Akcije

 1. Jedinstvena knjiga "Posljednji razgovori" uz 40% popusta na Verbumovoj web knjižari!

  Jedinstvena knjiga "Posljednji razgovori" uz 40% popusta na Verbumovoj web knjižari!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u Verbumu" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu travnju dostupna je jedinstvena knjiga "Posljednji razgovori" pape emeritusa Benedikta XVI. i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:

  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se k...

  Pročitaj više
 2. "Sotona i njegove zamke" 1. travnja u pola cijene u Verbumu

  "Sotona i njegove zamke" 1. travnja u pola cijene u Verbumu

  Na web knjižari Verbum.hr, telefonskim putem ili elektronskom poštom na mail adresu: webknjizara@verbum.hr u srijedu 1. travnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Sotona i njegove zamke".

  Autor ovoga djela katolički je svećenik koji progovara o Sotoni iz iskustva svoje službe egzorcista. Ponovno iznoseći na vidjelo ovu go...

  Pročitaj više
 3. Akcija ‘Na sigurnom – i s dobrom knjigom!’: uz besplatnu dostavu za narudžbe iznad 99 kn uveden i poseban promotivni popust od 20% na sva Verbumova izdanja

  Akcija ‘Na sigurnom – i s dobrom knjigom!’: uz besplatnu dostavu za narudžbe iznad 99 kn uveden i poseban promotivni popust od 20% na sva Verbumova izdanja

  Vodeći hrvatski vjerski nakladnik i knjižar Verbum nedavno je pokrenuo akciju “Na sigurnom – i s dobrom knjigom!” u sklopu koje je svim ljubiteljima knjige omogućio da na siguran, brz i jednostavan način iz zaštićenosti vlastitog doma mogu i u sadašnjim okolnostima nabaviti dobru knjigu. Osim što je u sklopu te akcije za svaku narudžbu knjiga iznad 99 kn poštarina besplatna, sada je uveden i poseban promotivni popust na sva Verbumova izdanja od 20%.

  Kako Verbum...

  Pročitaj više
 4. "Načela duhovnosti" 18. ožujka u pola cijene u Verbumu

  "Načela duhovnosti" 18. ožujka u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 18. ožujka imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Načela duhovnosti".

  Ova kapitalna knjiga, pravi biser zapadne duhovne misli, na jednom mjestu sabire temeljna djela i zapise sv. Ignacija Loyolskog, utemeljitelja isusovačkog reda. Zahvaljujući trudu priređivača djela pr...

  Pročitaj više
 5. "Križni put na Koloseju" 25. ožujka u pola cijene u Verbumu

  "Križni put na Koloseju" 25. ožujka u pola cijene u Verbumu

  Na web knjižari Verbum.hr, telefonskim putem ili elektronskom poštom na mail adresu: webknjizara@verbum.hr u srijedu 25. ožujka imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Križni put na Koloseju".

  Križni put na Koloseju na Veliki petak 25. ožujka 2005. godine održan je u vrijeme uznapredovale bolesti...

  Pročitaj više
 6. Na sigurnom - i s dobrom knjigom!

  Na sigurnom - i s dobrom knjigom!

  Dragi prijatelji,

  obraćamo vam se u trenutku kada je zbog mjera uslijed epidemije koronavirusa svima preporučen ostanak kod kuće i izbjegavanje svih javnih mjesta.

  Imajući to u vidu, razmotrili smo kako vam ostati na usluzi i u ovoj situaciji, odnosno kako svim našim čitateljima i kupcima omogućiti da na siguran, brz i jednostavan način iz zaštićenosti vlastitog doma mogu i u sadašnjim okolnostima nabaviti dobru knjigu i ostale proizvode iz naših knjižara.

  Organizirali smo više jednostavnih načina, a na vama je da odaberete najprikladniji.

  Odaberite knjige, javite...

  Pročitaj više
 7. Potresna ispovijest "Bio sam mason" uz 40% popusta u knjižarama Verbum!

  Potresna ispovijest "Bio sam mason" uz 40% popusta u knjižarama Verbum!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu ožujku dostupna je potresna ispovijest "Bio sam mason" Mauricea Cailleta i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:

  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),

  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),

  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se kar...

  Pročitaj više
 8. "Sigurni koraci za Kristom" 11. ožujka u pola cijene u Verbumu

  "Sigurni koraci za Kristom" 11. ožujka u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 11. ožujka imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Sigurni koraci za Kristom".

  U ovoj knjizi objavljeno je pet različitih načina pobožnosti križnog puta: biblijski, pape Ivana Pavla II., meditativni, scenski te recitativno-pjevani. Svaki od ovdje donesenih načina...

  Pročitaj više
 9. "Slijedi Isusa" 4. ožujka u pola cijene u Verbumu

  "Slijedi Isusa" 4. ožujka u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 4. ožujka imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Slijedi Isusa".

  Knjiga Slijedi Isusa slikovnica je o Isusu s velikim zidnim posterom na kojemu je karta biblijskih krajeva, a uz koji su i naljepnice za nadopunjavanje karte detaljima iz Isusova života koji će omogućiti njegov...

  Pročitaj više
 10. "Mali biseri crkvenih otaca" 26. veljače u pola cijene u Verbumu

  "Mali biseri crkvenih otaca" 26. veljače u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 26. veljače imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Mali biseri crkvenih otaca".

  Poznati isusovački duhovnik i propovjednik, kardinal Tomáš Špidlík, u ovoj je knjizi sabrao četrdeset duhovnih bisera iz kršćanske starine, citata crkvenih otaca, i na temelj...

  Pročitaj više