Mjesečna arhiva: Travanj 2018

 1. Predstavljena knjiga "Moja krsna škrinjica" u nizu dječjih izdanja

  Predstavljena knjiga "Moja krsna škrinjica" u nizu dječjih izdanja

  U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u četvrtak, 19. travnja predstavljena je knjiga Moja krsna škrinjica, a predstavili su je dr. sc. Miro Radalj i mr. sc. Petar Balta direktor i glavni urednik nakladne kuće Verbum.

  U svom nizu dječjih izdanja nakladna kuća Verbum objavila je novo izdanje za najmlađe pod nazivom  Moja krsna škrinjica. Osmišljena je kao posebna privlačna kutijica s ručkicom unutar koje su tri djec...

  Pročitaj više
 2. Biskup Uzinić blagoslovio novu knjižaru Verbum u Dubrovniku

  Biskup Uzinić blagoslovio novu knjižaru Verbum u Dubrovniku

  U utorak, 17. travnja 2018. godine svečano je otvorena nova knjižara Verbum u Dubrovniku. Prilikom svečanog otvaranja, dubrovački biskup mons. Mate Uzinić blagoslovio je novu knjižaru koja se sada nalazi na adresi Vukovarska 22 (unutar prodajnog centra Mercante u Gružu).

  Direktor Verbuma, dr. sc. Miro Radalj u svom pozdravnom govoru zahvalio je mons. Uziniću što je izdvojio vrijeme kako bi blagoslovio novu knjižaru te je izrazio nadu za daljnju uspješnu suradnju koja se ostvaruje kroz manifestaciju Dani kršćanske kulture.

  Nakladna kuća Verbum djeluje već 26 godina, ima 13 knjižar...

  Pročitaj više
 3. Predstavljanje romana "Katedrala" u prostorijama Društva hrvatskih književnika

  Predstavljanje romana "Katedrala" u prostorijama Društva hrvatskih književnika

  Nakladnička kuća Verbum poziva Vas na predstavljanje prijevoda romana Katedrala, autora J. K. Huysmansa koje će se održati u srijedu 25. travnja 2018. godine s početkom u 19 sati, u prostorijama Društva hrvatskih književnika, Trg bana Jelačića 7/I.

  Knjigu će predstaviti prof. dr. Vjekoslav Ćosić, književnik Luka Tripalo i prevoditelj Božidar Petrač, a glazbenu točku Potonula katedrala Claudea Debussyja izvest će pijanistica Zrinka Majstorović, mag. mus.

  Radujemo se Vašem dolasku...

  Pročitaj više
 4. "Moja utrka s đavlom" 18. travnja u pola cijene u Verbumu

  "Moja utrka s đavlom" 18. travnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 18. travnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Moja utrka s đavlom".

  U iskrenoj i uzbudljivoj ispovjednoj knjizi "Moja utrka s đavlom" Pearce na živopisan način opisuje svoje duhovno putovanje od radikalne mržnje i ateističke rasističke ideologije k razumskoj i produhovljenoj kršćanskoj ljubavi. Ova ispovij...

  Pročitaj više
 5. Prigodni popusti na Verbumova izdanja obilježit će "Noć knjige" u Verbumu

  Prigodni popusti na Verbumova izdanja obilježit će "Noć knjige" u Verbumu

  U Hrvatskoj se u ponedjeljak, 23. travnja po sedmi put održava manifestacija "Noć knjige" s ciljem promicanja knjige, kulture čitanja, autora i izdavaštva. 

  Nakladna kuća Verbum je od samog početka uključena u program manifestacije "Noć knjige", a sedmu godinu zaredom u svojoj knjižari u Splitu (Trumbićeva obala 1) svim posjetiteljima otvorit će vrata do ponoći uz prigodne popuste.

  Posjetitelji Verbumove knjižare, na adresi Trumbićeva obala 1, od 18 do 24 sata imat će mogućnost upoznati se s bogatom ponudom koja uključuje preko 5000 naslova više od sto nakladnika.

  U sklopu N...

  Pročitaj više
 6. Svečani blagoslov nove knjižare Verbum u Dubrovniku

  Svečani blagoslov nove knjižare Verbum u Dubrovniku

  Verbumova knjižara u Dubrovniku od travnja 2018. godine nalazi se na novoj lokaciji, unutar prodajnog centra Mercante u Gružu.

  Svečano otvorenje nove Verbumove knjižare održat će se u utorak, 17. travnja 2018. godine u 12 sati. Svečanom otvorenju nazočit će direktor nakladne kuće Verbum dr. sc. Miro Radalj, a dubrovački biskup mons. Mate Uzinić svečano će blagosloviti novu Verbumovu knjižaru.

  Nova knjižara u Dubrovniku preseljena je s adrese Poljana Paska Miličevića 4, u novi i veći prostor unutar prodajnog centra Mercante u Gružu. Nova adresa knjižare je ...

  Pročitaj više
 7. Verbumova posebna ponuda za darivanje prvopričesnika i krizmanika

  Verbumova posebna ponuda za darivanje prvopričesnika i krizmanika

  Nakladna kuća Verbum u svojim knjižarama nudi niz izdanja za darivanje prigodom sakramenata svete pričesti i svete potvrde. Iz bogatog programa izdanja prikladnih za darivanje prvopričesnicima i krizmanicima izdvajamo nekoliko naslova.

  Sveta pričest

  Sveta Pričest. Susret s Isusom - istinska radost jedinstvena je knjiga popraćena lijepim ilustracijama u boji u kojoj papa Franjo jednostavnim i prvopričesnicima razumljivim riječima progovara o temelj...

  Pročitaj više
 8. Predstavljena knjiga "Molitvom do životne preobrazbe" o. Jacquesa Philippea

  Predstavljena knjiga "Molitvom do životne preobrazbe" o. Jacquesa Philippea

  U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u četvrtak, 12. travnja predstavljena je knjiga Molitvom do životne preobrazbe, a predstavili su je dr. sc. Miro Radalj i mr. sc. Petar Balta direktor i glavni urednik nakladne kuće Verbum.

  U suvremenom svijetu užurbanosti i stresa sve je više onih koji prepoznaju da se istinsko ispunjenje nalazi u pronalasku životnog smisla i ispravnoj ravnoteži tijela i duha. Pri tome su neophodne molitva i meditacija iz kojih proizlaze osobna obnova i iscje...

  Pročitaj više
 9. Knjižara Verbum u Dubrovniku od travnja na novoj lokaciji!

  Knjižara Verbum u Dubrovniku od travnja na novoj lokaciji!

  Verbumova knjižara u Dubrovniku od travnja ove godine nalazi se na novoj lokaciji!

  U novom, bogatije opremljenom prostoru ljubitelji knjiga pronaći će veliki izbor duhovnog štiva, romana, knjiga obiteljske tematike, izdanja za djecu i mlade, literature s područja humanističkih i društvenih znanosti – filozofije, povijesti, politike, psihologije, sociologije, priručnika itd. Osim toga, u ponudi su dostupni časopisi, filmovi, glazba, darovi i vjerski uporabni predmeti. Knjižara je suvremeno opremljena i vizualno osmišljena u dvije boje, crvenoj i bijeloj, koje su ujedno i boje Verbumo...

  Pročitaj više
 10. "Zajedništvo u Crkvi" 11. travnja u pola cijene u Verbumu

  "Zajedništvo u Crkvi" 11. travnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 11. travnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Zajedništvo u Crkvi".

  Knjiga "Zajedništvo u Crkvi" je sinteza misli Josepha Ratzingera (pape Benedikta XVI.) o korijenima Crkve i njezinim zadaćama u suvremenom svijetu i o naravi zajedništva u Crkvi. Kao temelje svojoj misli Ratzinger uzima Objavu sadržanu u Bibli...

  Pročitaj više
Stranica