Cijena:

12,95 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Posebna izdanja (Verbum)

ISBN: 978-953-235-626-7

Uvez: Meki

Broj Stranica: 184

Jezik izvornika: Engleski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2018

Prevoditelj: Ivana Krencer

Autori: Sheen,Fulton J.

Šifra: Stvoreni za sreću

Visina: 205

Širina: 135

Stvoreni za sreću

Ključ za svrhovit život

Svi želimo biti sretni, no ipak se čini da često sami uzrokujemo nesreću i sebi i drugima.
Čak i kada to nije slučaj, naše živote neizbježno sačinjavaju tuga i razočaranje. Postavlja se pitanje kako ćemo reagirati; hoćemo li biti cinični i pokušati, pod svaku cijenu, prigrabiti što više površnih i kratkotrajnih zadovoljstava ili ćemo priznati kako smo ipak stvoreni za nešto više?!

U ovomu izvrsnom djelu slavni Fulton Sheen tumači tajnu istinske sreće i koji su nužni koraci u njezinu postizanju. Na tomu putu itekako je važan autentičan duhovni život, a on podrazumijeva puno više od vršenja zapovijedi, čitanja Biblije ili nasljedovanja Isusa. Sheen objašnjava da kršćanstvo nije etički sustav, skup pravila ili dobrih uputa koje treba provesti u praksu. Kršćanstvo se prvenstveno sastoji u osobnomu odnosu s Isusom, a duhovni život podrazumijeva da budemo nanovo stvoreni i pridruženi novomu, višem životu – nadnaravnom životu milosti. To je put kojim možemo doći do istinske sreće i uspostaviti novu vrstu odnosa sa samim sobom i drugima – odnos djece Božje, po Isusu Kristu.

Savjeti i ideje, kao i jasni koraci i smjernice čine ovu knjigu korisnim suputnikom u propitivanju vlastitoga života kao i u potrazi za njegovim konačnim smislom.

„Knjiga Stvoreni za sreću uspijeva privući sve čitatelje. Nadbiskup Sheen upravo nenadmašno govori o tome što je najvažnije u životu. Ako želite svjetlo radosti u ovomu i u idućem životu, morate pročitati ovu knjigu!”
Terry Barber, autorica knjige How to Share Your Faith With Anyone

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica