Cijena:

3,00 EUR

Nakladnik: Karitativni fond UPT Đakovo

ISBN: 978-953-208-333-0

Uvez: Meki

Broj Stranica: 136

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2018

Autori: Dominković,s. Karmela Eva

Šifra: 978-953-208-333-0

Visina: 165 mm

Širina: 115 mm

Zdravo je pucati od smijeha

U organizaciji Mjesnog bratstva Franjevačkoga svjetovnog reda Bl. M. M. Terezije Scherer koje djeluje pri samostanu Milosrdnih sestara sv. Križa u Đakovu i Organizacije žena Hrvatsko srce Hrvatske seljačke stranke - ogranak Đakovo, uz Svjetski dan smijeha 7. lipnja 2008. godine pod motom "Smijehom pomažemo ljudima" održana je "Prva eko vicijada".

Osim što se akcijom željelo pomoći da se jednostavno zajedno nasmijemo, cilj organizatora je bio podsjetiti i na potrebu čišćenja rječnika od vulgarizama i psovki, napose u prepričavanju najrazličitijih dosjetki, šala i viceva.

Naboj oduševljenja mnoštva građana i snažna medijska pozornost novinara potaknula je organizatore na razmišljanje o objavljivanju samostalne zbirke šala.

Tako je eto, nemali broj i zbroj od preko sedam stotina sabranih dosjetki, šala, pitalica i mozgalica sponatano prerastao u zbirku oblikovanu dugi niz godina tkanu nitima zajedništva mnoštva prijatelja, učenika, prosvjetnih djelatnika, odgojitelja, roditelja i suradnika u bezbrojnim trenucima dijeljenja života, zajedničkog predaha i sveukupnog nastojanja oko oplemenjivanja međuljudskog ozračja.

Sa željom da nam ciljevi Prve eko vicijade uz objavljivanje ove zbirke budu trajan podsjetnik na čistoću srca želim Ti istinsku radost i lice ozareno osmjehom!

s. Karmela u Uvodu

 

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog nakladnika

Top ljestvica