Mjesečna arhiva: Ožujak 2023

 1. Knjiga "Praznovjerje razvoda" uz 40% popusta za članove kluba Verbum

  Knjiga "Praznovjerje razvoda" uz 40% popusta za članove kluba Verbum

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu travnju dostupna je knjiga Praznovjerje razvoda i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatnicom za HKR),
  - korisnicima aplik...

  Pročitaj više
 2. Predstavljena knjiga "Izvan funkcije"

  Predstavljena knjiga "Izvan funkcije"

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 30. ožujka na konferenciji za medije predstavila je knjigu Izvan funkcije. Na konferenciji su sudjelovali mr.sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum i Mislav Vušković, koordinator projekata nakladničke kuće Verbum.

  Nakladnička kuća Verbum nedavno je objavila djelo Izvan funkcije popularnog i omiljenog francuskog svećenika Pierra Amara...

  Pročitaj više
 3. Predstavljena knjiga "Karlo i Zita Habsburški"

  Predstavljena knjiga "Karlo i Zita Habsburški"

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 23. ožujka na konferenciji za medije predstavila je knjigu Karlo i Zita Habsburški. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i Mislav Vušković, koordinator projekata nakladničke kuće Verbum.

  Nakladnička kuća Verbum nedavno je objavila djelo Karlo i Zita Habsburški francuske autorice Elizabeth Montfort. Bestseler je to i duhovna biografija posljednjih habsburških vladara, carice Zite i...

  Pročitaj više
 4. Predstavljena knjiga "Dijalog o svećeništvu"

  Predstavljena knjiga "Dijalog o svećeništvu"

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 16. ožujka na konferenciji za medije predstavila je knjigu Dijalog o svećeništvu. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik.

  U sklopu svoje biblioteke Crkveni oci, pod čijim je imenom objedinjena kršćanska literatura iz prvih stoljeća, nakladnička kuća Verbum upravo je obj...

  Pročitaj više
 5. Predstavljena knjiga "Marija Magdalena"

  Predstavljena knjiga "Marija Magdalena"

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 9. ožujka na konferenciji za medije predstavila je knjigu Marija Magdalena. Na konferenciji su sudjelovali dr.sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i Mislav Vušković, koordinator projekata nakladničke kuće Verbum.

  Nakladnička kuća Verbum nedavno je objavila knjigu Marija Magdalena, čuvenog poljskog književnika Jana Dobraczyńskog. Autor, koji je hrvats...

  Pročitaj više
 6. Predstavljena knjiga "Otvoreno o svemu"

  Predstavljena knjiga "Otvoreno o svemu"

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 2. ožujka na konferenciji za medije predstavila je knjigu Otvoreno o svemu. Na konferenciji su sudjelovali mr.sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum i Mislav Vušković, koordinator projekata nakladničke kuće Verbum.

  U ovoj jedinstvenoj knjizi Papa odgovara na najrazličitija i vrlo izravna pitanja jednostavnih i prostodušnih ljudi koje je okupila udruga Lazar, posvećena radu sa siromasima. Osim u živome razgovoru, pitanja za papu Franju pristi...

  Pročitaj više
 7. Deset trenutno najčitanijih Verbumovih knjiga

  Deset trenutno najčitanijih Verbumovih knjiga

  Na prvom mjestu Verbumove top ljestvice i dalje se nalazi knjiga Brini se manje, moli se više. Osim ove Verbumove uspješnice, na top ljestvici se nalaze i brojna druga izdanja, poput duhovnih bestselera Padra Pija i Fultona Sheena te svjetski poznatih autora Jordana Petersona, Jennie Allen, itd.

  Na vrhu Verbumove top ljestvice za mjesec veljaču nalazi se hit knjiga Brini se manje, moli se više. Riječ je o knjizi koja sadrži 180 kratkih i poticajnih meditativno molitvenih tekstova za žene za život bez tjeskobe prikladnih za sve životne situacije i poteškoće. Bilo da si zabrinuta zbog posla, obiteljskih i međuljudskih odnosa, financija, događanja u svijetu ili nečega drugog, ove će ti meditacije pomoći u otklanjanju tjeskobnih misli, učeći te pritom življenju u slobodi svemogućega Boga.

  Drugo mjesto zauzela je knjiga Riječi nade, sa 150 meditacija utjehe i ohrabrenja svetog Padra Pija, jednog od najpopularnijih svetaca modernoga doba. Ova jedinstvena knjiga meditacija omogućava da vam Padre Pio bude duhovni savjetnik i prijatelj koji vas tješi i ohrabruje. Riječi nade donose probrane i nadahnjujuće duhovne tekstove toga omiljenog sveca i mističara, raspoređene u 150 jednostavnih i kratkih meditacija koje ne zahtijevaju mnogo vremena, a donijet će vam veliku utjehu.

  Na trećem mjestu nalazi se tek objavljena knjiga Jedi, posti slavi. Riječ je o knjizi koja je odmah po objavljivanju postala jedno od najprodavanijih i najpopularnijih Verbumovih izdanja, te je u nepunih mjesec dana od objavljivanja dospjela gotovo na vrh top ljestvice. Autor bestselera New York Timesa Jay W. Richards u ovom jedinstvenom vodiču pokazuje kako popularni trend povremenog ili isprekidanog posta upotrijebiti kao sredstvo za duhovno i tjelesno zdravlje. Spajajući najnovije spoznaje te bogatu vj...

  Pročitaj više
 8. Knjiga "Vjerujem, vjerujemo" pape Franje uz 40% popusta za članove kluba Verbum

  Knjiga "Vjerujem, vjerujemo" pape Franje uz 40% popusta za članove kluba Verbum

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu ožujku dostupna je knjiga Vjerujem, vjerujemo i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se kar...

  Pročitaj više