Mjesečna arhiva: Studeni 2014

 1. Velika božićna akcija: darovni kompleti uz popuste!

  Velika božićna akcija: darovni kompleti uz popuste!

  Atraktivni i povoljni darovni paketi s kompletom knjiga za vaše drage s posebnim popustom od 40%!

  Evo načina kako brzo i jednostavno do prikladnih i povoljnih božićnih darova: posebni darovni paketi za nju, za njega, za mlade i za djecu čekaju Vas u knjižarama Verbum!

  Odabrana najbolja i najzanimljivija izdanja u lijepom darovnom pakiranju u celofanskoj vrećici s ukrasnom vrpcom, namijenjena vašim najmilijima prigodom božićnog darivanja, čekaju vas u svim knjižarama Verbum i na web knjižari www.verbum.hr.

  Kako bi vam olakšali izbor i uč...

  Pročitaj više
 2. Predstavljen roman o sv. Josipu "Snaga ljubavi" Jana Dobraczyńskoga

  Predstavljen roman o sv. Josipu "Snaga ljubavi" Jana Dobraczyńskoga

  U prostorijama nakladne kuće Verbum u četvrtak, 27. studenoga na konferenciji za medije predstavljena je knjiga Snaga ljubavi. Roman o sv. Josipu Jana Dobraczyńskoga. Knjigu su predstavili mr. sc. Petar Balta i Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum.  

  Roman o sv. Josipu naslovljen Snaga ljubavi u kratkom je vremenu od objavljivanja izazvao veliko zanimanje čitatelja, jer lik ovog sveca predstavlja u sasvim novom svjetlu i to na književno iznimno uspješan način. Josip je pos...

  Pročitaj više
 3. Knjiga "Ti si moj" 26. studenoga u pola cijene u Verbumu

  Knjiga "Ti si moj" 26. studenoga u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 26. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Ti si moj" Maxa Lucada.

  Američki pisac međunarodnog ugleda Max Lucado u suradnji  s poznatim ilustratorom Sergiom Martinezom, negdašnjim ilustratorom Disney Pressa, autor je ove inspirativne knjige koja govoreći o Drvencima prenosi poruku koja vrijedi i za djecu i za odrasle, poruku kako je svako biće...

  Pročitaj više
 4. Predstavljena "Biblija u stripu"

  Predstavljena "Biblija u stripu"

  U prostorijama nakladne kuće Verbum u četvrtak, 20. studenoga na konferenciji za medije predstavljena je "Biblija u stripu". Knjigu su predstavili mr. sc. Petar Balta i Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum.  

  Biblija nije samo sveta knjiga kršćanstva, nego i stalno najčitanija knjiga na svijetu. Uz njezina izdanja u raznim oblicima hrvatskim čitateljima je sada dostupna i u obliku stripa. Ova lijepo ilustrirana knjiga za djecu i mlade postala je međunarodni bestseler, a veli...

  Pročitaj više
 5. "Križarski ratovi" 19. studenoga u pola cijene u Verbumu

  "Križarski ratovi" 19. studenoga u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 19. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Križarski ratovi" Johnathana Riley-Smitha.

  Najpoznatiji svjetski stručnjak za križarske ratove Jonathan Riley-Smith, umirovljeni profesor Sveučilišta Cambridge, u ovoj knjizi, koja je plod dugogodišnjeg znanstveno-istraživačkog rada, daje sažetu povijest križarskih ratova, nudi nove spoznaje i...

  Pročitaj više
 6. Verbum s 450 naslova nastupa na Interliberu

  Verbum s 450 naslova nastupa na Interliberu

  Od 11. do 16. studenoga na Zagrebačkom Velesajmu održava se 37. međunarodni sajam knjiga i učila Interliber na kojem nastupa i nakladna kuća Verbum.

  U Verbumovoj ponudi od preko 450 naslova ove godine posebnu pozornost privući će pregršt noviteta među kojima novo izdanje u odlično prihvaćenoj biblioteci Svjedočanstva. U svjetskom bestseleru "Moja utrka s đavlom" Joseph Pearce pripovijeda svoj dramatični životni put koji ga je vodio od radi...

  Pročitaj više
 7. "Kći sionska" 12. studenoga u pola cijene u Verbumu

  "Kći sionska" 12. studenoga u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 12. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Josepha Ratzingera – pape Benedikta XVI. "Kći sionska".

  Ova knjiga za temu ima ulogu Blažene Djevice Marije u životu kršćana i u životu Crkve. Nastala u vrijeme kad je marijanski element u teološkom promišljanju bio poprilično oslabljen, "Kći sionska" očituje živu želju kardi...

  Pročitaj više
 8. Svjetski bestseler "Moja utrka s đavlom" Josepha Pearcea u hrvatskim knjižarama!

  Svjetski bestseler "Moja utrka s đavlom" Josepha Pearcea u hrvatskim knjižarama!

  U prostorijama nakladne kuće Verbum u ponedjeljak, 10. studenoga na konferenciji za medije predstavljena je knjiga "Moja utrka s đavlom. Od radikalne mržnje do razumske ljubavi" Josepha Pearcea. Knjigu su predstavili mr. sc. Petar Balta i Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum.  

  Joseph Pearce, danas vodeći svjetski katolički biograf, u mladosti je bio fanatični skinhead, jedan od vođa britanskih neofašističkih skupina i urednik časopisa koji je promicao rasističke ideje. Akt...

  Pročitaj više
 9. Noviteti u izdavačkom nizu HOSANA!

  Noviteti u izdavačkom nizu HOSANA!

  U prostorijama nakladne kuće Verbum u četvrtak, 6. studenoga na konferenciji za medije predstavljeni su novi naslovi u nizu HOSANA. Novitete su predstavili mr. sc. Petar Balta i Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum.

  Nakon što je u svibnju pokrenut novi izdavački niz Hosana koji donosi pristupačne i cjenovno povoljne knjižice za najširu publiku, s kvalitetno priređenim omiljenim pobožnostima i molitvama, jesen donosi 7 novih naslova u istom nizu.

  Uz ranije objavljene knjižic...

  Pročitaj više
 10. Roman Nevenke Nekić "Demon i Sveta Krv" 5. studenoga dostupan u pola cijene u Verbumu

  Roman Nevenke Nekić "Demon i Sveta Krv" 5. studenoga dostupan u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu, 5. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Demon i Sveta Krv" Nevenke Nekić.

  U ovomu uzbudljivu romanu poznata književnica Nevenka Nekić (autorica književne uspješnice "Kardinalovo srce") čitatelju nudi dva sloja, dvije usporedne radnje koje se odigravaju u različitim povijesnim razdobljima te se međusobno prožimlju i nadopunj...

  Pročitaj više
Stranica