Mjesečna arhiva: Siječanj 2023

 1. Predstavljena knjiga "Neopisivo"

  Predstavljena knjiga "Neopisivo"

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 26. siječnja na konferenciji za medije predstavila je knjigu Neopisivo. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i Mislav Vušković, koordinator projekata nakladničke kuće Verbum. Djelo Neopisivo, omiljenog i utjecajnog američkog autora Louieja Giglia jedna je od najtraženijih dječjih knjiga posljednjih godina. a prodana je u više od 500.000 pr...

  Pročitaj više
 2. 700 naslova, tisuće kombinacija

  700 naslova, tisuće kombinacija

  700 NASLOVA, TISUĆE KOMBINACIJA!

   

  Naklada Verbum broji preko 700 vrijednih i zanimljivih naslova, a dobra vijest je da je u tijeku akcija "UZMI 3 - PLATI 2"!

  Ovom akcijom svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno.
  Besplatna je o...

  Pročitaj više
 3. "Izvan funkcije", potresna ispovijest o suočavanju s bolesti, u svim knjižarama Verbum

  "Izvan funkcije", potresna ispovijest o suočavanju s bolesti, u svim knjižarama Verbum

  HTJELI MI TO ILI NE, KRHKI SMO I OVISIMO O DRUGIMA. UZ DOBRU DOZU HUMORA, OVA ISPOVIJEST OPISUJE NEOČEKIVANI SUSRET S PATNJOM I OTKRIVA KAKO I TADA MOŽEMO ISKUSITI DUBOKU RADOST.

  Nakladnička kuća Verbum objavila je potresnu ispovijest o suočavanju s tumorom, patnjom i vlastitom krhkošću, bestseler Izvan funkcije popularnog francuskog svećenika Pierra Amara.

  „Proći će… Proći će ova bol… Uvijek prođe…“ Ali što ako ipak ne prođe?! Život pomalo hiperaktivnoga čet...

  Pročitaj više
 4. Predstavljena knjiga "Život vrijedan življenja"

  Predstavljena knjiga "Život vrijedan življenja"

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 19. siječnja na konferenciji za medije predstavila je knjigu Život vrijedan življenja. Na konferenciji su sudjelovali mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum i dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum.

  Kroz 50 nadahnutih i poticajnih pouka nadbiskup Sheen je ovom knjigom htio odgovoriti na potrebe stotina tisuća koji su mu pisali, tražeći od njega savjete za život. Odgovara tako na pitanja kao što su Zna li Bog kak...

  Pročitaj više
 5. Velika zimska akcija "UZMI 3 - PLATI 2" u svim knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr

  Velika zimska akcija "UZMI 3 - PLATI 2" u svim knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr

  Uzmi 3 Verbumove knjige, a plati 2!

  Nakladna kuća Verbum od 15. siječnja do 15. veljače 2023. u svim knjižarama Verbum i na web knjižari www.verbum.hr organizira prodajnu akciju "Uzmi 3 - plati 2".

  Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

  Ovom prigodom moguće je birati iz Verbumove ponude od preko 700 vrijednih i zanimljivih naslova. Svu nakladu Verbum, na koju se odnosi ova akcija, možete pregledati ovdje.

  Posjetite Verbumove knjižare i web knjižaru www.verbum.hr od 15. siječnja do 15. veljače i iz bogate ponude Verbumovih naslova odaberite nešto za sebe i svoje najdraže uz posebne pogodnosti akcije "Uzmi 3 - plati 2".


  Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe u web knjižari obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr.

  Akcija se ne može kombinirati s drugim popustima i akcijama i članskim pogodnostima kluba Verbum.

  ...

  Pročitaj više
 6. Svjedočanstvo bračnog i obiteljskog života Zite i blaženog Karla Habsburškog u svim knjižarama Verbum

  Svjedočanstvo bračnog i obiteljskog života Zite i blaženog Karla Habsburškog u svim knjižarama Verbum

  Počevši kao bajka vjenčanjem iz ljubavi, zajednički život Karla i Zite, posljednjih habsburških vladara, ubrzo postaje tragedija: rat, klevete, izdaje, samoća, egzil, siromaštvo, prerana Karlova smrt… Ipak, u njima nije bilo nikakve ogorčenosti, nikakva kritiziranja. Posve suprotno, opraštanje je hranilo njihova srca. Koja je, dakle, tajna njihova bračnog života da su usprkos tako teškim, gotovo nemogućim situacijama uspjeli sačuvati ljudskost, vjeru i međusobnu ljubav? U ovoj knjizi prolazimo s Karlom i Zitom njihov duhovni i životni put, koji će nam na nov način otkriti ova dva duhovna veli...

  Pročitaj više
 7. Sestra M. Ljubica Bernardica Kovač – život posvećen pomaganju bližnjima i prirodnim ljekovitim pripravcima

  Sestra M. Ljubica Bernardica Kovač – život posvećen pomaganju bližnjima i prirodnim ljekovitim pripravcima

  Sestra Ljubica Bernardica Kovač iz Posušja, prva i najpoznatija hrvatska „ljekaruša“ koja je život posvetila Bogu i nesebičnom pomaganju bolesnima, preminula je u petak, na svetkovinu Bogojavljenja, 6. siječnja 2023. u Splitu.

  Njezine biljne terapije, biljni pripravci i ljekoviti čajevi poznati su diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine ali i ostalih zemalja. O njihovoj blagotvornosti i sestrinom pomaganju svakome tko bi joj pokucao na vrata govore brojna svjedočanstva ljudi koji su ozdravili od raznih bolesti.
  Svojim znanjima i iskustvima nesebično se posvećivala brizi za bližnje sv...

  Pročitaj više
 8. Verbumova aktualna top ljestvica

  Verbumova aktualna top ljestvica

  U zadnjem mjesecu 2022. godine, prvo mjesto Verbumove top ljestvice zauzela je knjiga Brini se manje, moli se više. Osim ove Verbumove uspješnice, na top ljestvici se nalaze i brojna druga izdanja, poput bestselera pape Franje i svjetski poznatih autora Jordana Petersona, Cala Newporta, itd.

  Na vrhu Verbumove top ljestvice za mjesec prosinac nalazi se hit knjiga Brini se manje, moli se više. Riječ je o knjizi koja sadrži 180 kratkih i poticajnih meditativno molitvenih tekstova za žene za život bez tjeskobe prikladnih za sve životne situacije i poteškoće. Bilo da si zabrinuta zbog posla, obiteljskih i međuljudskih odnosa, financija, događanja u svijetu ili nečega drugog, ove će ti meditacije pomoći u otklanjanju tjeskobnih misli, učeći te pritom življenju u slobodi svemogućega Boga.

  Drugo mjesto zauzela je knjiga Riječi nade, sa 150 meditacija utjehe i ohrabrenja svetog Padra Pija, jednog od najpopularnijih svetaca modernoga doba. Ova jedinstvena knjiga meditacija omogućava da vam Padre Pio bude duhovni savjetnik i prijatelj koji vas tješi i ohrabruje. Riječi nade donose probrane i nadahnjujuće duhovne tekstove toga omiljenog sveca i mističara, raspoređene u 150 jednostavnih i kratkih meditacija koje ne zahtijevaju mnogo vremena, a donijet će vam veliku utjehu.

  Na treće mjesto smjestio se roman Izabrani autora Jerryja B. Jenkinsa. Priča je to o Isusu kakvu dosada niste pročitali. Ovaj svjetski popularni i dirljivi roman autora uspješnica Jerryja B. Jenkinsa, nastao prema prvoj sezoni vrlo popularne serije The Chosen, koju je diljem svijeta pogledalo više od 500 milijuna ljudi, vodi nas u Galileju prvoga stoljeća. Upoznajte Isusa izbliza, otkrijte puninu njegove ljudskosti i njegova božanstva. Doživite život i moć savršenoga Sina Božjega kao nikada dosada – očima običnih ljudi, baš poput nas. Doznajte kako je susret s Isusom promijenio njihove živote i kako može promijeniti i vaš.

  Na četvrtom mjestu nalazi se knjiga Biljne terapije i recepti časne sestre Ljubice Kovač iz Posušja. Sestra Ljubica Bernardica Kovač već se desetljećima nesebično posvećuje brizi za bližnje svakodnevno primajući brojn...

  Pročitaj više
 9. Radno vrijeme knjižara Verbum na blagdan Sveta tri kralja

  Radno vrijeme knjižara Verbum na blagdan Sveta tri kralja

  Knjižare Verbum na blagdan Sveta tri kralja NEĆE RADITI. 


  Standardno radno vrijeme
  knjižara Verbum tijekom godine je:

  PON.- PET. od 08.00 do 20.00,
  SUBOTOM od 08.30 do 13.00,
  NEDJELJOM zatvoreno.

   


   

  Image by Freepik...

  Pročitaj više
 10. Upoznajte misao Benedikta XVI.

  Upoznajte misao Benedikta XVI.

  U razdoblju od 2. do 14. siječnja 2023. potražite Verbumove knjige Benedikta XVI. u knjižarama Verbum i web knjižari Verbum.hr po popustima do 50%.


  Posljednjeg dana 2022. godine, na blagdan svetoga pape Silvestra, preminuo je veliki papa emeritus Benedikt XVI. Godinama je u tišini molitvama podupirao Crkvu, a prije toga je desetljećima kao teolog i papa svojim promišljanjima, knjigama i katehezama neumorno gradio i osnaživao autentičnu kršćansku misao.

  Ujedinjeni u molitvama sa svim vjernicima da mu Gospodin otvori vrata Kraljevstva nebeskoga o kojem je tako žarko propovijedao, pisao i svjedočio želimo istovremeno sa zahvalnošću svrnuti svoj pogled na veliku teološku i duhovnu baštinu koju je Joseph Ratzinger - Benedikt XVI. podario svijetu. Naime ovaj ponizni radnik u vinogradu Gospodnjem nije bio samo jedan od značajnih papa našega doba nego i jedan od najvećih teologa, koji je dao...

  Pročitaj više
Stranica