Mjesečna arhiva: Rujan 2013

 1. Akcija na knjige Majke Terezije produžena do 15. studenoga!

  Akcija na knjige Majke Terezije produžena do 15. studenoga!

  "Listopad s Majkom Terezijom" naziv je akcije koja se u knjižarama Verbum i na web knjižari www.verbum.hr odvijala u razdoblju od 1. do 31. listopada, a tom je prigodom bilo moguće ostvariti popust od 30 % na kupnju nekog od šest naslova objavljenih u nakladi Verbuma. Zbog velikog interesa čitatelja akcija je produžena do 15. studenoga, a uz popust od 30 % dostupne su knjige:

  Pročitaj više
 2. Knjiga o Antikristu 2. listopada u pola cijene u Verbumu

  Knjiga o Antikristu 2. listopada u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 2. listopada imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Antikrist" Friedricha Oberkoflera.

  Kako uistinu stojimo s paklom i đavlom? Služi li vjera Crkve u postojanje đavla samo kao sredstvo zastrašivanja njezinih "ovčica"? Je li pakao prazan jer su svi đavli ovdje? Tko je ili što je "Antikrist"? Osoba? Je li Sotona njegov pokrovitelj? Koje je vrijeme pojavka Antikrista i kako će izgl...

  Pročitaj više
 3. "Anđeoska Biblija" 25. rujna u pola cijene u Verbumu

  "Anđeoska Biblija" 25. rujna u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 25. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Anđeoska Biblija".

  Ova simpatična i bogato opremljena Biblija, s ručkom i kopčom djeluje poput kovčežića koji čuva čudesne biblijske pripovijesti o anđelima: od Knjige Postanka do Knjige Otkrivenja – vjerne Svetomu pismu. Uz lijepe i djeci privlačne ilustracije te jednostavan i razumljiv tekst, djeca će upoznati ulogu anđela pri ključnim biblijskim događajima kao što su stvaranje svijeta, rođenje Ivana Krstitelja, Gabrijelovo navještenje Mariji, Uskrsnuće itd., a posebna pažnja se posvećuje i anđelima čuvarima.

  Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 69 kuna, akcijom je dostupna za 34,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 25. rujna u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

  O knjizi možete čitati ovdje.

  (Troškovi dostave za te...

  Pročitaj više
 4. Na konferenciji za medije predstavljena knjiga "Muškarci i žene su iz Edena"

  Na konferenciji za medije predstavljena knjiga "Muškarci i žene su iz Edena"

  Nakladna kuća Verbum u suradnji s Uredom HBK za život i obitelj na hrvatskom jeziku objavila je knjigu autorice Mary Healy "Muškarci i žene su iz Edena", prikladno i poticajno sredstvo za osobno proučavanje teologije tijela, kao i za rad po skupinama. Nakon što je na hrvatskom jeziku objavljena cjelovita teologija tijela Ivana Pavla II. u dva sveska pod nazivom "Muško i žensko stvori ih", temeljno djelo ovoga velikoga Pape u kojem izlaže kateheze o ljudskoj ljubavi, na hrvatskom jezik...

  Pročitaj više
 5. Knjiga "Temperament" 18. rujna u pola cijene u Verbumu

  Knjiga "Temperament" 18. rujna u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 18. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Temperament" Art i Laraine Bennett.

  Osim odgovora na pitanje što je to temperament, kao i brzih obrazaca za samotestiranje, ova knjiga donosi i pomoć za bolje razumijevanje temperamenta te utjecaja što ga on ima na duhovni život, ali i ukazuje na načine motiviranja sebe i drugih.

  Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 135 kuna, ovom je akcijom dostupna za 67,50...

  Pročitaj više
 6. "Dojenje i katoličko majčinstvo" 11. rujna u pola cijene u Verbumu

  "Dojenje i katoličko majčinstvo" 11. rujna u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 11. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Sheile Kippley "Dojenje i katoličko majčinstvo".

  U ovoj praktičnoj i korisnoj knjizi Sheila Kippley iz majčinske perspektive nudi razmišljanja za majke koje doje i koje žele naći duhovnu potporu i ohrabrenje u svojoj prevažnoj zadaći. Osim što obrazlaže duhovnu dimenziju dojenja, autorica također donosi i mnoštvo znanstvenih činjenica koje potvrđuju vi&...

  Pročitaj više
 7. Predstavljeni novi Youcat priručnici za krizmanike i voditelje

  Predstavljeni novi Youcat priručnici za krizmanike i voditelje

  U prostorijama nakladne kuće Verbum u četvrtak, 5. rujna na konferenciji za medije predstavljena su dva nova izdanja: "Youcat – Priprava za sakrament potvrde – priručnik za krizmanike", "Youcat – Priprava za sakrament potvrde – priručnik za voditelje". Knjige su  predstavili mr. sc. Petar Balta i Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum.

  Imajući pred očima zbiljske poteškoće svih onih koji brinu oko priprave potvrđenika, ali prije svega imajući pred očima konkretne potrebe i očekivanja mlade osobe, skupina koja je izradila omiljeni Katekizam Katoličke Crkve za mlade – popularni YOUCAT, sada je izradila i program priprave za sakrament potvrde, utemeljen na Svetom Pismu i "Katekizmu za mlade".  "Youcat – Priprava za sakrament potvrde", osmišljena je kao niz kateheza unutar kojih je ponuđeno nekoliko verzija njihova izvođenja, ovisno o profilu, dobi i interesu određene krizmaničke skupine. Kateheze su fleksibilne te se u potpunosti moguće osloniti na ponuđenu strukturu ili je pak uklopiti u postojeći vjeronaučni program, mijenjati, dopunjavati, prilagođavati konkretnoj situaciji...

  Pročitaj više
 8. Top ljestvica najtraženijih naslova u Verbumovim knjižarama u kolovozu

  Top ljestvica najtraženijih naslova u Verbumovim knjižarama u kolovozu

  Top ljestvica najtraženijih naslova u Verbumovim knjižarama u kolovozu donosi deset zanimljivih naslova i dobrih preporuka za čitatelje. Na vrhu top ljestvice smjestila se Papina knjiga "Ne dajte da vam ukradu nadu!", prvo hrvatsko izdanje govora i homilija pape Franje na hrvatskome jeziku u kojima poziva čitatelja da upozna izbliza Božju svemoć, strpljivost i milosrđe te objašnjava kako Božja ljubav može preobraziti svačiji život. Slijedi je knjiga Jasona Everta "Teologija tijela za ...

  Pročitaj više
 9. "Joga i kršćanstvo" 4. rujna u pola cijene u Verbumu

  "Joga i kršćanstvo" 4. rujna u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 4. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Joga i kršćanstvo" Josipa Blaževića.

  Uslijed upliva New Age ideologije i duhovnosti, sve češće se čuje mišljenje kako je joga "znanstvena disciplina" koja ne pripada niti jednoj religiji, nego svim ljudima pomaže da "produhove" vlastitu religiju. Joga je, stječemo dojam slušajući njezine misionare, kao neki "fitness duše". Još...

  Pročitaj više