Mjesečna arhiva: Ožujak 2022

 1. Otvoren Verbumov logistički centar u Splitu

  Otvoren Verbumov logistički centar u Splitu

  Nakladnička kuća Verbum upravo je otvorila novi vlastiti logistički centar površine 1.750 m2, koji se nalazi u poslovnoj zoni TTTS u Splitu i uključuje svu opremu potrebnu za kvalitetno suvremeno poslovanje.

  Verbumov logistički centar osim centralnog skladišta za smještaj svojih mnogobrojnih izdanja, kojih je sada već blizu 1.000, na jednom mjestu objedinjuje i sve logističke aktivnosti tvrtke kao i uredske i operativne prostore za veleprodajne i skladišne timove. U njemu je smješten i izdvojeni odjel internetske prodaje, tj. web knjižare verbum.hr - jedne od najposjećenijih i najpoznatijih hrvatskih online knjižara.

  Nakladnička kuća Verbum osnovana je 1992. godine i jedan je od najvećih hrvatskih izdavača i knjižara. Verbumova izdanja namijenjena su najširoj publici, a obuhvaćaju mnogobrojna područja kao što su duhovnost, psihologija i osobni razvoj, roditeljstvo, filozofija, povijest, publicistika, dječja literatura, književnost itd. Uz izdavačku djelatnost Verbum je utemeljio i istoimeni knjižarski lanac, koji svoje poslovnice ima u 11 hrvatskih gradova, a u kojima se uz Verbumova izdanja može pronaći i cjelokupni izdavački program hrvatskih vjerskih izdavača, kao i velik broj izdanja s područja publici...

  Pročitaj više
 2. Predstavljena knjiga „Misli iz pustinje“

  Predstavljena knjiga „Misli iz pustinje“

  Nakladna kuća Verbum u četvrtak 24. ožujka na konferenciji za medije predstavila je knjigu Misli iz pustinje. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladne kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladne kuće Verbum.

  Charles de Foucauld, nekoć bogati i rastrošni plemić, konjički časnik francuske vojske i slavni istraživač koji je sve ostavio i slijedeći poziv Duha postao jednostavni mali Isusov brat Karlo, siromašni pustinjak među Tuarezima u Sahari, jedn...

  Pročitaj više
 3. Predstavljena knjiga „Blagodat je biti rođen u ovo vrijeme“

  Predstavljena knjiga „Blagodat je biti rođen u ovo vrijeme“

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 10. ožujka na konferenciji za medije predstavila je knjigu Blagodat je biti rođen u ovo vrijeme. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Jedan od najbriljantnijih intelektualaca našega doba Fabrice Hadjadj u svojoj novoj knjizi Blagod...

  Pročitaj više
 4. Svjetski bestseler „Izbaci to iz glave“ i dalje uvjerljivo na vrhu Verbumove top ljestvice

  Svjetski bestseler „Izbaci to iz glave“ i dalje uvjerljivo na vrhu Verbumove top ljestvice

  Već četvrti mjesec za redom svjetski bestseler Izbaci to iz glave nalazi se na vrhu Verbumove top ljestvice. Osim ove hit knjige, na top ljestvici mogu se pronaći i drugi noviteti raznovrsne tematike, kao i uvijek aktualni bestseleri poput Petersonovih 12 pravila za život i Izvan red...

  Pročitaj više
 5. Predstavljen roman „Tunika“ - izvrsno korizmeno štivo

  Predstavljen roman „Tunika“ - izvrsno korizmeno štivo

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 3. ožujka na konferenciji za medije predstavila je roman Tunika. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Roman Tunika popularnoga autora Lloyda C. Douglasa, upravo objavljen u izdanju nakladničke kuće Verbum, jedan je od najvećih književnih bestselera 20. stoljeća, prodan u viš...

  Pročitaj više
 6. Knjiga "Princ Gonzaga" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Knjiga "Princ Gonzaga" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu ožujku dostupna je knjiga Princ Gonzaga Wilhelma Hünermanna i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatnicom za HKR)...

  Pročitaj više