Cijena:

89,00 kn

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Posebna izdanja (Verbum)

ISBN: 978-953-235-626-7

Uvez: Meki

Broj Stranica: 184

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2018

Prevoditelj: Ivana Krencer

Autori: Sheen,Fulton J.

Šifra: Stvoreni za sreću

Visina: 205

Širina: 135

Stvoreni za sreću

Ključ za svrhovit život

Svi želimo biti sretni, no ipak se čini da često sami uzrokujemo nesreću i sebi i drugima.
Čak i kada to nije slučaj, naše živote neizbježno sačinjavaju tuga i razočaranje. Postavlja se pitanje kako ćemo reagirati; hoćemo li biti cinični i pokušati, pod svaku cijenu, prigrabiti što više površnih i kratkotrajnih zadovoljstava ili ćemo priznati kako smo ipak stvoreni za nešto više?!

U ovomu izvrsnom djelu slavni Fulton Sheen tumači tajnu istinske sreće i koji su nužni koraci u njezinu postizanju. Na tomu putu itekako je važan autentičan duhovni život, a on podrazumijeva puno više od vršenja zapovijedi, čitanja Biblije ili nasljedovanja Isusa. Sheen objašnjava da kršćanstvo nije etički sustav, skup pravila ili dobrih uputa koje treba provesti u praksu. Kršćanstvo se prvenstveno sastoji u osobnomu odnosu s Isusom, a duhovni život podrazumijeva da budemo nanovo stvoreni i pridruženi novomu, višem životu – nadnaravnom životu milosti. To je put kojim možemo doći do istinske sreće i uspostaviti novu vrstu odnosa sa samim sobom i drugima – odnos djece Božje, po Isusu Kristu.

Savjeti i ideje, kao i jasni koraci i smjernice čine ovu knjigu korisnim suputnikom u propitivanju vlastitoga života kao i u potrazi za njegovim konačnim smislom.

„Knjiga Stvoreni za sreću uspijeva privući sve čitatelje. Nadbiskup Sheen upravo nenadmašno govori o tome što je najvažnije u životu. Ako želite svjetlo radosti u ovomu i u idućem životu, morate pročitati ovu knjigu!”
Terry Barber, autorica knjige How to Share Your Faith With Anyone

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika