Mjesečna arhiva: Listopda 2022

 1. Predstavljena knjiga „Odlučno sretni“

  Predstavljena knjiga „Odlučno sretni“

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 27. listopada na konferenciji za medije predstavila je knjigu Odlučno sretni. Na konferenciji su sudjelovali mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum i Mislav Vušković, koordinator projekata nakladničke kuće Verbum.

  Svijet u kojem živimo i problemi s kojima se suočavamo znaju nas zamoriti i učiniti nas depresivnima i obeshrabrenima. No ne mora biti tako, tj. moguće je osloboditi potencijal za sretan život, usprkos izvanjskim okolnostima. T...

  Pročitaj više
 2. Podržite Verbum i sudjelujte u glasanju za izbor najbolje knjižare!

  Podržite Verbum i sudjelujte u glasanju za izbor najbolje knjižare!

  Do 1. prosinca možete svojim glasom podržati rad najboljih knjižara u Hrvatskoj! Knjižare i antikvarijati ključni su sudionici u stvaranju kulture čitanja. Kako bi se u 2022. godini čitanja posebno istaknuo rad onih najboljih, Ministarstvo kulture i medija organiziralo je natječaj za najbolju knjižaru.

  Verbum kao lanac knjižara diljem Hrvatske priključio se tom natječaju sa svojim novopreuređenim i bogato opremljenim knjižarama, a svojim glasom možete nas podržati odabirom jedne (ili više) od sedam navedenih Verbumovih knjižara.

  Nakon odabira opcije "G...

  Pročitaj više
 3. Ilustrirana obiteljska Biblija - 365 priča, molitava i tema za obiteljski razgovor u knjižarama Verbum

  Ilustrirana obiteljska Biblija - 365 priča, molitava i tema za obiteljski razgovor u knjižarama Verbum

  Nakladnička kuća Verbum s radošću obavještava svoje vjerne čitatelje da je iz tiska izašlo jedinstveno djelo za cijelu obitelj. Ilustrirana obiteljska Biblija odličan je suputnik u življenju vjere u obiteljskoj svakodnevici. Ova zanimljiva, lijepo ilustrirana i originalna knjiga sadrži 365 biblijskih priča, čitanja i molitava, a svaka od njih popraćena je pitanjem, odnosno posebnom temom za obiteljski razgovor.

  Kako bi upravo te teme došle što više do izražaja, ...

  Pročitaj više
 4. Novo u Verbumu: klasik duhovnosti - "Objave svete Gertrude"

  Novo u Verbumu: klasik duhovnosti - "Objave svete Gertrude"

  Nakladnička kuća Verbum obavještava svoje vjerne čitatelje da je iz tiska izašao jedan od klasika kršćanske pobožnosti, Objave svete Gertrude. Riječ je klasičnom djelu kršćanske duhovnosti s konca 13. i početka 14. stoljeća. Posebno je po tome što mu je autorica poznata svetica i mističarka, njemačka benediktinka sv. Gertruda, čiji su lik i djelo nadahnjivali mnoge poznate svece kao što su sv. Terezija Velika, sv. Franjo Saleški i sv. Filip Neri, ali i po tome što se u njemu nalaze korijeni broj...

  Pročitaj više
 5. Predstavljena knjiga "Emocionalna krepost"

  Predstavljena knjiga "Emocionalna krepost"

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 13. listopada na konferenciji za medije predstavila je knjigu Emocionalna krepost. Na konferenciji su sudjelovali mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum i Mislav Vušković, koordinator projekata nakladničke kuće Verbum.

  Nakladnička kuća Verbum nedavno je objavila utjecajnu i popularnu knjigu Emocionalna krepost autorice Sarah Swafford k...

  Pročitaj više
 6. Predstavljen roman „Ispovijesti gospođe X“

  Predstavljen roman „Ispovijesti gospođe X“

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 6. listopada na konferenciji za medije predstavila je roman Ispovijesti gospođe X. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Nakladnička kuća Verbum nedavno je objavila nagrađivani povijesni roman Ispovijesti gospođe X, o ženi koja je ostavila velikog trag...

  Pročitaj više
 7. Nova knjiga Padra Pija „Riječi nade“ i dalje na vrhu Verbumove top ljestvice

  Nova knjiga Padra Pija „Riječi nade“ i dalje na vrhu Verbumove top ljestvice

  Top ljestvica najtraženijih naslova u knjižarama Verbum u rujnu donosi deset vrijednih i zanimljivih preporuka za čitatelje.

  Na vrhu top ljestvice se i dalje nalazi knjiga Riječi nade, sa 150 meditacija utjehe i ohrabrenja svetog Padra Pija, jednog od najpopularnijih svetaca modernoga doba. Ova jedinstvena knjiga meditacija omogućava da vam Padre Pio bude duhovni savjetnik i prijatelj koji vas tješi i ohrabruje. ...

  Pročitaj više
 8. Hit knjiga „Odlučno sretni: vodič za prihvaćanje dobrote života“ u svim knjižarama Verbum

  Hit knjiga „Odlučno sretni: vodič za prihvaćanje dobrote života“ u svim knjižarama Verbum

  Nakladna kuća Verbum obavještava svoje vjerne čitatelje da je iz tiska izašla knjiga Odlučno sretni, popularne autorice Joy Marie Clarkson.

  Uz pomoć ove hit knjige, otkrijte put prema lakšem, hrabrijem i mudrijem životu!

  Svijet u kojem živimo i problemi s kojima se suočavamo znaju nas zamoriti i učiniti nas depresivnima i ciničnima. No ne mora biti tako.
  Umjesto toga, možete osloboditi potencijal za sretan život – što će vas učiniti otpornijim u trenucima previranja, boli i pomutnje. N...

  Pročitaj više
 9. Knjiga "Iz dubine naših srca" uz 40% popusta za članove kluba Verbum

  Knjiga "Iz dubine naših srca" uz 40% popusta za članove kluba Verbum

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu listopadu dostupna je knjiga Iz dubine naših srca pape Benedikta XVI. i kardinala Roberta Saraha i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvat...

  Pročitaj više