Mjesečna arhiva: Studeni 2016

 1. Knjiga "Prvi kralj" 30. studenoga u pola cijene u Verbumu

  Knjiga "Prvi kralj" 30. studenoga u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 30. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50 % na knjigu "Prvi kralj" Velimira Deželića.

  Poznati Deželićev roman "Prvi kralj", nekoć prava nacionalna uspješnica, prvijenac je u Verbumovoj novopokrenutoj biblioteci Popularni hrvatski roman. Stvarajući vrlo zanimljivu radnju prožetu političkim intrigama, vjerskim previranjima i ljubavnim zapletima, Deželić živo ocrtava prijelomno razdoblje hrvatske nacionalne povijesti, ističući isto...

  Pročitaj više
 2. Predstavljen roman Michaela D. O'Briena "Putovanje na Alphu Centauri"

  Predstavljen roman Michaela D. O'Briena "Putovanje na Alphu Centauri"

  Na konferenciji za medije u prostorijama nakladne kuće Verbum u Splitu u četvrtak 24. studenoga predstavljena je knjiga "Putovanje na Alphu Centauri" Michaela D. O'Briena, a knjigu su predstavili mr. sc. Petar Balta i dr. sc. Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum.       

  Iz pera kanadskog romanopisca Michaela D. O'Briena dolazi novi roman "Putovanje na Alphu Centauri". U tom novom romanu Michael D. O’Brien, hrvatskim čitateljima već...

  Pročitaj više
 3. Biografija "Jorge Mario Bergoglio – Papa Franjo" 23. studenoga u pola cijene u Verbumu

  Biografija "Jorge Mario Bergoglio – Papa Franjo" 23. studenoga u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 23. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50% na Papinu biografiju iz pera Andree Torniellija "Jorge Mario Bergoglio – Papa Franjo ".

  Ova cjelovita biografija pruža ključ za razumijevanje čovjeka čiji je izbor za papu za mnoge bio iznenađenje. Kardinali izbornici su, isključujući svaku političku i diplomatsku računicu, izabrali pastira sposobna da bude pokretač suvremene obnove i čišćenja u sveopćoj Crkvi. To je pr...

  Pročitaj više
 4. Predstavljena knjiga "Mali biseri crkvenih otaca"

  Predstavljena knjiga "Mali biseri crkvenih otaca"

  U prostorijama nakladne kuće Verbum u Splitu na konferenciji za medije u četvrtak 17. studenoga predstavljena je knjiga "Mali biseri crkvenih otaca" kardinala Tomáša Špidlíka, a knjigu su predstavili mr. sc. Petar Balta i dr. sc. Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum.       

  Poznati isusovački duhovnik i propovjednik, kardinal Tomáš Špidlík, u knjizi "Mali biseri crkvenih otaca"...

  Pročitaj više
 5. "Oči i srce" sv. Male Terezije 16. studenoga u pola cijene u Verbumu

  "Oči i srce" sv. Male Terezije 16. studenoga u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 16. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Oči i srce" svete Terezije od Djeteta Isusa.

  Našem vremenu, svijetu u kojem živimo, iznad svega su potrebni sveci, svjedoci koji će svojim životom upućivati na sve ono što je suvremeni čovjek zaboravio i zanemario. Jedna od osoba koja je u tome uspjela jest sv. Mala Terezija iz Lisieuxa. Stoga nije čudno da je prozvana "najvećom sveticom suvremenog doba" i "si...

  Pročitaj više
 6. U Zagrebu predstavljena knjiga kardinala Müllera "Razgovor o nadi"

  U Zagrebu predstavljena knjiga kardinala Müllera "Razgovor o nadi"

  Pročelnik Kongregacije za nauk vjere kardinal Gerhard Ludwig Müller predstavio je u srijedu, 9. studenoga 2016. godine svoju knjigu "Razgovor o nadi", objavljenu u izdanju nakladničke kuće Verbum. Predstavljanje je održano u dvorani Vijenac Nadbiskupijskoga pastoralnog instituta u Zagrebu, a knjigu su uz autora predstavili i zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić, biskup mostarsko-duvanjski i apostolski upravitelj trebinjsko-mrkanski mons. Ratko Perić, te Petar Balta, glavni urednik nakladne kuće Verbum

  ...

  Pročitaj više
 7. Javni poziv za prijavu umjetničkih radova na projekt "Salon suvremene sakralne likovnosti – Split" u sklopu DKK 2017.

  Javni poziv za prijavu umjetničkih radova na projekt "Salon suvremene sakralne likovnosti – Split" u sklopu DKK 2017.

  Organizacijski odbor Salona suvremene sakralne likovnosti – Split objavljuje:

  Javni poziv za prijavu umjetničkih radova na projekt

  SALON SUVREMENE SAKRALNE LIKOVNOSTI - SPLIT

  u sklopu manifestacije

  Dani kršćanske kulture 2017.

  Manifestacija Dani kršćanske kulture pokrenuta je 2005. godine te se održava u Splitu, &Sc...

  Pročitaj više
 8. Verbum s gotovo 600 naslova nastupa na 39. Interliberu

  Verbum s gotovo 600 naslova nastupa na 39. Interliberu

  Od 8. do 13. studenoga na Zagrebačkom Velesajmu održava se 39. međunarodni sajam knjiga i učila Interliber na kojem nastupa i nakladna kuća Verbum.

  Nakladna kuća Verbum na Interliberu nastupa od 2001. godine, a za sve ljubitelje dobre knjige pripremila je prigodne popuste: opći popust na sva Verbumova izdanja od 20%, dok će prigodni kompleti knjiga biti dostupni uz popuste od 30% do 50%.

  Verbumova široka i raznovrsna ponuda uključuje vjerskih izdanja, romane, publicistiku, knjige za djecu, priručnike za samopomoć itd. tako da među tim izdanjima svatko može naći n...

  Pročitaj više
 9. Knjiga "Novi izljevi Duha" 9. studenoga u pola cijene u Verbumu

  Knjiga "Novi izljevi Duha" 9. studenoga u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 9. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Novi izljevi Duha" Benedikta XVI.

  Ova knjiga sabire ključne tekstove Josepha Ratzingera – pape Benedikta XVI. o crkvenim pokretima i njihovoj ulozi, a unutar njih obrađuju se i teme odnosa hijerarhije i laika, ustanove i karizma, zadaće i uloge laika u suvremenomu društvu itd.

  Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 68 kuna, ovom je akcijom dostupna za 34...

  Pročitaj više
 10. Nova jedinstvena knjiga o milosrđu – duhovno blago sv. Majke Terezije

  Nova jedinstvena knjiga o milosrđu – duhovno blago sv. Majke Terezije

  U prostorijama nakladne kuće Verbum u Splitu na konferenciji za medije u petak 4. studenoga predstavljena je knjiga "Poziv na milosrđe" Majke Terezije, a knjigu su predstavili mr. sc. Petar Balta i dr. sc. Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum.              

  Nakon što je početkom godine milijune ljudi širom svijeta oduševila knjiga pape Franje "Božje je ime Milosrđe", sada je u knjižare upravo...

  Pročitaj više
Stranica