"Biblija nam priča: Izgubljeni novčić" 10. siječnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 10. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Biblija nam priča: Izgubljeni novčić".

Niz "Biblija nam priča" sastoji se od četiri knjižice od kojih svaka donosi po jednu Isusovu prispodobu iz Evanđelja. Ovaj niz nam donosi prispodobu o izgubljenom novčiću, a ispričana je na krajnje jednostavan način prikladan za djecu predškolskog uzrasta. Knjiga je tvrdog uveza, a sve stranice su bogato ilustrirane u boji.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 29,00 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 14,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 10. siječnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)