Mjesečna arhiva: Rujan 2022

 1. Predstavljena slikovnica za djecu „Božji plan za mene“

  Predstavljena slikovnica za djecu „Božji plan za mene“

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 29. rujna na konferenciji za medije predstavila je slikovnicu za djecu Božji plan za mene. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Nakladnička kuća Verbum nedavno je objavila novu slikovnicu za djecu pod naslovom Božji plan za mene.

  Njezin autor Fran...

  Pročitaj više
 2. Svjetski bestseler „Izabrani“ – nastao po hit seriji „The Chosen" u knjižarama Verbum

  Svjetski bestseler „Izabrani“ – nastao po hit seriji „The Chosen" u knjižarama Verbum

  Nakladnička kuća Verbum obavještava svoje vjerne čitatelje kako je u knjižare Verbum stigla svjetska uspješnica i jedan od fenomena kršćanske beletristike zadnjih godina, roman Izabrani, nastao po seriji The Chosen, koja je oduševila milijune ljudi.

  Kako bi bilo susresti se s Isusom licem u lice? Kako biste se osjećali, kako bi utjecao na vas i bi li promijenio vaš način razmišljanja o Bogu? Bi li se vaš život okrenuo naglavačke kao što se to dogodilo ribaru koji grca u dugovima, problematičnoj ž...

  Pročitaj više
 3. Predstavljena knjiga Roda Drehera: „Oduprite se laži“

  Predstavljena knjiga Roda Drehera: „Oduprite se laži“

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 22. rujna na konferenciji za medije predstavila je knjigu Oduprite se laži. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Nakladnička kuća Verbum nedavno je objavila novu knjigu pod naslovom Oduprite se laži, autora Roda Drehera, uglednog i...

  Pročitaj više
 4. Utjecajna knjiga „Emocionalna krepost“ savjetnice za mlade Sare Swafford u svim knjižarama Verbum

  Utjecajna knjiga „Emocionalna krepost“ savjetnice za mlade Sare Swafford u svim knjižarama Verbum

  Nakladnička kuća Verbum svojim vjernim čitateljima objavljuje da je iz tiska izišla utjecajna i popularna knjiga Emocionalna krepost autorice Sare Swafford.

  Mnogi se mladi boje, nesigurni su i zabrinuti da nikada neće biti dovoljno dobri i da nikada neće biti istinski voljeni. Tome pridonose i društvene mreže kao i aplikacije za upoznavanje i dopisivanje, stvarajući pritiske, kriva očekivanja i mnogobrojna razočaranja.

  Kako dečki i cure mogu pobijediti unutarnje i izvanjske poteškoće i...

  Pročitaj više
 5. Predstavljena knjiga Padra Pija: „Riječi nade: 150 meditacija utjehe i ohrabrenja“

  Predstavljena knjiga Padra Pija: „Riječi nade: 150 meditacija utjehe i ohrabrenja“

  Nakladnička kuća Verbum u srijedu 14. rujna na konferenciji za medije predstavila je knjigu Riječi nade. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Verbum je nedavno objavio biser duhovne literature, knjigu omiljenog sveca i mističara Padra Pija pod naslovom Riječi nade. Ova jedi...

  Pročitaj više
 6. Predstavljen roman "Žetva zlata"

  Predstavljen roman "Žetva zlata"

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 8. rujna na konferenciji za medije predstavila je roman Žetva zlata. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Verbum je nedavno objavio novi roman Žetva zlata u svojoj biblioteci ...

  Pročitaj više
 7. Nakladnička kuća Verbum pristupila Etičkom kodeksu za transparentno uvođenje eura

  Nakladnička kuća Verbum pristupila Etičkom kodeksu za transparentno uvođenje eura

  U cilju nastavka svog transparentnog poslovanja i otvorenosti prema kupcima, nakladnička kuća Verbum objavljuje kako je pristupila Etičkom kodeksu za transparentno uvođenje eura.

  Želeći svoje kupce pravovremeno i detaljno obavijestiti o svim etapama zamjene kune eurom, nakladnička kuća Verbum želi istaknuti određene aspekte tog procesa koji su specifični našem poslovanju:

  • Na svim knjigama koje će biti u tisku od 1. rujna 2022. do 31. prosinca 2023. bit će otisnuta dvojna cijena u kunama i eurima, po fiksnom konverzijskom tečaju (1 euro = 7,53450 kuna)
  • ...
  Pročitaj više
 8. "Nada grješnika" 7. rujna u pola cijene u Verbumu

  "Nada grješnika" 7. rujna u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 7. rujna u sklopu redovne Verbumove Akcije srijedom imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Nada grješnika.

  Poznati duhovni pisac Victor Sion u svojoj knjizi Nada grješnika nudi daljnji poticaj i pomoć na putu kršćanskoga i ljudskoga ostvarenja.

  Govoreći o grješnosti čovjeka zbog koje se osjeća bačen u svijet, te o trajnoj ljudskoj potrebi za oproštenjem, Sion tumači važne dimenzije Božje ljubavi i praštanja te postupno uči kako doći do čista srca i do djetinjega počivanja na Očevu srcu punu milosrđa, ljubavi i praštanja. Autor potiče da se usudimo biti voljeni od Oca bezuvjetnom Božjom ljubavlju koja unaprijed prašta i tako nas čuva od grijeha i zla.

  Ova knjiga, čija je redovna cijena 58,00 kn (7,70 €), ovom je akcijom dostupna za samo 29,00 kn (3,85 €), a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 7. rujna u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!

  O knjizi možete čitati ovdje.

  (Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)

  Tečaj EUR/kn: 7,53450...

  Pročitaj više
 9. Nova knjiga Padra Pija „Riječi nade“ ponovno na vrhu Verbumove top ljestvice

  Nova knjiga Padra Pija „Riječi nade“ ponovno na vrhu Verbumove top ljestvice

  Na vrhu top ljestvice u kolovozu, u knjižarama Verbum ponovno se našla nova knjiga Padra Pija – Riječi nade. Osim ove hit knjige, na ovoj top ljestvici mjeseca kolovoza pronaći ćete još zanimljivih noviteta, kao i neke dugovječne bestselere.

  Na vrhu top ljestvice je knjiga Riječi nade, čiji je autor sveti Padre Pio, jedan od najpopularnijih svetaca modernoga doba. Ova jedinstvena knjiga meditacija omogućava da vam Padre Pio bude duhovni savjetnik i prijatelj koji vas tješi i ohrabruje. Riječi nade donose probrane i nadahnjujuće duhovne tekstove toga omiljenog sveca i mističara, raspoređene u 150 jednostavnih i kratkih meditacija koje ne zahtijevaju mnogo vremena, a donijet će vam veliku utjehu. Meditativni susret s Gospodinom uz riječi Padra Pija, obogaćene citatima iz Svetoga pisma i popratnim poticajnim pitanjem, dat će vam istovremeno i odgovore na neka od najdubljih pitanja ljudskoga srca, počevši od jednostavnih upita o duhovnom životu pa sve do vapaja duše koja želi saznati kako se nositi s neuspjesima i kušnjama, kako oprostiti, kako shvatiti smisao patnje itd.

  Knjiga Izbaci to iz glave autorice Jennie Allen ovaj je put zauzela drugo mjesto top ljestvice. Autorica ističe da se najveća bitka svakoga od nas odvija u našim glavama. Uvijek iznova nađemo se zatočeni u vrtlogu toksičnih misli koje nam uzrokuju nesigurnost, ogorčenost i stres. Jennie Allen – koja je i sama iskusila taj vrtlog – stupa u rat s negativnim mislima i, povezujući biblijske istine sa znanošću o mozgu i psihološkim spoznajama, u knjizi Izbaci to iz glave objašnjava kako ono što vjerujemo utječe na ono što mislimo o sebi; kako prepoznati i prekinuti zarobljujuće obrasce negativnoga razmišljanja; kako preuzeti kontrolu nad svojim životnim okolnostima; kako istovremeno zadržati prostor za samoću i zajedništvo i zašto je to važno; kako neuroznanost tumači da naše misli mogu promijeniti naš život, kako u sebi otkriti snagu i sposobnost da se suprotstavimo toksičnim mislima i da ih pobijedimo.

  Treće mjesto zauzela je nova knjiga pape Franje Želim ti dobar život. Važan si. Jedinstven si. Čudesan si! –poruka je pape Franje za tebe danas. Čak i kada te obuzmu brige ili umor, sjeti se da si doista dragocjen i da u sebi nosiš svjetlo koje ti je povjereno. To je najveći dar koji ti nitko ne može oduzeti. Zato sanjaj, nemoj se umoriti sanjati. I nadasve dopusti da te iznenadi Božja ljubav. To je dobar život. A to je i najveća i najljepša želja koju možemo poželjeti jedni drugima. Radost, potpuna i konkretna radost za kojom svatko čezne, bit će njegova prirodna posljedica.

  Četvrto mjesto zauzela je Velika knjiga devetnica. Ova jedinstvena knjiga sadrži najveću i najpotpuniju zbirku devetnica na hrvatskome jeziku, s više od 130 omiljenih katoličkih devetnica. Verbumov urednički tim po prvi je put na jednome mjestu sabrao duhovno blago pučke pobožnosti: najpoznatije katoličke devetnice koje se mole diljem svijeta kao i sve omiljene devetnice u hrvatskome narodu: one Presvetomu Trojstvu – Bogu Ocu, Isusu i Duhu Svetomu, Blaženoj Djevici Mariji, arkanđelima, anđelima i svecima, hrvatskim svecima i blaženicima te devetnice za duše u čistilištu. Uz ovu jedinstvenu zbirku devetnica nahranit ćete svoju dušu i iznijeti Gospodinu svoje brige, vapaje, strahove i želje kao i svoju zahvalu i štovanje.

  Na peto mjesto smjestila se knjiga Biljne terapije i recepti časne sestre Ljubice Kovač iz Posušja. Sestra Ljubica Bernardica Kovač već se desetljećima nesebično posvećuje brizi za bližnje svakodnevno primajući brojne ljude s različitim zdravstvenim tegobama i učinkovito im pomažući prirodnim ljekovitim pripravcima. Njezino bogato znanje i iskustvo, kojim je pomogla mnogim ljudima, sabrano je u ovoj jedinstvenoj knjizi koja donosi blago prokušanih znanja o ljekovitom bilju kao daru iz Božje ruk...

  Pročitaj više
 10. Objavljene priče za djecu „Društvo malenih anđela“ i „Brziel, maleni anđeo čuvar“

  Objavljene priče za djecu „Društvo malenih anđela“ i „Brziel, maleni anđeo čuvar“

  Nakladnička kuća Verbum nedavno je objavila dvije nove priče za djecu pod naslovom Brziel, maleni anđeo čuvar i Društvo malenih anđela. Riječ je o prvom i drugom nastavku iz niza „Anđeoske zgode“ francuskih autora Edmonda Prochaina i Vincenta Lefebvrea.

  Ove dvije kratke priče donose uzbudljive pustolovine d...

  Pročitaj više
Stranica