Novosti

 1. Predstavljena knjiga „Farma ševa“

  Predstavljena knjiga „Farma ševa“

  Nakladna kuća Verbum u četvrtak 20. siječnja na konferenciji za medije predstavila je knjigu Farma ševa. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladne kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladne kuće Verbum.

  Nakladna kuća Verbum objavila je višestruko nagrađivani roman talijanske spisateljice Antonije Arslan Farma ševa, snažnu priču o nadi koja olakšava suočavanje s užasom zla...

  Pročitaj više
 2. Započela velika akcija "Uzmi 3, plati 2" u svim knjižarama Verbum!

  Započela velika akcija "Uzmi 3, plati 2" u svim knjižarama Verbum!

  Uzmi 3 Verbumove knjige, a plati 2!

  Nakladna kuća Verbum od 15. siječnja do 15. veljače u svim knjižarama Verbum i na web knjižari www.verbum.hr organizira prodajnu akciju "Uzmi 3, plati 2". Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

  Ovom prigodom moguće je birati iz Verbumove ponude od preko 700 vrijednih i zanimljivih naslova. Svu nakladu Verbum, na koju se odnosi ova akcija, možete pregledati ovdje.

  Posjetite Verbumove knjižare i web knjižaru www.verbum.hr od 15. siječnja do 15. veljače i iz bogate ponude Verbumovih naslova odaberite nešto za sebe i svoje najdraže uz posebne pogodnosti akcije "Uzmi 3, plati 2".


  Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.

  Poštarina je besplatna unutar RH za sve narudžbe knjiga ukupne vrijednosti iznad 199,00 kn. Vrijedi za narudžbe putem web knjiža...

  Pročitaj više
 3. Obavijest o otkazivanju manifestacije „Dani kršćanske kulture“ 2022.

  Obavijest o otkazivanju manifestacije „Dani kršćanske kulture“ 2022.

  Ovim putem želimo obavijestiti sudionike, publiku i kulturnu javnost da se manifestacija Dani kršćanske kulture neće održati ni 2022. godine. Suočeni s okolnostima u kojima nije moguće organizirati ni održati manifestaciju koja bi sadržajnim standardima i posjećenošću bila na razini onih održanih prije pandemije, jedina moguća odluka nam je odgoditi manifestaciju do daljnjega, odnosno do proglašenja kraja pandemije koronavirusa.

  Međunarodna manifestacija ...

  Pročitaj više
 4. Svjetski bestseler „Izbaci to iz glave“ i dalje na vrhu Verbumove top ljestvice

  Svjetski bestseler „Izbaci to iz glave“ i dalje na vrhu Verbumove top ljestvice

  Nedavno objavljeni bestseler Izbaci to iz glave najtraženija je knjiga u knjižarama Verbum, a na top ljestvici nalaze se i drugi noviteti raznovrsne tematike kao što su Velika knjiga devetnica, romani, duhovna literatura, knjige za osobni razvoj itd.

  Na vrhu ove zimske top ljestvice i dalje se nalazi svjetski be...

  Pročitaj više
 5. Knjiga "Upravljanje vremenom za katolike" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Knjiga "Upravljanje vremenom za katolike" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu siječnju dostupna je knjiga Upravljanje vremenom za katolike Davea Duranda i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evide...

  Pročitaj više
 6. Verbumova knjižara u Vinkovcima osvojila treće mjesto u nacionalnom izboru za najbolju knjižaru u okviru knjižarskog lanca!

  Verbumova knjižara u Vinkovcima osvojila treće mjesto u nacionalnom izboru za najbolju knjižaru u okviru knjižarskog lanca!

  Ministarstvo kulture i medija u suradnji sa Zajednicom nakladnika i knjižara HGK, u Godini čitanja ove je godine po prvi put raspisalo Javni poziv za dodjelu nagrada najboljim knjižarama i antikvarijatima u Republici Hrvatskoj. U pozivu je sudjelovalo 40 knjižara u tri kategorije: najbolja samostalna knjižara, najbolji antikvarijat i najbolja knjižara u okviru knjižarskog lanca.

  Verbum kao lanac knjižara diljem Hrvatske priključio se ovom pozivu te je u kategoriji „najbolja knjižara u okviru knjižarskog lanca“ Verbumova knjižara u Vinkovcima osvojila 3. mjesto!

  Čestitamo i...

  Pročitaj više
 7. "Tajna sreće" 12. siječnja u pola cijene u Verbumu

  "Tajna sreće" 12. siječnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 12. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na slikovnicu Tajna sreće.

  Isusov Govor na gori, tj. njegova pouka o Blaženstvima izrečena tom prigodom jedan je od najsnažnijih govora ikad izrečenih u ljudskoj povijesti. Ta Isusova poruka o onome što doista može usrećiti ljudsko srce privlači ljude svih naraštaja. U ilustriranoj slikovnici Tajna sreće ta Isusova poruka o blaženstvima iz Govora na gori ispričana je na način prilagođen djeci, posebice uzrastu predškolaca od pete do sedme godine.

  Pisana jednostavnim izričajem, slikovitim primjerima te snažnim i upečatljivim porukama te obogaćena vrlo lijepim ilustracijama ova slikovnica djeci približava Isusov Govor na gori kroz način kako ga doživljava jedan od slušatelja koji su se zatekli na gori i slušali tom prigodom Isusa – dječak David i njegovi pri...

  Pročitaj više
 8. "Izgrađivanje karaktera" 5. siječnja u pola cijene u Verbumu

  "Izgrađivanje karaktera" 5. siječnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 5. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Izgrađivanje karaktera Davida Isaacsa.

  David Isaacs, jedan od najistaknutijih stručnjaka na području odgoja i obrazovanja, ovom knjigom nudi nezaobilazno štivo za roditelje i učitelje o odgoju i cjelovit...

  Pročitaj više
 9. Ovoga Božića biraj darove sa smislom

  Ovoga Božića biraj darove sa smislom

  Kako odabrati pravi poklon za Božić našim najmilijima? Ovoga Božića ne poklanjajmo „na sigurno“, nego sa srcem i smislom.

  Ove godine, ne dajmo se zadovoljiti običnostima. Kada našim najdražima (ili sebi) poklanjamo knjigu, poklanjamo nešto puno više jer...

  knjige pružaju više.

  Pružaju trenutke odmora,

  pružaju t...

  Pročitaj više
 10. Radno vrijeme knjižara Verbum tijekom božićnog vremena

  Radno vrijeme knjižara Verbum tijekom božićnog vremena

  Knjižare Verbum će u božićno vrijeme raditi u izmijenjenom radnom vremenu:


  BADNJAK, 24. prosinca 2021.

  Radno vrijeme: od 8.00 do 13.00 sati


  STARA GODINA, 31. prosinca 2021.

  Radno vrijeme: od 8.00 do 15.00 sati


  Knjižare će biti zatvorene 25. i 26. prosinca te 1. siječnja.

   

  Standardno radno vrijeme knjižara Verbum tijekom godine je:

  PON.-PET od 08.00 do 20.00, SUBOTOM od 08.30 do 13.00, NEDJELJOM zatvoreno....

  Pročitaj više