Mjesečna arhiva: Studeni 2021

 1. "Život Isusov – Biblijska slagalica u kockama" 15. prosinca u pola cijene u Verbumu

  "Život Isusov – Biblijska slagalica u kockama" 15. prosinca u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 15. prosinca imate mogućnost ostvariti popust od 50% na slikovnicu Život Isusov.

  Ova jedinstvena biblijska slikovnica i slagalica u kockama nov je i zabavan način na koji će djeca naučiti najznačajnije evanđeoske zgode. Kroz igru slaganja kocaka i kratko opisane ključne evanđeosk...

  Pročitaj više
 2. "Radost svijetu" 8. prosinca u pola cijene u Verbumu

  "Radost svijetu" 8. prosinca u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 8. prosinca imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Radost svijetu Scotta Hahna.

  Ima li nešto poznatije i običnije od božićne priče – a ima li istodobno nešto čudesnije i neobičnije?

  Likovi su čudni i egzotični: pastiri i magi, car i despot, anđeli i nemoćna beba koja je Svemogući Bog. Svaka neobičnost zahtijeva objašnjenje, posebice ako o njoj ovisi naš život, ako ona nosi istinsku radost svijetu.

  U ovoj jedinstvenoj knjizi poznati bibličar i autor brojnih bestselera Gozba Jaganjčeva, Razlozi za vjerovanje i Znakovi života, Scott Hahn na uzbudljiv i zanimljiv način osvjetljava novim svjetlom događaj prvoga Božića i Kristova utjelovljenja. Oslanjajući se na duboke biblijske uvide on isprepliće...

  Pročitaj više
 3. "Isusovo vrijeme - mali vremeplov" 1. prosinca u pola cijene u Verbumu

  "Isusovo vrijeme - mali vremeplov" 1. prosinca u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 1. prosinca imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Isusovo vrijeme - mali vemeplov.

  Isus je propovijedao diljem svoje zemlje, Izraela - od obale Galilejskoga jezera do prepunih ulica u Jeruzalemu. Ova će knjiga odvesti vaše mališane izravno u svijet kakav je Is...

  Pročitaj više
 4. Predstavljena knjiga „Biblija za male čitače“

  Predstavljena knjiga „Biblija za male čitače“

  Nakladna kuća Verbum u četvrtak 25. studenoga na konferenciji za medije predstavila je knjigu Biblija za male čitače. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladne kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Nakladnička kuća Verbum svoja brojna izdanja za djecu obogatila je novoobjavljenom knjigom Biblija za male čitače. Ova jedins...

  Pročitaj više
 5. Podržite Verbum i sudjelujte u glasanju za izbor najbolje knjižare!

  Podržite Verbum i sudjelujte u glasanju za izbor najbolje knjižare!

  Knjižare i antikvarijati ključni su sudionici u stvaranju kulture čitanja. Kako bi se u 2021. Godini čitanja posebno istaknuo rad onih najboljih, Ministarstvo kulture i medija organiziralo je natječaj za najbolju knjižaru koji traje do 1. prosinca 2021. godine. Verbum kao lanac knjižara diljem Hrvatske priključio se tom natječaju sa svojim novopreuređenim i bogato opremljenim knjižarama, a svojim glasom možete nas podržati odabirom jedne (ili više) od šest navedenih Verbumovih knjižara.

  Nakon odabira opcije "GLASUJ" na popisu "Knjižare u lancu":

  redni broj 20 — Knjižara VERBUM, Osijek, Strossmayerova 4

  redni broj 21 — Knjižara VERBUM, Zagreb, Teslina 11

  redni broj 22 — Knjižara VERBUM, Vinkovci, Vladimira Nazora 9

  ...

  Pročitaj više
 6. Knjiga o blaženiku milenijalcu 'Carlo Acutis – geek u raju' na vrhu Verbumove top ljestvice

  Knjiga o blaženiku milenijalcu 'Carlo Acutis – geek u raju' na vrhu Verbumove top ljestvice

  Top ljestvica najtraženijih naslova u knjižarama Verbum donosi vam deset najčitanijih knjiga mjeseca listopada među kojima ima zanimljivih noviteta.

  Na vrhu ove jesenske top ljestvice našla se knjiga o blaženiku milenijalcu Carlo Acutis – geek u raju, autora Willa Conquera. Kao pripadnik generacije Y, Carlo Acutis prvi je među beatificiranima koji je imao profil na Facebooku, igrao PlayStation i bio ljubitelj Pokemona...

  Pročitaj više
 7. Knjiga "Ono što pakao nije" Alessandra D'Avenije uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Knjiga "Ono što pakao nije" Alessandra D'Avenije uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu studenom dostupna je knjiga Ono što pakao nije Alessandra D'Avenije i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatn...

  Pročitaj više
 8. "Razgovarati s Bogom – svezak IV." u pola cijene u Verbumu 24. studenoga

  "Razgovarati s Bogom – svezak IV." u pola cijene u Verbumu 24. studenoga

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 24. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Razgovarati s Bogom - svezak IV. Francisca Fernandez-Carvajala.

  Francisco Fernández-Carvajal ovom knjigom dao je izvanrednu potporu osobnoj molitvi: zbirku razmatranja koja imaju ishodište u dnevnom misnom čitanju, tj. u biblijskim tekstovima Staroga i Novoga zavjeta, a obiluju navodima iz kršćanske predaje, prije svega iz djela crkvenih otaca, te navodima duhovnih klasika i poznatih suvremenih duhovnih pisaca. Osim toga, pisac obilno citira dokumente Drugoga vatikanskog sabora i papinske tekstove – ponajviše one Ivana Pavla II.

  U četvrtomu svesku meditacija Razgovarati s Bogom čitatelja se vodi kroz prvih šest tjedana liturgijskoga vremena kroz godinu koje, ovisno o godini, obuhvaća ukupno 33 ili 34 nedjelje, a započinje ponedjeljkom nakon nedjelje Krštenja Gospodinova. Za svaku od 6 nedjelja donesene su tri različite meditacije koje slijede tri ciklusa crkvene godine: A, B i C. U meditacijama nam se Gospodinov život i njegov nauk približavaju na izuzetno živ i poticajan način, kroz brojne teme koje čine dio sv...

  Pročitaj više
 9. "Dijalog protiv pelagijevaca" 17. studenoga u pola cijene u Verbumu

  "Dijalog protiv pelagijevaca" 17. studenoga u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 17. studenoga imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Dijalog protiv pelagijevaca svetoga Jeronima.

  Kada se susretne s krivovjernim pelagijanskim tezama sveti će Jeronim, kao vrstan polemičar i teolog, reagirati vrlo odlučno pobijajući njihove zablude o dostatnosti slobodne volje za spasenje.

  "Bili su oci i zauvijek će ostati oci! Crkvenim se ocima s pravom nazivaju oni sveci koji su snagom vjere, dubinom i bogatstvom svoga učenja tijekom prvih stoljeća Crkvu preporodili i uvelike doprinijeli njezinu razvoju. Uistinu, oni su 'oci' Crkve jer je po evanđelju ona od njih dobila život. Također su i njezini graditelji jer su oni – na jedinomu temelju koji postaviše apostoli, a to je Krist – izgradili temeljno ustrojstvo Crkve. Crkva i danas živi životom što ga crpi od svojih otaca; na ustrojstvu koje utvrdiše njezini prvi graditelji, ona se još i danas nadograđuje u radosti i patnji svoga svagdanjeg življenja i svojih tegoba." Ivan Pavao II.

  Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 98 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 49 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 1...

  Pročitaj više
 10. „INTERLIBER“ I AKCIJA „KNJIGA SVIMA I SVUDA“ U KNJIŽARAMA VERBUM!

  „INTERLIBER“ I AKCIJA „KNJIGA SVIMA I SVUDA“ U KNJIŽARAMA VERBUM!

  Verbum i ove godine sudjeluje na Interliberu gdje Vas očekuju popusti od 20% na sva Verbumova izdanja, preko 700 naslova uključujući i novitete, a na više od 70 odabranih naslova posebni popusti od 30% do 50%! Paralelno s Interliberom, odvijat će se i akcija Knjiga svima i svuda, zahvaljujući kojoj ćete u svim Verbumovim knjižarama i na web knjižari verbum.hr moći nabaviti knjige po sajamskim cijenama.

  Cjelovit popis knjiga s 20% popusta možete pogledati na poveznici ovdje, a više od 70 odabranih naslova s popustom od 30% do 50% na poveznici ovdje.


  Nakon što se prošle godine nije održao zbog pandemije korona virusa, ove godine ponovno nam se vraća Interliber. Interliber, 43. međunarodni sajam knjige, održat će se od 9. do 14. studenog na Zagrebačkom Velesajmu na kojem će se predstaviti više od 230 izlagača. Kao projekt Zajednice nakladnika i knjižara, paralelno s Interliberom, održat će se i akcija Knjiga svima i svuda, zahvaljujući kojoj će kupci moći nabaviti knjige po sajamskim cijenama u knjižarama diljem Hrvatske. Nakladna kuća Verbum i ove će se godine predstaviti na Interliberu (Zagrebački Velesajam, paviljon br. 5), a pridružit će se i akciji Knjiga svima i svuda te je u tu svrhu za svoju publiku pripremila posebne popuste.

  Sva izdanja u nakladi Verbum na Interliberu i za vrijeme trajanja akcije Knjiga svima i svuda snižena su od 20% do 50%. Po popustu od 20% moći će se nabaviti i Verbumovi noviteti, među kojima izdvajamo hit knjigu Izbac...

  Pročitaj više