Mjesečna arhiva: Kolovoy 2020

 1. "Poziv na milosrđe" 2. rujna u pola cijene u Verbumu

  "Poziv na milosrđe" 2. rujna u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 2. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Poziv na milosrđe", Majka Terezija.

  Ova jedinstvena knjiga o milosrđu donosi duhovno blago sv. Majke Terezije, osvajajući srca čitatelja već od prvih stranica. U njoj nas ova velika žena našega doba uči kako živjeti milosrđe u svakodnevici te imati sretno srce i ispunjen život. U knjizi su sabrana i nikada do sada objavljena dirljiva svjedočanstva ljudi koji su bili bliski s Majkom Terezijom, a posebno je obogaćujuće što svako poglavlje završava kratkim promišljanjem i poticajima, kao i prijedlozima za provođenje u život tih poticaja uz popratne molitve koje je Majka Terezija molila u svojim pobožnostima.

  Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 145 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 72,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 2. rujna na web knjižari Verbum.hr...

  Pročitaj više
 2. Monumentalno djelo sv. Augustina "Tumačenje Ivanova Evanđelja" stiglo u knjižare Verbum!

  Monumentalno djelo sv. Augustina "Tumačenje Ivanova Evanđelja" stiglo u knjižare Verbum!

  Sveti Augustin (354.–430.) jedan je od najvećih kršćanskih duhovnih velikana i mislilaca zapadne civilizacije. Nakon obraćenja na kršćanstvo postao je svećenik i biskup Hipona u Africi, a kao vrstan intelektualac i erudit bio je ugledna i utjecajna osoba u društvenim i građanskim pitanjima. Napisao je više od stotinu knjiga, dvjesto pisama i čak pet stotina homilija – kojima je izvršio trajan utjecaj na teologiju, zapadnu filozofiju i kulturu, a među ona neprocjenjivo vrijedna i nezaobilazna svakako valja ubrojiti i monumentalno djelo ...

  Pročitaj više
 3. "Čudotvorac iz Padove" ponovno na vrhu Verbumove top ljestvice

  "Čudotvorac iz Padove" ponovno na vrhu Verbumove top ljestvice

  Top ljestvica najtraženijih naslova u knjižarama Verbum u srpnju donosi deset vrijednih i zanimljivih preporuka za čitatelje, a na samom vrhu top ljestvice smjestila se topla životna priča o omiljenom svecu i najvećem čudotvorcu "Čudotvorac iz Padove. Roman o sv. Antunu Padovanskom" poljskog autora Jana Dobraczyńskog. Roman "Čudotvorac iz Padove...

  Pročitaj više
 4. Knjiga mjeseca "Uzdignimo srca" uz 40% popusta u Verbumu!

  Knjiga mjeseca "Uzdignimo srca" uz 40% popusta u Verbumu!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u Verbumu" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu kolovozu dostupna je jedinstvena knjiga "Uzdignimo srca" pape Franje i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatnicom za HKR),
  - kori...

  Pročitaj više
 5. Verbumova velika akcija "Uzmi 3 - plati 2" produljena do 15. kolovoza!

  Verbumova velika akcija "Uzmi 3 - plati 2" produljena do 15. kolovoza!

  Akcija "Uzmi 3 - plati 2" zbog velikog zanimanja čitatelja nastavlja se do 15. kolovoza u Verbumovim knjižarama i na web knjižari www.verbum.hr.

  Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

  Ovom...

  Pročitaj više