Cijena:

15,93 € / 120,02kn
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

Nakladnik: Naklada Bošković

Biblioteka: Suvremena proza

ISBN: 978-953-263-146-3

Uvez: Meki

Broj Stranica: 131

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2011

Dimenzije: 208 x 120

Autori: Brčić,Ante

Šifra: 4458

Hodočašće u Isusovu domovinu

Putopis

Nakon povratka iz Svete Zemlje ponukan mnogim upitima i iskazanim zanimanjem prijatelja, rodbine i poznanika, za Isusovu domovinu, odlučio sam viđeno i doživljeno na šestodnevnom proputovanju (hodočašću) sačiniti u formi putopisa.

Vodio sam se svakako i činjenicom da se s vremenom brzo i lako izbriše najveći dio onog što se doživi i vidi na ovakvom putovanju, a ja te lijepe doživljaje i uspomene nisam želio prepustiti zaboravu.

Dakle, ovaj sam putopis u prvom redu namijenio kao podsjetnik sebi da sačuvam uspomene od zaborava, prijateljima i poznanicima da barem dijelom upoznaju neka od svetih mjesta te svima onima koji onako usput žele nešto saznati o Svetoj Zemlji, a ne mogu doći do literature s ovog područja.

Svakako je važno istaknuti da ovaj putopis donosi samo osnovne podatke o mjestima koje sam posjetio te moja osobna viđenja i zapažanja.

Ukoliko netko želi više saznati ili nadopuniti svoje znanje o Svetoj Zemlji, preporučujem neko drugo "štivo", poput Modrićeva hodočasničkog vodiča Sveta Zemlja Isusova domovina.

Autor u Predgovoru

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica