Novosti

 1. Top ljestvica najčitanijih Verbumovih izdanja u mjesecu rujnu

  Top ljestvica najčitanijih Verbumovih izdanja u mjesecu rujnu

  Na vrhu Verbumove top ljestvice najprodavanijih knjiga mjeseca rujna nalazi se knjiga Brini se manje, moli se više. Riječ je o knjizi koja sadrži 180 kratkih i poticajnih meditativno molitvenih tekstova za žene za život bez tjeskobe prikladnih za sve životne situacije i poteškoće. Bilo da si zabrinuta zbog posla, obiteljskih i međuljudskih odnosa, financija, događanja u svijetu ili nečega drugog, ove će ti meditacije pomoći u otklanjanju tjeskobnih misli, učeći te pritom življenju u slobodi svemogućega Boga.

  Drugo mjesto zauzima molitvenik Izbavi nas od zla. U njemu se nalaze molitve koje je otac Gabriele Amorth, najpoznatiji egzorcist našeg doba, sam probrao i sastavio. Ovaj mali Amorthov molitvenik za obranu od zloga i od svakoga oblika zla sadrži provjerene molitve iz Svetoga pisma i tradicije Crkve, molitve za oslobođenje od zloduha i utjecaja zlih sila, za nutarnje ozdravljenje, molitve za ozdravljenje od tjelesnih bolesti i patnja, za blagoslov ili oslobođenje kuća, radnih mjesta i polja, molitve protiv uroka, za mir srca te odabrane litanije i zazive.

  Treće mjesto donosi knjigu Riječi nade, sa 150 meditacija utjehe i ohrabrenja svetog Padra Pija, jednog od najpopularnijih svetaca modernoga doba. Ova jedinstvena knjiga meditacija omogućava da vam Padre Pio bude duhovni savjetnik i prijatelj koji vas tješi i ohrabruje. Riječi nade donose probrane i nadahnjujuće duhovne tekstove toga omiljenog sveca i mističara, raspoređene u 150 jednostavnih i kratkih meditacija koje ne zahtijevaju mnogo vremena, a donose veliku utjehu.

  Na četvrtom mjestu nalazi se knjiga Što je kršćanstvo, posljednja knjiga pape Benedikta XVI. i njegova svojevrsna duhovna oporuka, za koju je izričito želio da se objavi nakon njegove smrti. Radi se o toploj i iskrenoj knjizi prepunoj mudrosti i proizašloj iz srca ovoga velikog teologa i učitelja vjere. Vjeran Istini u ljubavi i s proročanskim uvidom u naše vrijeme, Benedikt XVI. upozorava na dominaciju pozitivističkoga razuma u službi tehnike i ekonomije kao i na radikalnu manipulaciju čovjekom u im...

  Pročitaj više
 2. Knjiga "Veliko otkriće" uz 40% popusta za članove kluba Verbum

  Knjiga "Veliko otkriće" uz 40% popusta za članove kluba Verbum

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu listopadu dostupna je knjiga Veliko otkriće i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatnicom za HKR),
  - k...

  Pročitaj više
 3. Novo u Verbumu - posljednji neobjavljeni spisi Benedikta XVI.: "Što je kršćanstvo"

  Novo u Verbumu - posljednji neobjavljeni spisi Benedikta XVI.: "Što je kršćanstvo"

  Nakladnička kuća Verbum upravo je objavila knjigu Što je kršćanstvo, posljednje neobjavljene spise pape emeritusa Benedikta XVI.

  Što je kršćanstvo posljednja je knjiga pape Benedikta XVI. i njegova svojevrsna duhovna oporuka, za koju je izričito želio da se objavi nakon njegove smrti. Radi se o toploj i iskrenoj knjizi prepunoj mudrosti i proizašloj iz srca ovoga velikog te...

  Pročitaj više
 4. Top ljestvica najčitanijih Verbumovih izdanja u mjesecu kolovozu

  Top ljestvica najčitanijih Verbumovih izdanja u mjesecu kolovozu

  Na vrhu Verbumove top ljestvice mjeseca kolovoza nalazi se bestseler, molitvenik Izbavi nas od zla. U njemu se nalaze molitve koje je otac Gabriele Amorth, najpoznatiji egzorcist našeg doba, sam probrao i sastavio. Ovaj mali Amorthov molitvenik za obranu od zloga i od svakoga oblika zla sadrži provjerene molitve iz Svetoga pisma i tradicije Crkve, molitve za oslobođenje od zloduha i utjecaja zlih sila, za nutarnje ozdravljenje, molitve za ozdravljenje od tjelesnih bolesti i patnja, za blagoslov ili oslobođenje kuća, radnih mjesta i polja, molitve protiv uroka, za mir srca te odabrane litanije i zazive.

  Drugo mjesto zauzima knjiga Brini se manje, moli se više. Riječ je o knjizi koja sadrži 180 kratkih i poticajnih meditativno molitvenih tekstova za žene za život bez tjeskobe prikladnih za sve životne situacije i poteškoće. Bilo da si zabrinuta zbog posla, obiteljskih i međuljudskih odnosa, financija, događanja u svijetu ili nečega drugog, ove će ti meditacije pomoći u otklanjanju tjeskobnih misli, učeći te pritom življenju u slobodi svemogućega Boga.

  Treće mjesto donosi knjigu Riječi nade, sa 150 meditacija utjehe i ohrabrenja svetog Padra Pija, jednog od najpopularnijih svetaca modernoga doba. Ova jedinstvena knjiga meditacija omogućava da vam Padre Pio bude duhovni savjetnik i prijatelj koji vas tješi i ohrabruje. Riječi nade donose probrane i nadahnjujuće duhovne tekstove toga omiljenog sveca i mističara, raspoređene u 150 jednostavnih i kratkih meditacija koje ne zahtijevaju mnogo vremena, a donose veliku utjehu.

  Na četvrtom mjestu top ljestvice je knjiga Ispovijesti vatikanskoga egzorcista. Riječ je o zapisima legendarnoga svećenika i egzorcista o. Gabrielea Amortha koji je kao službeni egzorcist Papine rimske biskupije mnoge ljude oslobodio dugogodišnjega demonskog utjecaja. U ovim ispovijestima otac Amorth vodi nas u tajnoviti svijet dajući potresnu viziju svojih svakodnevnih borba s đavlom, ali i mnogobrojne savjete za pobjedu nad Zlim. Služeći se konkretnim primjerima, otkriva kako razlikovati p...

  Pročitaj više
 5. Knjiga "Zašto liberalizam nije uspio" uz 40% popusta za članove kluba Verbum

  Knjiga "Zašto liberalizam nije uspio" uz 40% popusta za članove kluba Verbum

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu rujnu dostupna je knjiga Zašto liberalizam nije uspio i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatn...

  Pročitaj više
 6. Knjiga "9 tjedana za mir srca" u knjižarama Verbum

  Knjiga "9 tjedana za mir srca" u knjižarama Verbum

  Nakladnička kuća Verbum svojim vjernim čitateljima, a ovoga puta posebno čitateljicama, sa zadovoljstvom predstavlja knjigu 9 tjedana za mir srca. Riječ je o knjizi koja sadrži meditacije tijekom devet tjedana koje su pravi melem za sve žene i majke koje žele nadvladati preopterećenost i iskusiti unutarnji mir.

  Brak i majčinstvo izvor su velike radosti, ali ljubav u svakodnevici nije uvijek jednostavna i ugodna. Tu su preopterećenosti, intenzivni umor, problemi u odnosu s partnerom, osjećaj da...

  Pročitaj više
 7. Predstavljamo vam najčitanije Verbumove knjige ovog ljeta

  Predstavljamo vam najčitanije Verbumove knjige ovog ljeta

  Na vrhu Verbumove top ljestvice mjeseca srpnja nalazi se bestseler, molitvenik Izbavi nas od zla. U njemu se nalaze molitve koje je otac Gabriele Amorth, najpoznatiji egzorcist našeg doba, sam probrao i sastavio. Ovaj mali Amorthov molitvenik za obranu od zloga i od svakoga oblika zla sadrži provjerene molitve iz Svetoga pisma i tradicije Crkve, molitve za oslobođenje od zloduha i utjecaja zlih sila, za nutarnje ozdravljenje, molitve za ozdravljenje od tjelesnih bolesti i patnja, za blagoslov ili oslobođenje kuća, radnih mjesta i polja, molitve protiv uroka, za mir srca te odabrane litanije i zazive.

  Drugo mjesto zauzima  knjiga Brini se manje, moli se više. Riječ je o knjizi koja sadrži 180 kratkih i poticajnih meditativno molitvenih tekstova za žene za život bez tjeskobe prikladnih za sve životne situacije i poteškoće. Bilo da si zabrinuta zbog posla, obiteljskih i međuljudskih odnosa, financija, događanja u svijetu ili nečega drugog, ove će ti meditacije pomoći u otklanjanju tjeskobnih misli, učeći te pritom življenju u slobodi svemogućega Boga.

  Na trećem mjestu top ljestvice je knjiga Ispovijesti vatikanskoga egzorcista. Riječ je o zapisima legendarnoga svećenika i egzorcista o. Gabrielea Amortha koji je kao službeni egzorcist Papine rimske biskupije mnoge ljude oslobodio dugogodišnjega demonskog utjecaja. U ovim ispovijestima otac Amorth vodi nas u tajnoviti svijet dajući potresnu viziju svojih svakodnevnih borba s đavlom, ali i mnogobrojne savjete za pobjedu nad Zlim. Služeći se konkretnim primje...

  Pročitaj više
 8. Velika ljetna akcija "Uzmi 3, plati 2" produljena do 15. kolovoza!

  Velika ljetna akcija "Uzmi 3, plati 2" produljena do 15. kolovoza!

  Uzmi 3 Verbumove knjige, a plati 2!
  Zbog velikog zanimanja čitatelja akcija se produljuje do 15. kolovoza.
   

  Akcijom "Uzmi 3, plati 2" u bilo kojoj od 13 Verbumovih knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Osijek, Požega i Vinkovci) i na web knjižari verbum.hr svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

   

  Ova akcija odnosi se isključivo na naslove naklade Verbum s preko 800 vrijednih i zanimljivih naslova. Svu nakladu Verbum, na koju se odnosi ova akcija, možete pregledati ovdje.

   

  Posjetite Verbumove knjižare i web knjižaru www.verbum.hr do 15. kolovoza i iz bogate ponude Verbumovih naslova odaberite nešto za sebe i svoje najdraže uz posebne pogodnosti akcije "Uzmi 3, plati 2".

   


  Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr.

  Akcija se ne može kombinirati s drugim popustima i akcijama i članskim pogodnostima kluba Verbum te se ne odnosi na asortiman personaliziranih darova.

  ...

  Pročitaj više
 9. Knjiga "Medvjedova tajna" uz 40% popusta za članove kluba Verbum

  Knjiga "Medvjedova tajna" uz 40% popusta za članove kluba Verbum

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu kolovozu dostupna je knjiga Medvjedova tajna i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatnicom za HK...

  Pročitaj više
 10. Verbum upravo objavio hit naslov "Radosni u ljubavi"

  Verbum upravo objavio hit naslov "Radosni u ljubavi"

  Nakladnička kuća Verbum upravo je objavila bestseler Radosni u ljubavi koji nosi podnaslov 120 biblijskih meditacija za bračne parove

  Ove jednostavne i obogaćujuće biblijske meditacije za sve bračne parove omogućit će vam da se zajedno molite, otkrivajte Božju riječ i doživite radost u ljubavi.

  Radosni u ljubavi jedinstvena je knjiga meditacija koja sadrži 120 biblijskih...

  Pročitaj više