Cijena:

16,99 EUR

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Posebna izdanja (Verbum)

ISBN: 978-953-235-627-4

Uvez: Tvrdi

Broj Stranica: 200

Jezik izvornika: Talijanski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2018

Prevoditelj: Branko Jozić

Autori: Papa Franjo - Jorge Mario Bergoglio

Šifra: VKDE00195

Visina: 20,5

Širina: 13,5

Sreća u ovom životu

Otkrijte ljepotu svakodnevice

Potraga za srećom zajednička je ljudima svih vremena i svih zemalja. Svaki je čovjek u potrazi za smislom, ostvarenjem snova, planova i nada.

Za papu Franju uvažavanje našega svakodnevnog života duhovni je pothvat jer se duhovnost ne živi u teoriji nego u životnoj stvarnosti onakvoj kakva jest, u kojoj smo pozvani otkriti ljepotu svakoga novog dana.

Sreća u ovom životu toplim, zanimljivim jezikom pristupačnim i vjernicima i nevjernicima daje čitateljima osnovne upute kako pronaći ljubav i sreću u ovomu kaotičnom svijetu. Ova poticajna knjiga u kojoj su sabrane Papine nadahnjujuće misli iz propovijedi, govora, molitava i obraćanja ima snagu doprijeti do svakoga čovjeka, a njezine su teme općeljudske: potraga za smislom, životna sreća, suočavanje s poteškoćama, jednostavnost, odnosi s drugima, suosjećanje, iskrenost, razumijevanje, otvorenost i dobronamjernost, važnost radosna, pozitivna i konkretna pristupa životu, kako ne odustati od svojih snova itd.

U suvremenomu svijetu prepunom užurbanosti i ova nadahnjujuća i za osobni rast korisna knjiga pomoći će čitateljima da pronađu put k duhovnomu miru i radosnu životu u svakodnevici.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica