Verbum s 450 naslova nastupa na Interliberu

Od 11. do 16. studenoga na Zagrebačkom Velesajmu održava se 37. međunarodni sajam knjiga i učila Interliber na kojem nastupa i nakladna kuća Verbum.

U Verbumovoj ponudi od preko 450 naslova ove godine posebnu pozornost privući će pregršt noviteta među kojima novo izdanje u odlično prihvaćenoj biblioteci Svjedočanstva. U svjetskom bestseleru "Moja utrka s đavlom" Joseph Pearce pripovijeda svoj dramatični životni put koji ga je vodio od radikalne rasističke mržnje do racionalne kršćanske ljubavi. Ova ispovijest nije samo priča o nevjerojatnu putovanju iz ponora mržnje prema Kristovoj ljubavi, nego i moćno svjedočanstvo o tome da nas Bog ljubi onakve kakvi jesmo.

Ljubitelji romana sigurno će sa zadovoljstvom uzeti u ruke novoobjavljeni roman "Snaga ljubavi". Na temelju svjedočanstava Svetoga pisma, apokrifnih spisa i bogate kršćanske tradicije, iz pera poznatoga poljskog pisca Jana Dobraczyńskoga izranja životan i topao ljudski lik sv.  Josipa.

Osim toga, čitatelji će moći pronaći niz izdanja Jorge Marija Bergoglia – pape Franje, među kojima i knjige "U potrazi za pravim blagom" te "Ne bojte se sanjati velike stvari".

Verbumova biblioteka Uskličnik, pokrenuta 2011. godine s ciljem približavanja hit izdanja čitateljima u džepnom uvezu, uz ranije objavljena 24 naslova, za ovu prigodu u ruhu džepnog uveza donosi 8 novih naslova među kojima i "Povijest kršćanstva" Joséa Orlandisa te "Legende, mitove, laži" Michaela Hesemanna itd.  

"Biblija u stripu" – jedinstvena zbirka najljepših biblijskih starozavjetnih i novozavjetnih priča atraktivno oslikanih i uređenih – novo je vrijedno izdanje koje će osobito oduševiti mlađe čitatelje.  

Nakladna kuća Verbum na Interliberu nastupa od 2001. godine, a za sve ljubitelje dobre knjige pripremila je prigodne popuste na sva svoja izdanja, a s ponudom od više od 450 naslova s područja književnosti, duhovnosti, publicistike, dječjih izdanja, multimedijalnih izdanja zadovoljit će različite ukuse. Na sva izdanja popust je 20%, a prigodni kompleti knjiga dostupni su uz popuste od 30% do 50%!

Ulaz za sve posjetitelje na Interliber je besplatan. Radno vrijeme sajma je od 10.00 do 20.00 sati osim u petak i subotu kada je otvoren sve do 21.00 sat.