Cijena:

10,00 EUR / 75,35kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Nakladnik: Glas Koncila

Biblioteka: Svjedočanstva i razgovori

ISBN: 978--953-241-436-3

Uvez: Meki

Broj Stranica: 155

Jezik izvornika: Talijanski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2021

Dimenzije: 210 x 145

Prevoditelj: Borna Puškarić

Autori: Paccini,Cristiana, Troisi,Simone

Šifra: 9GLK03641

Rođeni smo i nikada ne ćemo umrijeti

Svjedočanstvo Chiare Corbelle Petrillo

Chiara Corbella Petrillo umire u dvadeset i osmoj godini života, od karcinoma na jeziku, otkrivena u petom mjesecu njezine treće trudnoće. No odgađa liječenje, misleći prije svega na dobro djeteta koje nosi.

Chiarin životni put, kao i onaj njezina supruga Enrica i sina Francesca (te njegove starije sestre i brata, koji su već postali stanovnici neba), dotaknuo je tisuće ljudi u Italiji i šire. Stranice knjige o Chiari Corbelli Petrillo donose svjedočanstvo žene koja umire, ostavljajući iza sebe muža i sina, da je život nevjerojatan dar i da nasljedovati Krista i u patnji otvara put prema svjetlosti.

Knjiga koja je pred vama nije samo priča o životu jedne žene koja je umrla na glasu svetosti. Knjiga je to o ljubavi prema životu, o životu općenito. Prateći život Chiare Corbelle Petrillo, učimo kako živjeti s pouzdanjem u Božji plan, kako odnos s Bogom svaku situaciju okreće na dobro, kako Crkva hrani vjeru pojedinca i kako Bog može preobraziti život ako smo otvoreni djelovanju njegove milosti.
 

(Iz Predgovora hrvatskom izdanju)

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika

Top ljestvica