Najave

 1. Započela velika akcija "Uzmi 3, plati 2" u svim knjižarama Verbum!

  Započela velika akcija "Uzmi 3, plati 2" u svim knjižarama Verbum!

  Uzmi 3 Verbumove knjige, a plati 2!

  Nakladna kuća Verbum od 15. siječnja do 15. veljače u svim knjižarama Verbum i na web knjižari www.verbum.hr organizira prodajnu akciju "Uzmi 3, plati 2". Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

  Ovom prigodom moguće je birati iz Verbumove ponude od preko 700 vrijednih i zanimljivih naslova. Svu nakladu Verbum, na koju se odnosi ova akcija, možete pregledati ovdje.

  Posjetite Verbumove knjižare i web knjižaru www.verbum.hr od 15. siječnja do 15. veljače i iz bogate ponude Verbumovih naslova odaberite nešto za sebe i svoje najdraže uz posebne pogodnosti akcije "Uzmi 3, plati 2".


  Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.

  Poštarina je besplatna unutar RH za sve narudžbe knjiga ukupne vrijednosti iznad 199,00 kn. Vrijedi za narudžbe putem web knjiža...

  Pročitaj više
 2. Knjiga "Upravljanje vremenom za katolike" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Knjiga "Upravljanje vremenom za katolike" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu siječnju dostupna je knjiga Upravljanje vremenom za katolike Davea Duranda i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evide...

  Pročitaj više
 3. "Tajna sreće" 12. siječnja u pola cijene u Verbumu

  "Tajna sreće" 12. siječnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 12. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na slikovnicu Tajna sreće.

  Isusov Govor na gori, tj. njegova pouka o Blaženstvima izrečena tom prigodom jedan je od najsnažnijih govora ikad izrečenih u ljudskoj povijesti. Ta Isusova poruka o onome što doista može usrećiti ljudsko srce privlači ljude svih naraštaja. U ilustriranoj slikovnici Tajna sreće ta Isusova poruka o blaženstvima iz Govora na gori ispričana je na način prilagođen djeci, posebice uzrastu predškolaca od pete do sedme godine.

  Pisana jednostavnim izričajem, slikovitim primjerima te snažnim i upečatljivim porukama te obogaćena vrlo lijepim ilustracijama ova slikovnica djeci približava Isusov Govor na gori kroz način kako ga doživljava jedan od slušatelja koji su se zatekli na gori i slušali tom prigodom Isusa – dječak David i njegovi pri...

  Pročitaj više
 4. "Izgrađivanje karaktera" 5. siječnja u pola cijene u Verbumu

  "Izgrađivanje karaktera" 5. siječnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 5. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Izgrađivanje karaktera Davida Isaacsa.

  David Isaacs, jedan od najistaknutijih stručnjaka na području odgoja i obrazovanja, ovom knjigom nudi nezaobilazno štivo za roditelje i učitelje o odgoju i cjelovit...

  Pročitaj više
 5. Radno vrijeme knjižara Verbum tijekom božićnog vremena

  Radno vrijeme knjižara Verbum tijekom božićnog vremena

  Knjižare Verbum će u božićno vrijeme raditi u izmijenjenom radnom vremenu:


  BADNJAK, 24. prosinca 2021.

  Radno vrijeme: od 8.00 do 13.00 sati


  STARA GODINA, 31. prosinca 2021.

  Radno vrijeme: od 8.00 do 15.00 sati


  Knjižare će biti zatvorene 25. i 26. prosinca te 1. siječnja.

   

  Standardno radno vrijeme knjižara Verbum tijekom godine je:

  PON.-PET od 08.00 do 20.00, SUBOTOM od 08.30 do 13.00, NEDJELJOM zatvoreno....

  Pročitaj više
 6. "Veliko božićno putovanje" 29. prosinca u pola cijene u Verbumu

  "Veliko božićno putovanje" 29. prosinca u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 29. prosinca imate mogućnost ostvariti popust od 50% na slikovnicu Veliko božićno putovanje.

  Slijedite Mariju i Josipa na njihovu putu u Betlehem i ukrasite svoj dom jedinstvenim jaslicama s božićnim prizorima s kojima se djeca mogu igrati! Čitajte o navještenju, Isusovu...

  Pročitaj više
 7. "Samo je u njemu nada" 22. prosinca u pola cijene u Verbumu

  "Samo je u njemu nada" 22. prosinca u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 22. prosinca imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Samo je u njemu nada pape Franje.

  Vodeći se Duhovnim vježbama sv. Ignacija Lojolskoga knjiga Samo je u njemu nada...

  Pročitaj više
 8. Knjiga "Slavlje vjere" Benedikta XVI. uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Knjiga "Slavlje vjere" Benedikta XVI. uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu prosincu dostupna je knjiga Slavlje vjere Benedikta XVI. i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatnicom za HKR)...

  Pročitaj više
 9. "Život Isusov – Biblijska slagalica u kockama" 15. prosinca u pola cijene u Verbumu

  "Život Isusov – Biblijska slagalica u kockama" 15. prosinca u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 15. prosinca imate mogućnost ostvariti popust od 50% na slikovnicu Život Isusov.

  Ova jedinstvena biblijska slikovnica i slagalica u kockama nov je i zabavan način na koji će djeca naučiti najznačajnije evanđeoske zgode. Kroz igru slaganja kocaka i kratko opisane ključne evanđeosk...

  Pročitaj više
 10. "Radost svijetu" 8. prosinca u pola cijene u Verbumu

  "Radost svijetu" 8. prosinca u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 8. prosinca imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Radost svijetu Scotta Hahna.

  Ima li nešto poznatije i običnije od božićne priče – a ima li istodobno nešto čudesnije i neobičnije?

  Likovi su čudni i egzotični: pastiri i magi, car i despot, anđeli i nemoćna beba koja je Svemogući Bog. Svaka neobičnost zahtijeva objašnjenje, posebice ako o njoj ovisi naš život, ako ona nosi istinsku radost svijetu.

  U ovoj jedinstvenoj knjizi poznati bibličar i autor brojnih bestselera Gozba Jaganjčeva, Razlozi za vjerovanje i Znakovi života, Scott Hahn na uzbudljiv i zanimljiv način osvjetljava novim svjetlom događaj prvoga Božića i Kristova utjelovljenja. Oslanjajući se na duboke biblijske uvide on isprepliće...

  Pročitaj više