Akcije

 1. "Kako gay postaje ok" 20. listopada u pola cijene u Verbumu

  "Kako gay postaje ok" 20. listopada u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 20. listopada imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Kako gay postaje ok.

  Autor knjige, Robert Reilly na temelju detaljne analize situacije u američkomu društvu, odakle je ovaj pokret i krenuo, tumači dinamiku racionalizacije moralno pogrješnih seksualnih ponašanja koja je dovela do globalnoga prihvaćanja svih inicijativa pokreta za prava homoseksualaca. Ukratko, vodi se kulturni rat kojim se shvaćanje da sve stvari imaju u sebi svrhu nastoji zamijeniti idejom da je sve podvrgnuto ljudskoj volji i moći, koju se smatra bezgraničnom.

  Ova sjajna knjiga predstavlja detaljan i dojmljiv uvid u ovaj uznemirujući globalni proces i stoga je važno štivo za svakoga tko želi razumjeti suvremene društvene procese i svijet u kojemu živimo.

  Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 165 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 82,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 20. listopada u ...

  Pročitaj više
 2. "Majka Terezija - Gdje je ljubav, ondje je i Bog" 13. listopada u pola cijene u Verbumu

  "Majka Terezija - Gdje je ljubav, ondje je i Bog" 13. listopada u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 13. listopada imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Majka Terezija - Gdje je ljubav, ondje je i Bog.

  Preuzeti u najvećoj mjeri iz njezinih do sada neobjavljenih privatnih izlaganja ses...

  Pročitaj više
 3. Knjiga "Politika i društvo" pape Franje uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Knjiga "Politika i društvo" pape Franje uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu rujnu dostupna je knjiga Politika i društvo pape Franje i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatnicom za HKR...

  Pročitaj više
 4. Akcija "5 DANA, 50 KNJIGA, 50% POPUSTA" u svim knjižarama Verbum!

  Akcija "5 DANA, 50 KNJIGA, 50% POPUSTA" u svim knjižarama Verbum!

  Nakladna kuća Verbum i ove godine organizira akciju "5 DANA, 50 KNJIGA, 50% POPUSTA" za sve ljubitelje dobre knjige!

  U sklopu akcije "5 dana, 50 knjiga, 50% popusta" koja traje od 4. listopada do 8. listopada u svim knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr na 50 biranih naslova iz...

  Pročitaj više
 5. Knjiga "Majka Terezija: Život svetice iz Calcutte" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Knjiga "Majka Terezija: Život svetice iz Calcutte" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu rujnu dostupna je knjiga Majka Terezija: Život svetice iz Calcutte Didiera Chardeza i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se kar...

  Pročitaj više
 6. "Sedam velikih mitova o Katoličkoj Crkvi" 29. rujna u pola cijene u Verbumu

  "Sedam velikih mitova o Katoličkoj Crkvi" 29. rujna u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 29. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Sedam velikih mitova o Katoličkoj Crkvi Christophera Kaczora.

  U svakomu je razdoblju, pa tako i danas, bilo onih koji su prema Katoličkoj Crkvi imali stav nepovjerenja i neprijateljstva. No j...

  Pročitaj više
 7. "Vodič u poteškoćama" 22. rujna u pola cijene u Verbumu

  "Vodič u poteškoćama" 22. rujna u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 22. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Vodič u poteškoćama Benedicta J. Groeschela.

  Poznati duhovnik i psiholog Benedict J. Groeschel u ovoj knjizi uči nas kako svoje životne poteškoće te osobne nesavršenosti i mane možemo iskoristiti za duhovni ras...

  Pročitaj više
 8. "Razgovor o nadi" 8. rujna u pola cijene u Verbumu

  "Razgovor o nadi" 8. rujna u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 8. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Razgovor o nadi kardinala Gerharda Ludwiga Müllera.

  Danas proživljavamo veliku krizu nade. Mnogi naši suvremenici, odgojeni u svijetu bez Boga, ne uzdaju se u to da bi povijest, čak ni njihova osobna povijest, mogla...

  Pročitaj više
 9. "Sveta Hildegarda iz Bingena " 1. rujna u pola cijene u Verbumu

  "Sveta Hildegarda iz Bingena " 1. rujna u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 1. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Sveta Hildegarda iz Bingena  pape Benedikta XVI.

  Sveta Hildegarda iz Bingena (1098.– 1179.), "njemačka proročica", kako su je nazvali njezini suvremenici, jedna je od najneobičnijih i najfascinantnijih žena svih vremena. Bavila se medicinom i prirodnim znanostima, pisala je i skladala pjesme, a izmislila je čak i vlastito pismo. Aktivno je sudjelovala i u političkim i društvenim strujanjima svojega vremena, propovijedala je o Bogu i bila na glasu zbog svoje mudrosti te su joj po savjet dolazili kraljevi, svećenici, redovnice i redovnici, kao i obični pučani.

  Široj je javnosti postala poznata tek u novije vrijeme kada joj je papa Benedikt XVI. posvetio dvije kateheze te na poseban način nakon što ju je proglasio crkvenom naučiteljicom. U ovoj knjizi sabrani su svi tekstovi pape Benedikta XVI. o životu i nauku te velike žene Crkve, a u dodatku se nalaze njezine odabrane misli, biseri nauka i duhovnosti ove velike svetice za koju je papa Ivan Pavao II. rekao da je "svjetlo svojega naroda i svojega vremena".

  Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 49 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 24,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 1. rujna u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovn...

  Pročitaj više
 10. Verbumova ljetna akcija "Uzmi 3, plati 2" produljena do 15. kolovoza u svim knjižarama Verbum!

  Verbumova ljetna akcija "Uzmi 3, plati 2" produljena do 15. kolovoza u svim knjižarama Verbum!

  Akcija "Uzmi 3 - plati 2" zbog velikog zanimanja čitatelja nastavlja se do 15. kolovoza u Verbumovim knjižarama i na web knjižari www.verbum.hr.

  Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno...

  Pročitaj više