"Joga i kršćanstvo" 4. rujna u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 4. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Joga i kršćanstvo" Josipa Blaževića.

Uslijed upliva New Age ideologije i duhovnosti, sve češće se čuje mišljenje kako je joga "znanstvena disciplina" koja ne pripada niti jednoj religiji, nego svim ljudima pomaže da "produhove" vlastitu religiju. Joga je, stječemo dojam slušajući njezine misionare, kao neki "fitness duše". Još češće joga je predstavljena kao terapija, primjerena za ublažavanje stresa i iscjeljivanje ove ili one bolesti, nadomjestak sedativima, ili gimnastika prikladna za sve životne dobi. Autor ove knjige, Josip Blažević, dajući sveobuhvatan prikaz joge, propituje koliko ima istine u gornjim mišljenjima.

Ova zanimljiva knjiga, čija je redovna cijena 85 kuna, ovom je akcijom dostupna za 42,50 kune, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 4. rujna u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)