"Vapaji duše" 1. kolovoza u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 1. kolovoza imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Vapaji duše" – duhovne vježbe bl. Marije Propetog Isusa Petković.

Tekstovi bl. Marije Petković sabrani pod naslovom "Vapaji duše" donose izljeve i vapaje jedne duše koja vapi za Bogom, koja je žedna Boga i njegove prisutnosti, a plod su duhovnih vježba kakve je blaženica nastojala gotovo cijeli život obavljati u danima uoči svoga rođendana, koji je za nju bio povod za izlijevanje velike zahvalnosti Gospodinu na daru života i za razmatranje nad njime. U ovomu se djelu na divan način otkriva vjerničko i zaručničko srce bl. Marije, njezina duša i unutarnje bogatstvo.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 45 kuna, akcijom je dostupna za 22,50 kune, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 1. kolovoza u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)