Mjesečna arhiva: Prosinac 2020

 1. Predstavljen nagrađivani roman "Bakhita" autorice Véronique Olmi

  Predstavljen nagrađivani roman "Bakhita" autorice Véronique Olmi

  Nakladnička kuća Verbum je u četvrtak 10. prosinca putem videokonferencije za medije predstavila knjigu Bakhita, francuske spisateljice Véronique Olmi. Na videokonferenciji sudjelovali su vlč. Odilon Singbo, beninski rimokatolički svećenik i misionar u Hrvatskoj, autor meditativne literature i prvi sveučilišni kapelan Hrvatskoga katoličkog sveučilišta, dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Direktor nakladničke kuće Verbum Miro...

  Pročitaj više
 2. Predstavljen nagrađivani roman "Učiteljeva kći" autorice Julie Klassen

  Predstavljen nagrađivani roman "Učiteljeva kći" autorice Julie Klassen

  Nakladnička kuća Verbum je u petak 18. prosinca na konferenciji za medije predstavila knjigu Učiteljeva kći, autorice Julie Klassen. Na konferenciji sudjelovali su dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Nakladnička kuća Verbum u svom izdavačkom nizu Populus, prepoznatljivom po popularnim i opuštajućim romanima s romantičnim elementima, o...

  Pročitaj više
 3. Ovoga Božića, ljubav izrazi knjigom!

  Ovoga Božića, ljubav izrazi knjigom!

  Ovoga Božića možda ćemo više cijeniti sve stvari koje smo do sada olako shvaćali, velika obiteljska okupljanja, osmijehe s prijateljima, vrijeme provedeno zajedno i sve one zagrljaje na poklon, ali bit najradosnijega kršćanskog blagdana i dalje ostaje ista: Ljubav koja nam je darovana.  Kako bi svojim najmilijima približili tu istinsku radost Božića, zašto im ljubav ne izraziti darom koji će biti u tom istom duhu: ovoga Božića, ljubav izrazi knjigom.

  Verbumova ši...

  Pročitaj više
 4. "Sakramenti - lanac milosti" 30. prosinca u pola cijene u Verbumu

  "Sakramenti - lanac milosti" 30. prosinca u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 30. prosinca imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Sakramenti – lanac milosti".

  U ovoj jednostavnoj knjižici sabrane su upečatljive kateheze pape Franje na temu svih sedam sakramenata Katoličke Crkve. Uranjajući u značenje i svrhu svakoga sakramenta, Papa osvjetljava njihovu v...

  Pročitaj više
 5. Knjiga "Radost svijetu" za članove kluba Verbum uz 40% popusta!

  Knjiga "Radost svijetu" za članove kluba Verbum uz 40% popusta!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u Verbumu" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu prosincu dostupna je knjiga "Radost svijetu" autora Scotta Hahna i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:

  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatnicom za HKR),
  - kori...

  Pročitaj više
 6. "Mali Isus - Priča o rođenju u Betlehemu" 23. prosinca u pola cijene u Verbumu

  "Mali Isus - Priča o rođenju u Betlehemu" 23. prosinca u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 23. prosinca imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Mali Isus – Priča o rođenju u Betlehemu".

  "Mali Isus - Priča o rođenju u Betlehemu...

  Pročitaj više
 7. Knjiga "Svjetlo svijeta" 16. prosinca u pola cijene u Verbumu

  Knjiga "Svjetlo svijeta" 16. prosinca u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 16. prosinca imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Svjetlo svijeta", Benedikt XVI. – Joseph Ratzinger, Peter Seewald.

  Ova jedinstvena knjiga u povijesti Crkve nastala je iz višednevna razgovora što ga je ugledni novinar Peter Seewald vodio s Papom. Još nikada nije je...

  Pročitaj više
 8. Duh i toplina Božića u Vašem domu – široka ponuda božićnih jaslica u knjižarama Verbum!

  Duh i toplina Božića u Vašem domu – široka ponuda božićnih jaslica u knjižarama Verbum!

  Unesite u svoje domove duh i toplinu Božića, najradosnijega kršćanskog blagdana, božićnim jaslicama iz širokog asortimana i ponude u knjižarama Verbum.

  Za vrijeme došašća posebice se trudimo da probranom i prikladnom ponudom doprinesemo da Božić doista bude prvenstveno duhovni događaj i vjerski blagdan, stoga smo pripremili širok izbor najvažnijeg aranžmana koji doprinosi blagdanskom ugođaju i toplini unutar vašeg doma – jaslica.  Lakoća i kvaliteta odabira po povoljnim cijenama samo je nekoliko koraka od Vas.

  Knjižare Verbum nalaze se u 11 hr...

  Pročitaj više
 9. Knjiga "Isus iz Nazareta" 9. prosinca u pola cijene u Verbumu

  Knjiga "Isus iz Nazareta" 9. prosinca u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 9. prosinca imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Isus iz Nazareta", Giacomo Biffi.

  U ovoj iznimnoj knjizi autor, kardinal Giacomo Biffi, daje pouzdane odgovore svima onima koji o Isusu iz Nazareta žele znati nešto sigurno i istinito. Ovo djelo čitatelju pomaž...

  Pročitaj više
 10. Otvorena nova Verbumova knjižara u Slavonskom Brodu

  Otvorena nova Verbumova knjižara u Slavonskom Brodu

  Verbumova knjižara u Slavonskom Brodu od prosinca 2020. godine nalazi se na novoj lokaciji!

  U četvrtak, 3. prosinca 2020. godine otvorena je nova knjižara Verbum u Slavonskom Brodu. Prilikom otvaranja, fra Klaudio Milohanović, gvardijan Franjevačkog samostana Slavonski Brod, blagoslovio je novu knjižaru koja se sada nalazi na novoj adresi Petra Krešimira IV. broj 28.

  Nakladnička kuća Verbum djeluje već 28 godina, a knjižara u Slavonskom Brodu jedna je od 13 knjižara Verbum koje se nalaze diljem Hrvatske.

  U novom, bogatije opremljenom...

  Pročitaj više
Stranica