Najave

 1. "Nada grješnika" 7. rujna u pola cijene u Verbumu

  "Nada grješnika" 7. rujna u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 7. rujna u sklopu redovne Verbumove Akcije srijedom imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Nada grješnika.

  Poznati duhovni pisac Victor Sion u svojoj knjizi Nada grješnika nudi daljnji poticaj i pomoć na putu kršćanskoga i ljudskoga ostvarenja.

  Govoreći o grješnosti čovjeka zbog koje se osjeća bačen u svijet, te o trajnoj ljudskoj potrebi za oproštenjem, Sion tumači važne dimenzije Božje ljubavi i praštanja te postupno uči kako doći do čista srca i do djetinjega počivanja na Očevu srcu punu milosrđa, ljubavi i praštanja. Autor potiče da se usudimo biti voljeni od Oca bezuvjetnom Božjom ljubavlju koja unaprijed prašta i tako nas čuva od grijeha i zla.

  Ova knjiga, čija je redovna cijena 58,00 kn (7,70 €), ovom je akcijom dostupna za samo 29,00 kn (3,85 €), a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 7. rujna u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!

  O knjizi možete čitati ovdje.

  (Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)

  Tečaj EUR/kn: 7,53450...

  Pročitaj više
 2. Objavljene priče za djecu „Društvo malenih anđela“ i „Brziel, maleni anđeo čuvar“

  Objavljene priče za djecu „Društvo malenih anđela“ i „Brziel, maleni anđeo čuvar“

  Nakladnička kuća Verbum nedavno je objavila dvije nove priče za djecu pod naslovom Brziel, maleni anđeo čuvar i Društvo malenih anđela. Riječ je o prvom i drugom nastavku iz niza „Anđeoske zgode“ francuskih autora Edmonda Prochaina i Vincenta Lefebvrea.

  Ove dvije kratke priče donose uzbudljive pustolovine d...

  Pročitaj više
 3. Knjiga "Seksualna (ne)sloboda" uz 40% popusta za članove kluba Verbum

  Knjiga "Seksualna (ne)sloboda" uz 40% popusta za članove kluba Verbum

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu rujnu dostupna je knjiga Seksualna (ne)sloboda Therese Hargot i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se ka...

  Pročitaj više
 4. "Do nakraj svijeta" 31. kolovoza u pola cijene u Verbumu

  "Do nakraj svijeta" 31. kolovoza u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 31. kolovoza u sklopu redovne Verbumove Akcije srijedom imate mogućnost ostvariti popust od 50% na roman o sv. Franji Ksaverskom - Do nakraj svijeta.

  Život sv. Franje Ksaverskoga bio je uistinu dramatičan, prepun fascinantnih preokreta, misionarskih putovanja, kao i iznimnih djela Božje providnosti. Slavni katolički romanopisac Louis de Wohl, poznat po romanima Koplje, Posljednji križar, Tiho svjetlo, Zlatna nit, Opsada neba i brojnim drugim, sada nam nudi roman o ovomu poznatom velikanu koji je po odredbi sv. Ignacija Lojolskoga otišao na Daleki istok, "do nakraj svijeta", da zapali sva srca za Krista.

  U ovoj očaravajućoj priči pratimo Franju od njegovih studentskih dana u Parizu, gdje je zajedno s drugim kolegama dijelio sobu sa sv. Ignacijem, do obraćenja kojemu se opirao te preko Lisabona i Rima na njegova prva misijska putovanja. Ovaj uzbudljivi roman izvanredno dočarava dramatične duhovne i ljudske borbe, kao i nenadmašan misionarski žar ovoga iznimnog sveca, istodobno slikovito i realistično opisujući vrijeme u kojemu je živio.

  Ova knjiga, čija je redovna cijena 140,00 kn (18,58 € ), ovom je akcijom dostupan za samo 70,00 kn (9,29 €), a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo...

  Pročitaj više
 5. Nagrađivani povijesni roman „Ispovijesti gospođe X“ u svim knjižarama Verbum!

  Nagrađivani povijesni roman „Ispovijesti gospođe X“ u svim knjižarama Verbum!

  Augustinove Ispovijesti već stoljećima daju uvid u nutrinu jednog od najvećih katoličkih svetaca. Iz njih također crpimo i informacije o njegovom životu i ljudima koje je susretao, s kojima je živio i koje je volio. Nadahnuta tim duhovnim i književnim klasikom engleska književnica Suzanne M. Wolfe stvorila je roman o Augustinu i bezimenoj koju on sam spominje.

  Radosni smo što možemo objaviti da možete uživati u toj književnoj poslastici, jer je iz tiska upravo izašao nagrađivani povijesni roman...

  Pročitaj više
 6. Ljetno radno vrijeme knjižara Verbum!

  Ljetno radno vrijeme knjižara Verbum!

  Knjižare Verbum će u ljetnim mjesecima zbog godišnjih odmora raditi u izmijenjenom radnom vremenu i to prema sljedećem popisu:

   

  SPLIT – Trumbićeva obala 1
  Trumbićeva obala 1, tel. 021/347 065, fax 021/360 244, knjizara.split@verbum.hr
  CIJELO LJETO:
  PON-PET od 08.00 do 20.00, SUBOTOM od 08.30 do 13.00, NEDJELJOM ne radi

   

  SPLIT – Ruđera Boškovića 16A
  Ruđera Boškovića 16A, tel. 021/686-071, fax 021/686-071, knjizara.split2@verbum.hr
  Od 11. srpnja do 30. srpnja i od 8. kolovoza ...

  Pročitaj više
 7. Knjiga "Dobar boj" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Knjiga "Dobar boj" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu kolovozu dostupna je knjiga Dobar boj Susanne Bo i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplat...

  Pročitaj više
 8. Ponovno dostupan bestseler „Velika Biblija u stripu“

  Ponovno dostupan bestseler „Velika Biblija u stripu“

  Nakladna kuća Verbum s radošću obavještava svoje vjerne čitatelje da je iz tiska izašlo 3. promijenjeno izdanje svjetske uspješnice Velika Biblija u stripu.

  Velika Biblija u stripu najbolja je i najkompletnija ilustrirana Biblija u atraktivnoj formi stripa. S više od 200 biblijskih pripovijesti koje donosi kronološkim slijedom ova vizualna odiseja donosi uzbudljiv, napet, intrigantan i vjerod...

  Pročitaj više
 9. Velika ljetna akcija "Uzmi 3, plati 2" u svim knjižarama Verbum!

  Velika ljetna akcija "Uzmi 3, plati 2" u svim knjižarama Verbum!

  Uzmi 3 Verbumove knjige, a plati 2!

  Nakladna kuća Verbum od 1. do 31. srpnja u svim knjižarama Verbum i na web knjižari www.verbum.hr organizira prodajnu akciju "Uzmi 3, plati 2". Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

  Ovom prigodom moguće je birati iz Verbumove ponude od preko 700 vrijednih i zanimljivih naslova, a o kojim je knjigama riječ možete pogledati ovdje.

  Posjetite Verbumove knjižare i web knjižaru www.verbum.hr od 1. do 31. srpnja i iz bogate ponude Verbumovih naslova odaberite nešto za sebe i svoje najdraže uz posebne pogodnosti akcije "Uzmi 3, plati 2".

   


  Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.

  Poštarina je besplatna unutar RH za sve narudžbe knjiga ukupne vrijednosti iznad 199,00 kn. V...

  Pročitaj više
 10. Knjiga "Katolička Crkva i obraćenje" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Knjiga "Katolička Crkva i obraćenje" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu srpnju dostupna je knjiga Katolička Crkva i obraćenje Gilberta Keitha Chestertona i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (eviden...

  Pročitaj više