Cijena:

3,00 EUR

Nakladnik: Karitativni fond UPT Đakovo

Biblioteka: Knjižnica U pravi trenutak

ISBN: 978-953-208-411-5

Uvez: Meki

Broj Stranica: 132

Jezik izvornika: Njemački

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2021

Dimenzije: 185 x 120

Prevoditelj: Jelena Prskalo

Autori: Ehret,Arnold

Šifra: 978-953-208-411-5

Postom do zdravlja

Želim svim bolesnicima da im ova knjiga pomogne i da ih ohrabri. Želim svima koji su zabrinuti zbog gubitka svoje mladosti i zbog prvih znakova starenja pružiti novu nadu. Post i ljekovita hrana bez sluzi nije neka proizvoljnost nego lijek koji si svakako tek još mora izboriti mjesto na dobrobit svih ljudi.

Spoznaje i iskustva profesora Arnolda Ehreta o postu i ispravnoj prehrani, svježim voćem, povrćem, salatama i sirovim orasima, i danas su još isto tako važni kao na početku 20. stoljeća, kad je ova knjiga prvi put izašla. Mnoga lječilišta postom - naročito u SAD-u i Engleskoj - ravnaju se još i danas po preporukama 0 postu prof. Arnolda Ehreta.

Ova knjiga opisuje osnovne uzroke svih bolesti i osiguranje od njih; uzroke starenja i putove za održavanje mladosti i ljepote; razloge otpadanja kose, sijeđenje kose i osiguranje protiv toga kao i tjelesno, duhovno i duševno pomlađivanje prirodnim postom.

"Prirodnim postom i ljekovitom hranom bez sluzi život postaje istinskom radošću. Nikad se tako ne razvijaju tjelesne i duhovne sposobnosti. Životna odvažnost, inteligencija i idealizam izrastaju do vrhunca."

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica