Mjesečna arhiva: Srpanj 2022

 1. Ponovno dostupan bestseler „Velika Biblija u stripu“

  Ponovno dostupan bestseler „Velika Biblija u stripu“

  Nakladna kuća Verbum s radošću obavještava svoje vjerne čitatelje da je iz tiska izašlo 3. promijenjeno izdanje svjetske uspješnice Velika Biblija u stripu.

  Velika Biblija u stripu najbolja je i najkompletnija ilustrirana Biblija u atraktivnoj formi stripa. S više od 200 biblijskih pripovijesti koje donosi kronološkim slijedom ova vizualna odiseja donosi uzbudljiv, napet, intrigantan i vjerod...

  Pročitaj više
 2. Velika ljetna akcija "Uzmi 3, plati 2" u svim knjižarama Verbum!

  Velika ljetna akcija "Uzmi 3, plati 2" u svim knjižarama Verbum!

  Uzmi 3 Verbumove knjige, a plati 2!

  Nakladna kuća Verbum od 1. do 31. srpnja u svim knjižarama Verbum i na web knjižari www.verbum.hr organizira prodajnu akciju "Uzmi 3, plati 2". Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

  Ovom prigodom moguće je birati iz Verbumove ponude od preko 700 vrijednih i zanimljivih naslova, a o kojim je knjigama riječ možete pogledati ovdje.

  Posjetite Verbumove knjižare i web knjižaru www.verbum.hr od 1. do 31. srpnja i iz bogate ponude Verbumovih naslova odaberite nešto za sebe i svoje najdraže uz posebne pogodnosti akcije "Uzmi 3, plati 2".

   


  Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.

  Poštarina je besplatna unutar RH za sve narudžbe knjiga ukupne vrijednosti iznad 199,00 kn. V...

  Pročitaj više
 3. Knjiga "Katolička Crkva i obraćenje" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Knjiga "Katolička Crkva i obraćenje" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu srpnju dostupna je knjiga Katolička Crkva i obraćenje Gilberta Keitha Chestertona i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (eviden...

  Pročitaj više
 4. Novi hit-roman „Žetva zlata“ spisateljice Tesse Afshar u svim knjižarama Verbum!

  Novi hit-roman „Žetva zlata“ spisateljice Tesse Afshar u svim knjižarama Verbum!

  Nakladna kuća Verbum obavještava svoje vjerne čitatelje da je iz tiska izašla nova književna poslastica u biblioteci Populus. Vjerni Verbumovi čitatelji i ljubitelji oplemenjujućih i opuštajućih djela na koje nas je naviknula Tessa Afshar mogu biti zadovoljni, jer u svim knjižarama Verbum mogu naći roman Žetva zlata, novu u...

  Pročitaj više