"Izvan funkcije", potresna ispovijest o suočavanju s bolesti, u svim knjižarama Verbum

HTJELI MI TO ILI NE, KRHKI SMO I OVISIMO O DRUGIMA. UZ DOBRU DOZU HUMORA, OVA ISPOVIJEST OPISUJE NEOČEKIVANI SUSRET S PATNJOM I OTKRIVA KAKO I TADA MOŽEMO ISKUSITI DUBOKU RADOST.

Nakladnička kuća Verbum objavila je potresnu ispovijest o suočavanju s tumorom, patnjom i vlastitom krhkošću, bestseler Izvan funkcije popularnog francuskog svećenika Pierra Amara.

„Proći će… Proći će ova bol… Uvijek prođe…“ Ali što ako ipak ne prođe?! Život pomalo hiperaktivnoga četrdesetpetogodišnjeg svećenika u samo nekoliko sati iz temelja se mijenja. Oštra bol u trbuhu ubrzo otkriva tumor koji se brzo širi. Hitna hospitalizacija, niz operacija, stalna neizvjesnost i dugi mjeseci oporavka remete njegovu svakodnevicu, ali i unutarnji mir. Aktivni svećenik u stalnoj jurnjavi, koji je naviknut stalno biti spojen na internet, sada je suočen sa samim sobom, prikovan za krevet i spojen samo na infuziju. Njegova bolest postupno se pretvara u neočekivano iskustvo krhkosti, osamljenosti i ovisnosti o drugima.

Pisana pitkim i autentičnim stilom s dozom humora, knjiga oca Amara nudi nam potresnu ispovijest u kojoj se iskustvo patnje isprepliće sa svjetlom vjere i svjedoči o putu k sreći koji vodi preko vlastite krhkosti.

Otac Pierre Amar poznati je francuski svećenik i jedan od osnivača popularnoga portala Padreblog. Dugogodišnji župnik i duhovnik, aktivno je sudjelovao u pastoralu mladih i brojnim projektima sve dok ga teška bolest naprasno nije zaustavila i vezala za krevet. Danas otac Pierre u svojim knjigama, predavanjima i medijskim nastupima svjedoči o snazi koja se krije u posvemašnjoj krhkosti i o važnosti otkrivanja smisla u patnji i ljepote u malim stvarima.

Izvan funkcije možete naći u svim knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr. Više o knjizi možete saznati na linku ovdje.