Mjesečna arhiva: Srpanj 2012

 1. "Vapaji duše" 1. kolovoza u pola cijene u Verbumu

  "Vapaji duše" 1. kolovoza u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 1. kolovoza imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Vapaji duše" – duhovne vježbe bl. Marije Propetog Isusa Petković.

  Tekstovi bl. Marije Petković sabrani pod naslovom "Vapaji duše" donose izljeve i vapaje jedne duše koja vapi za Bogom, koja je žedna Boga i njegove prisutnosti, a plod su duhovnih vježba kakve je blaženica nastojala gotovo cijeli život obavljati u danima uoči svoga rođendana, koji je za nju bio povod za izlijevanje velike zahvalnosti Gospodinu na daru života i za razmatranje nad njime. U ovomu se djelu na divan način otkriva vjerničko i zaručničko srce bl. Marije, njezina duša i unutarnje bogatstvo.

  Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 45 kuna, akcijom je dostupna za 22,50 kune, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 1. kolovoza u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

  O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i ...

  Pročitaj više
 2. Ljetna akcija u darovnoj trgovini DONUM na Kaptolu

  Ljetna akcija u darovnoj trgovini DONUM na Kaptolu

  DONUM je prva specijalizirana prodavaonica darova i ukrasnih predmeta s kršćanskom simbolikom. U ponudi je veliki izbor slika, krunica, kipova, reljefa itd. koje možete darovati Vašim najmilijima u najrazličitijim prigodama. DONUM na latinskome znači DAR, POKLON, a otvaranjem istoimene ekskluzivne prodavaonice na zagrebačkom Kaptolu ta riječ postaje sinonim za kupnju kvalitetnih i prepoznatljivih proizvoda trajne vrijednosti.

  Nakladna kuća Verbum je ovog ljeta odlučila sve kupovine u knjižarama Verbum u Zagrebu u vrijednosti od 100 ili više kuna dodatno nagraditi s mogućnošću popusta od 15% na cjelokupni asortiman darovne prodavaonice DONUM (Zagreb, Kaptol 26 - nasuprot kazališta "Komedija").

  Uz predočenje računa iz knjižare Verbum, odaberite nešto za sebe ili drage ljude, te iskoristite popust od 15% u darovnoj prodavaonici DONUM!

  Akcija traje do kraja kolovoza...

  Pročitaj više
 3. Knjiga "Iluminati i Sionski priorat" 4. srpnja u pola cijene u Verbumu

  Knjiga "Iluminati i Sionski priorat" 4. srpnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 4. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Iluminati i Sionski priorat" Massima Introvigne.

  Svjetski uspjeh romana Dana Browna Da Vincijev kôdi Anđeli i demoni svratio je pozornost na tajna društva Iluminati i Sionski priorat, koja se obično smještaju u kontekst velike teorije zavjere. Stog...

  Pročitaj više
 4. "Kalista. Roman o prvim kršćanima" na vrhu top ljestvice u lipnju

  "Kalista. Roman o prvim kršćanima" na vrhu top ljestvice u lipnju

  Verbumova top ljestvica najtraženijih naslova u lipnju donosi deset dobrih preporuka za čitatelje. Na vrhu top ljestvice smjestio se roman "Kalista" jednog od najvećih kršćanskih velikana Johna Henryja Newmana koji u ovome briljantnu romanu živopisno i poticajno opisuje život prvih kršćana u Rimskome Carstvu. Na drugom je mjestu Lützova knjiga "Bog – Mala povijest Najvećega" koja o vjeri govori na napet, duhovit i mudar n...

  Pročitaj više