Rasprodano

Cijena:

17,12 EUR / 128,99kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Populus

ISBN: 978-953-235-384-6

Uvez: Meki

Broj Stranica: 480

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2014

Dimenzije: 228 x 152

Prevoditelj: Bruna Filli-Terešak

Autori: Rivers,Francine

Šifra: 5944

Sigurno kao svitanje

Znak lava. Knjiga III.

Trilogija Znak lava (Glas u vjetru, Odjek u tami i Sigurno kao svitanje) osvojila je milijune čitatelja diljem svijeta. Njome se Francine Rivers proslavila kao spisateljica povijesnih romana nadahnutih duhovnim temama, istovremeno vješto istkavši jednu od najljepših ljubavnih priča.

U ovom posljednjem dijelu trilogije okosnica radnje vezana je uz život Atreta, prelijepog plavokosog ratnika nemilosrdna pogleda. On je proslavljeni gladijator za kojim čeznu rimske ljepotice, hrabri German čijoj je duši Rim nanio neizlječive rane.

Nakon što Atret sazna da njegov sin ipak nije mrtav, kreće u potragu za njim. Od apostola Ivana doznat će da ga je udomila udovica Rispa, prelijepa mlada kršćanka, koja ga je nazvala Kaleb. Početna Atretova okrutnost i neprijateljstvo počet će postupno kopniti kada uvidi s koliko se ljubavi i privrženosti ova mlada kršćanka brine o njegovu sinu. Međutim, kako bi se izbavio od rimskih nastojanja da ga vrate ponovno u arenu, Atret će biti prisiljen na iznenadni bijeg, u čemu će mu pomoći Rispa. To će ga putovanje učiniti sve bližim njoj, ali hoće li svjetlo Evanđelja, koje obasjava Rispu, prodrijeti i do njegova kamenog srca i ugrijati ga?...

Prvi dio trilogije potražite na linku ovdje, a drugi ovdje.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica