Akcije

 1. Knjiga "Križni put u crkvi svetoga Frane na obali u Splitu" 24. veljače u pola cijene u Verbumu

  Knjiga "Križni put u crkvi svetoga Frane na obali u Splitu" 24. veljače u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 24. veljače imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Križni put", Vasilija Josipa Jordana.

  "Križni put" akademskoga slika...

  Pročitaj više
 2. Knjiga "Zlatno pismo" 17. veljače u pola cijene u Verbumu

  Knjiga "Zlatno pismo" 17. veljače u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 17. veljače imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Zlatno pismo", Vilima iz Saint-Thierryja.

  Zlatno pismo (Epistola aurea) čuveno je djelo kršćanske duhovnosti velikog utjecaja, koje već skoro tisuću godina uvijek iznova oduševljava čitatelje. Autor mu j...

  Pročitaj više
 3. Knjiga "Dijalog utjehe u nevoljama" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Knjiga "Dijalog utjehe u nevoljama" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu veljači dostupna je knjiga "Dijalog utjehe u nevoljama" Thomasa Morea i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatnicom za HKR...

  Pročitaj više
 4. Knjiga "Ti si moj" 10. veljače u pola cijene u Verbumu

  Knjiga "Ti si moj" 10. veljače u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 10. veljače imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Ti si moj", Maxa Lucada.

  Američki pisac međunarodnog ugleda Max Lucado u suradnji s poznatim ilustratorom Sergiom Martinezom, negdašnjim ilustratorom Disney Pressa, autor je dviju inspirativnih knjiga koje govoreći o Drvencima prenose...

  Pročitaj više
 5. "Razgovarati s Bogom - svezak IX" 3. veljače u pola cijene u Verbumu

  "Razgovarati s Bogom - svezak IX" 3. veljače u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 3. veljače imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Razgovarati s Bogom – svezak IX.", Francisca Fernandeza-Carvajala.

  Francisco Fernández-Carvajal ovom knjigom dao je izvanrednu potporu osobnoj molitvi: zbirku razmatranja koja imaju ishodište u dnevnom misnom čitanju, tj. u biblijskim tekstovima Staroga i Novoga zavjeta, a obiluju navodima iz kršćanske predaje, prije svega iz djela crkvenih otaca, te navodim...

  Pročitaj više
 6. Knjiga "Karikature Boga" uz 40% popusta za članove kluba Verbum

  Knjiga "Karikature Boga" uz 40% popusta za članove kluba Verbum

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu siječnju dostupna je knjiga "Karikature Boga" Katerine Lachmanove i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:

  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatnicom za HKR)...

  Pročitaj više
 7. Knjiga "Otvoreno o seksualnosti i braku" 27. siječnja u pola cijene u Verbumu!

  Knjiga "Otvoreno o seksualnosti i braku" 27. siječnja u pola cijene u Verbumu!

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 27. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Otvoreno o seksualnosti i braku", Christophera Westa.

  Ova izvrsna knjiga, pisana u pristupačnomu obliku pitanja i odgovora, bit će vrlo koristan priručnik za bračne parove, zaručnike, mlade ljude i općeni...

  Pročitaj više
 8. Velika zimska akcija "Uzmi 3 – plati 2" u svim knjižarama Verbum!

  Velika zimska akcija "Uzmi 3 – plati 2" u svim knjižarama Verbum!

  Nakladna kuća Verbum od 15. siječnja do 15. veljače u svim knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr organizira prodajnu akciju "Uzmi 3– plati 2". Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a ...

  Pročitaj više
 9. Knjiga "Koji se bogataš spašava" 20. siječnja u pola cijene u Verbumu

  Knjiga "Koji se bogataš spašava" 20. siječnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 20. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Koji se bogataš spašava", crkvenog oca Klementa Aleksandrijskog.

  Živeći u Aleksandriji, jednoj od metropola staroga svijeta, kršćanski filozof i učitelj Klement koncem 2. st. susreće se s nedoumicama i upitima i...

  Pročitaj više
 10. "Papa Franjo o životu i vjeri" 13. siječnja u pola cijene u Verbumu

  "Papa Franjo o životu i vjeri" 13. siječnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 13. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Papa Franjo o životu i vjeri".

  Ova knjiga kao nijedna do sada omogućava čitatelju da upozna papu Franju izbliza – njegov život, njegove težnje i njegova promišljanja o najvažnijim duhovnim i općeljudskim temama. U srdačnu nizu razgovora s novinarima Sergiom Rubinom i Francescom Ambrogetti papa Franjo – tada još kardinal Jorge Bergoglio – iznosi svoju iskrenu ispovijest.

  Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 120 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 60 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 13. siječnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!

  O knjizi možete čitati...

  Pročitaj više