Akcije

 1. Knjiga mjeseca "Uzdignimo srca" uz 40% popusta u Verbumu!

  Knjiga mjeseca "Uzdignimo srca" uz 40% popusta u Verbumu!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u Verbumu" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu kolovozu dostupna je jedinstvena knjiga "Uzdignimo srca" pape Franje i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatnicom za HKR),
  - kori...

  Pročitaj više
 2. Verbumova velika akcija "Uzmi 3 - plati 2" produljena do 15. kolovoza!

  Verbumova velika akcija "Uzmi 3 - plati 2" produljena do 15. kolovoza!

  Akcija "Uzmi 3 - plati 2" zbog velikog zanimanja čitatelja nastavlja se do 15. kolovoza u Verbumovim knjižarama i na web knjižari www.verbum.hr.

  Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

  Ovom...

  Pročitaj više
 3. "Etika autentičnosti" 29. srpnja u pola cijene u Verbumu

  "Etika autentičnosti" 29. srpnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 29. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Etika autentičnosti" značajnog filozofa Charlesa Taylora.

  Knjiga donosi prikaz ideja i ideologija od Nietzschea do Gail Sheehy, od Allana Blooma do Michela Foucaulta, gdje Taylor razvrstava dobro od štetnoga u mod...

  Pročitaj više
 4. Monumentalno djelo sv. Augustina "Tumačenje Ivanova Evanđelja" stiglo u knjižare Verbum!

  Monumentalno djelo sv. Augustina "Tumačenje Ivanova Evanđelja" stiglo u knjižare Verbum!

  Sveti Augustin (354.–430.) jedan je od najvećih kršćanskih duhovnih velikana i mislilaca zapadne civilizacije. Nakon obraćenja na kršćanstvo postao je svećenik i biskup Hipona u Africi, a kao vrstan intelektualac i erudit bio je ugledna i utjecajna osoba u društvenim i građanskim pitanjima. Napisao je više od stotinu knjiga, dvjesto pisama i čak pet stotina homilija – kojima je izvršio trajan utjecaj na teologiju, zapadnu filozofiju i kulturu, a među ona neprocjenjivo vrijedna i nezaobilazna svakako valja ubrojiti i monumentalno djelo ...

  Pročitaj više
 5. Započela velika ljetna akcija "Uzmi 3 - plati 2" u svim knjižarama Verbum!

  Započela velika ljetna akcija "Uzmi 3 - plati 2" u svim knjižarama Verbum!

  Nakladna kuća Verbum od 1. srpnja do 31. srpnja u svim knjižarama Verbum i na web knjižari www.verbum.hr organizira prodajnu akciju "Uzmi 3 - plati 2". Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

  Ovom prigodom moguće je...

  Pročitaj više
 6. "Ivana Orleanska" 22. srpnja u pola cijene u Verbumu

  "Ivana Orleanska" 22. srpnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 22. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Ivana Orleanska" Marka Twaina.

  Fasciniran njezinim likom i djelom Mark Twain je o Ivani Orleanskoj napisao ovu knjigu, svoje posljednje djelo, kao krunu svojega stvarateljskog opusa. Stoga je ovo prvo hrvatsko iz...

  Pročitaj više
 7. "Veliki biblijski kviz" 15. srpnja u pola cijene u Verbumu

  "Veliki biblijski kviz" 15. srpnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 15. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Veliki biblijski kviz".

  Ova velika knjiga kvizova namijenjena je cijeloj obitelji. Jednostavna za korištenje i s mogućnošću odvojenog preokretanja stranica s pitanjima i odgovorima, jamči zajedničke trenutke...

  Pročitaj više
 8. "Duhovitost duhovnih 2" 8. srpnja u pola cijene u Verbumu

  "Duhovitost duhovnih 2" 8. srpnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 8. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Duhovitost duhovnih 2" monaha Doroteja.

  Ova knjiga vratit će na naše lice osmijeh te nam tako pomoći da životnim poteškoćama priđemo s pozitivne strane, da se znamo izdići iznad banalnosti kojima najčešće pridajemo pre...

  Pročitaj više
 9. Knjiga mjeseca "Will Wilder. Relikvija Strmograda" uz 40% popusta u Verbumu!

  Knjiga mjeseca "Will Wilder. Relikvija Strmograda" uz 40% popusta u Verbumu!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u Verbumu" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu srpnju dostupna je izvrsna knjiga "Will Wilder. Relikvija Strmograda" Raymonda Arroya i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:

  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evi...

  Pročitaj više
 10. Cjelovita biografija "Jorge Mario Bergoglio - Papa Franjo" 1. srpnja u pola cijene u Verbumu

  Cjelovita biografija "Jorge Mario Bergoglio - Papa Franjo" 1. srpnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 1. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Jorge Mario Bergoglio – Papa Franjo" Andree Torniellija.

  Ova cjelovita biografija pape Franje pruža ključ za razumijevanje čovjeka čiji je izbor za papu za mnoge bio iznenađenje. Kardinali izbornici...

  Pročitaj više