Mjesečna arhiva: Siječanj 2018

 1. "Neizreciva nježnost" 31. siječnja u pola cijene u svim knjižarama Verbum

  "Neizreciva nježnost" 31. siječnja u pola cijene u svim knjižarama Verbum

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 31. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Neizreciva nježnost".

  Našem vremenu, svijetu u kojem živimo, iznad svega su potrebni sveci, svjedoci koji će svojim životom upućivati na sve ono što je suvremeni čovjek zaboravio i zanemario. Jedna od osoba koja je u tome uspjela jest sv. Mala Terezija iz Lisieuxa. Stoga nije čudno da je prozvana "najvećom sveticom suvremenog doba" i "sigurnim putem kroz tamu našeg vremena".

  U knjizi "Neizreciva nježnost" sabrane su najljepše misli sv. Terezije od Djeteta Isusa i najvažniji dijelovi iz njenih spisa, a priredio ih je karmelićanin o. Koen De Meesler, izvrstan poznavatelj poruke sv. Terezije.

  Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 30 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 15 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 31. siječnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Pože...

  Pročitaj više
 2. "Ustanite,hajdemo" 24. siječnja u pola cijene u Verbumu

  "Ustanite,hajdemo" 24. siječnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 24. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Ustanite, hajdemo".

  Poznata knjiga pape Ivana Pavla II. "Ustanite, hajdemo!" postala je bestseler na mnogim svjetskim jezicima. U knjizi se prepoznaje snažan i vedar Papin duh, prepuna je životne snage i svježine koja se očituje i u naslovu. Jednostavno i prisno on otvara dušu i pripovi...

  Pročitaj više
 3. Predstavljen duhovni bestseler "Znak Jonin" izvrsnog Thomasa Mertona

  Predstavljen duhovni bestseler "Znak Jonin" izvrsnog Thomasa Mertona

  U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u četvrtak, 18. siječnja predstavljena je knjiga "Znak Jonin", autora Thomasa Mertona. Knjigu je predstavio mr. sc. Petar Balta glavni urednik nakladne kuće Verbum.

  Thomas Merton (1915.–1968.) jedan je od najpoznatijih duhovnih velikana 20. stoljeća, a njegova djela i danas svojom dubinom i nutarnjim bogatstvom utječu na milijune ljudi. Najveću popularnost stekao je knjigom "Gora sa sed...

  Pročitaj više
 4. "Tri temelja duhovnog života" 17. siječnja u pola cijene u Verbumu

  "Tri temelja duhovnog života" 17. siječnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 17. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Tri temelja duhovnog života".

  U ovome poznatome djelu Moritza Meschlera, SI, jednoga od najplodnijih i najboljih asketskih pisaca, izneseno je blago klasične i uvijek svježe kršćanske duhovnosti na način da je svedeno na tri temeljna nauka: o molitvi, samozataji i ljubavi prema Kristu. Ova se tr...

  Pročitaj više
 5. U svim knjižarama Verbum počela je zimska akcija "Uzmi 3,plati 2"!

  U svim knjižarama Verbum počela je zimska akcija "Uzmi 3,plati 2"!

  Nakladna kuća Verbum od 15. siječnja do 15. veljače  u svim knjižarama Verbum i na web knjižari www.verbum.hr organizira prodajnu akciju "Uzmi 3, plati 2". Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

  Ovom prigodom moguće je birati i...

  Pročitaj više
 6. Predstavljen književni klasik "Katedrala" čuvenog pisca Jorisa-Karla Huysmansa

  Predstavljen književni klasik "Katedrala" čuvenog pisca Jorisa-Karla Huysmansa

  U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u četvrtak, 11. siječnja predstavljena je knjiga "Katedrala", autora Jorisa-Karla Huysmansa. Knjigu su predstavili dr. sc. Miro Radalj i mr. sc. Petar Balta, direktor i glavni urednik nakladne kuće Verbum.

  Nakladna kuća Verbum upravo je objavila klasik književnosti koji je hrvatska čitateljska publika čekala punih 120 godina. Radi se o romanu "Katedrala", remek djelu čuvenog francuskog pisca Jo...

  Pročitaj više
 7. "Biblija nam priča: Izgubljeni novčić" 10. siječnja u pola cijene u Verbumu

  "Biblija nam priča: Izgubljeni novčić" 10. siječnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 10. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Biblija nam priča: Izgubljeni novčić".

  Niz "Biblija nam priča" sastoji se od četiri knjižice od kojih svaka donosi po jednu Isusovu prispodobu iz Evanđelja. Ovaj niz nam donosi prispodobu o izgublje...

  Pročitaj više
 8. Top ljestvica najtraženijih naslova u Verbumovim knjižarama u prosincu

  Top ljestvica najtraženijih naslova u Verbumovim knjižarama u prosincu

  Top ljestvica najtraženijih naslova u knjižarama Verbum donosi deset zanimljivih naslova među kojima će čitatelji zasigurno pronaći dobre preporuke. Na vrhu top ljestvice najtraženijih naslova je jedinstvena knjiga-intervju pape Franje pod naslovom "Oče naš". U ovoj knjizi papa jednostavnim i razumljivim jezikom objašnjava molitvu Očenaša odgovarajući na pitanja što mu ih postavlja o. Marco Pozza, poznati teolog i zatvorski kapelan. Tumačeći redak po re...

  Pročitaj više
 9. "Mama i dijete" 3. siječnja u pola cijene u Verbumu

  "Mama i dijete" 3. siječnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 3. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Mama i dijete".

  Ova jedinstvena knjiga je sveobuhvatni stručni priručnik o svemu što trebate znati o njezi svojega novorođenčeta kao i dnevnik u kojemu iz dana u dan možete bilježiti najznačajnije događaje i uspomene na prvu godinu djetetova života.

  Uz mnoštvo informacija o njezi djet...

  Pročitaj više