Akcije

 1. Knjiga "Ljevica i desnica" Yuvala Levina uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Knjiga "Ljevica i desnica" Yuvala Levina uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu svibnju dostupna je knjiga Ljevica i desnica Yuvala Levina i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatnicom za HKR),
  -...

  Pročitaj više
 2. "Ispovijest vjere naroda Božjega" 05. svibnja u pola cijene u Verbumu

  "Ispovijest vjere naroda Božjega" 05. svibnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 05. svibnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Ispovijest vjere naroda Božjega pape Pavla VI.

  Čin je vjere danas postao teži "zbog sve većega osporavanja zakonitosti spekulativnoga mišljenja; sumnja, agnosticizam, sofizam, odbacivanje logike i metafizike itd. uznemiruju današnje duhove". Također, kod mnogih se u "naporu da [se] istine vjere izraze na način pristupačniji govoru i mentalitetu našega vremena katkada popušta želji za lakšim uspjehom, prešućujući, ublažavajući ili mijenjajući određene 'teške dogme'". Ovo su riječi pape Pavla VI. kojima je 30. listopada 1968. na općoj audijenciji govorio o stanju vjere kod mnogih vjernika, ali koje kao da su izrečene i nama danas.

  To "dramatično stanje vjere u našemu vremenu" potaknulo je Papu da 1967. proglasi prvu Godinu vjere te da je svečano završi čuvenom Ispovijesti vjere ili Vjerovanjem naroda Božjega, koje u cijelosti donosimo u ovoj knjizi. Donosimo i već spomenuti Papin govor na općoj audijenciji na temu vjere, a u drugomu dijelu knjige nalaze se misli Pavla VI. o vjeri sabrane iz njegovih govora i tekstova. U vremenu relativizma i vjerske ravnodušnosti ova će malena, ali dragocjena knjiga koja donosi siguran nauk Crkve mnogim čitateljima biti poticaj za bolje upoznavanje temelja vlastite vjere.

  Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 49 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 24,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 05. svibnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjiž...

  Pročitaj više
 3. Knjiga svima i svuda — prigodni popusti na sva Verbumova izdanja!

  Knjiga svima i svuda — prigodni popusti na sva Verbumova izdanja!

  U sklopu programa ovogodišnje jubilarne desete Noći knjige s ciljem promicanja knjige, kulture čitanja, autora i izdavaštva, organizira se i akcija Knjiga svima i svuda, i to u terminu od 23. do 30. travnja. Za vrijeme trajanja ove akcije u Verbumovim knjižarama i web knjižari verbum.hr najavili smo popuste od 20% na sva Verbumova izdanja. Zbog velikoga inter...

  Pročitaj više
 4. Prigodni popusti na sva Verbumova izdanja obilježit će "Noć knjige" u Verbumu!

  Prigodni popusti na sva Verbumova izdanja obilježit će "Noć knjige" u Verbumu!

  U sklopu jubilarne Noći knjige, koja se održava danas, 23. travnja, pripremili smo prigodne popuste u svim knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr.


  Povodom Svjetskog dana knjige i autorskih prava (23. travnja) te Dana hrvatske knjige (22. travnja) u Hrvatskoj se deseti put za redom organizira manifestacija ...

  Pročitaj više
 5. Knjiga "Učenik" Paula Bourgeta uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Knjiga "Učenik" Paula Bourgeta uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu travnju dostupna je knjiga Učenik Paula Bourgeta i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatnicom za HKR),
  - korisnicima aplikacije HKM -...

  Pročitaj više
 6. "Živjeti slobodu snagom vjere" 21. travnja u pola cijene u Verbumu

  "Živjeti slobodu snagom vjere" 21. travnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 21. travnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Živjeti slobodu snagom vjere Jutte Burggraf.

  Živjeti slobodu snagom vjere jasna je, pronicava, poticajna i odvažna knjiga koja otvara nove vidike te nudi brojne teme za razmišljanje kao i utemeljene razloge za duboku životnu nadu odgovarajući na neka ključna životna pitanja: Kako živjeti izazov slobode i otkriti Božji plan za svoj život? Kako živjeti unutarnju slobodu, vlastiti prostor intime i istovremeno se otvoriti drugima? Kako upravljati sobom i vlastitom voljom da bismo zadobili slobodu djelovanja? Kako usmjeriti spontanu želju za srećom, učiniti pravi odabir i ostvariti istinsku ljubav?

  Živjeti slobodu snagom vjere snažan je opis kršćanskoga života u istinskoj slobodi, iskazan prekrasnim nadahnjujućim primjerima i poticajnim mislima: od korica do korica ova knjiga upućuje neodoljiv poziv da se preuzme odgovornost za svoj život i oduševljeno se upusti u avanturu odnosa s Bogom. Jer, kao što kaže autorica "svaki čovjek može pružiti svijetu mnoga iznenađenja, pridonijeti novim načinima razmišljanja, (...) novim rješenjima, jedinstvenim postupcima. U stanju je živjeti vlastiti život i biti izvor nadahnuća i podrške drugima".

  Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 75 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 37,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 21. travnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!

  O knjizi možete čitati ...

  Pročitaj više
 7. "Radost Uskrsa" 14. travnja u pola cijene u Verbumu

  "Radost Uskrsa" 14. travnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 14. travnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu aktivnosti za djecu Radost Uskrsa.

  Knjiga Radost Uskrsa na zabavan način približava djeci prip...

  Pročitaj više
 8. "Križni put s razmišljanjima pape Franje" 31. ožujka u pola cijene u Verbumu

  "Križni put s razmišljanjima pape Franje" 31. ožujka u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 31. ožujka imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Križni put s razmišljanjima pape Franje.

  Jasnim i dubokim mislima Papa povezuje bolne postaje križnoga puta iz kojih se zrcali logika ljubavi s križevima svakoga čovjeka, uranjajući nas u ota...

  Pročitaj više
 9. Knjiga "Uskrsnuće - upute za uporabu" Fabricea Hadjadja uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Knjiga "Uskrsnuće - upute za uporabu" Fabricea Hadjadja uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu ožujku dostupna je knjiga Uskrsnuće-upute za uporabu Fabrice Hadjadj i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatni...

  Pročitaj više
 10. "Kako moliti" 24. ožujka u pola cijene u Verbumu

  "Kako moliti" 24. ožujka u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 24. ožujka imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Kako moliti, Gabriela Bungea.

  Otac Gabriel Bunge, monah pustinjak s darom duhovnoga razlučivanja i dubokim poznavanjem pustinjskih otaca, u ovomu djelu s velikom mudrošću i iskustvom govori o važnosti jedinstva onoga što vjerujemo i onoga što izražavamo u svojoj molitvenoj praksi.
  U knjizi Kako moliti nanovo otkrivamo dragocjeno blago načina, metoda i stavova osobne molitve u skladu s praksom i spisima crkvenih otaca i drevnom kršćanskom predajom.

  Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 89 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 44,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 24. ožujka u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.h...

  Pročitaj više