Rasprodano

Cijena:

49,00 kn / 6,50€
Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK

PON − PET 8:00 − 20:00 sati

Nakladnik: Verbum

Biblioteka: Fides

ISBN: 978-953-235-314-3

Uvez: Meki

Broj Stranica: 88

Jezik izvornika: Talijanski

Jezik: Hrvatski

Godina izdanja: 2013

Dimenzije: 195 x 120

Prevoditelj: Branko Jozić

Autori: Benedikt XVI. - Joseph Ratzinger

Šifra: 5219

Naučiti vjerovati

Duhovna poruka nade i ohrabrenja. II. izdanje

Knjiga Naučiti vjerovati pape Benedikta XVI. donosi njegovu ključnu duhovnu poruku kojom se obraća svakomu čovjeku i poziva ga da se otvori "velikoj nadi" koju svatko nosi u srcu. U ovim nadahnutim tekstovima neprolazne vrijednosti Papa najprije dotiče pitanja ljudskoga nemira i nesigurnosti, kao i potrebe traganja za istinom. Potom naznačuje mogući put vjerskoga traganja te razlaže poteškoće vjerovanja izražene u suvremenomu društvu. Na koncu pruža odgovore vjere koji su u stanju ponuditi rješenje životnoga smisla i koji u središte stavljaju Ljubav.

Papa ovom knjigom čitatelja poziva na put duhovnoga traganja te ga upućuje kako bolje shvatiti sama sebe, razabirati smisao stvarnosti i spoznati vlastiti poziv, tj. kako doista živjeti mudro i ispunjena srca. U vremenu u kojemu prevladavaju neizvjesnost i beznađe misli Benedikta XVI. sabrane u ovoj knjizi pružaju istinsku nadu i ohrabrenje ne samo vjernicima, nego svima koji traže odgovore na najdublja životna pitanja.

Želim poručiti svima, pa i onima koji se na svojemu putu vjere trenutačno nalaze u teškoćama, onima koji slabo sudjeluju u životu Crkve ili koji žive "kao da Boga nema",
da se ne boje Istine, da nikada ne prekidaju hod prema njoj, da nikada ne prestanu unutarnjim okom srca iznova tražiti duboku istinu o samima sebi i o stvarima.

Benedikt XVI.

Preporuka

Iz sličnog područja
Od istog autora
Iz iste biblioteke
Od istog nakladnika

Top ljestvica