Najave

 1. "Karikature Boga" 12. kolovoza u pola cijene u Verbumu

  "Karikature Boga" 12. kolovoza u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 12. kolovoza imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Karikature Boga" Katerine Lachmanove.

  Autorica Kateřina Lachmanová u ovomu svojem genijalnom djelu raskrinkava mnoge stereotipe o Bogu i pokazuje da su to ustvari samo karikature Boga. Otkrivajući koji su uzroc...

  Pročitaj više
 2. Knjiga mjeseca "Uzdignimo srca" uz 40% popusta u Verbumu!

  Knjiga mjeseca "Uzdignimo srca" uz 40% popusta u Verbumu!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u Verbumu" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu kolovozu dostupna je jedinstvena knjiga "Uzdignimo srca" pape Franje i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatnicom za HKR),
  - kori...

  Pročitaj više
 3. Verbumova velika akcija "Uzmi 3 - plati 2" produljena do 15. kolovoza!

  Verbumova velika akcija "Uzmi 3 - plati 2" produljena do 15. kolovoza!

  Akcija "Uzmi 3 - plati 2" zbog velikog zanimanja čitatelja nastavlja se do 15. kolovoza u Verbumovim knjižarama i na web knjižari www.verbum.hr.

  Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

  Ovom...

  Pročitaj više
 4. "Etika autentičnosti" 29. srpnja u pola cijene u Verbumu

  "Etika autentičnosti" 29. srpnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 29. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Etika autentičnosti" značajnog filozofa Charlesa Taylora.

  Knjiga donosi prikaz ideja i ideologija od Nietzschea do Gail Sheehy, od Allana Blooma do Michela Foucaulta, gdje Taylor razvrstava dobro od štetnoga u mod...

  Pročitaj više
 5. Monumentalno djelo sv. Augustina "Tumačenje Ivanova Evanđelja" stiglo u knjižare Verbum!

  Monumentalno djelo sv. Augustina "Tumačenje Ivanova Evanđelja" stiglo u knjižare Verbum!

  Sveti Augustin (354.–430.) jedan je od najvećih kršćanskih duhovnih velikana i mislilaca zapadne civilizacije. Nakon obraćenja na kršćanstvo postao je svećenik i biskup Hipona u Africi, a kao vrstan intelektualac i erudit bio je ugledna i utjecajna osoba u društvenim i građanskim pitanjima. Napisao je više od stotinu knjiga, dvjesto pisama i čak pet stotina homilija – kojima je izvršio trajan utjecaj na teologiju, zapadnu filozofiju i kulturu, a među ona neprocjenjivo vrijedna i nezaobilazna svakako valja ubrojiti i monumentalno djelo ...

  Pročitaj više
 6. Ljetno radno vrijeme knjižara Verbum!

  Ljetno radno vrijeme knjižara Verbum!

  Knjižare Verbum će u ljetnim mjesecima zbog godišnjih odmora raditi u izmijenjenom radnom vremenu i to prema sljedećem popisu:

  SPLIT – Trumbićeva
  Trumbićeva obala 1, tel. 021/347 065, fax 021/360 244, knjizara.split@verbum.hr
  Cijelo ljeto:
  PON.-PET od 08.00 do 20.00, SUBOTOM od 08.30 do 13.00, NEDJELJOM ne radi

  SPLIT – Boškovićeva
  Ruđera Boškovića 16A, tel: 021/686-071, fax 021/686-071, knjizara.split2@verbum.hr
  Od 16. srpnja do 20. kolovoza
  PON.-PET od 08.00 do 12.00 i od 17.00 do...

  Pročitaj više
 7. Započela velika ljetna akcija "Uzmi 3 - plati 2" u svim knjižarama Verbum!

  Započela velika ljetna akcija "Uzmi 3 - plati 2" u svim knjižarama Verbum!

  Nakladna kuća Verbum od 1. srpnja do 31. srpnja u svim knjižarama Verbum i na web knjižari www.verbum.hr organizira prodajnu akciju "Uzmi 3 - plati 2". Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

  Ovom prigodom moguće je...

  Pročitaj više
 8. Knjiga sestre Ljubice "Ljekovito bilje - dar iz Božje ruke" ekskluzivno u Verbumu

  Knjiga sestre Ljubice "Ljekovito bilje - dar iz Božje ruke" ekskluzivno u Verbumu

  Časna sestra Ljubica Bernardica Kovač poznata je u Hrvatskoj i BiH zbog svoje neizmjerne povezanosti s ljudima i biljem. Više od 32 godine proučava ljekovito bilje te izrađuje biljne lijekove i preparate koji su pomogli tisućama ljudi iz cijelog svijeta. Sestra Ljubica svojim pacijentima, za različite bolesti i stanja, nudi više od 200 proizvoda od čega 40 vrsta čajeva, 25 melema, mnogobrojne i razne tinkture.

  O njenoj popularnosti i djelotvornosti njezinih lijekova najbolje govori činjenica da je ova časna sestra bez ikakve reklame i samopromocije prodala preko 3 tisuće vlastitih kn...

  Pročitaj više
 9. "Ivana Orleanska" 22. srpnja u pola cijene u Verbumu

  "Ivana Orleanska" 22. srpnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 22. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Ivana Orleanska" Marka Twaina.

  Fasciniran njezinim likom i djelom Mark Twain je o Ivani Orleanskoj napisao ovu knjigu, svoje posljednje djelo, kao krunu svojega stvarateljskog opusa. Stoga je ovo prvo hrvatsko iz...

  Pročitaj više
 10. Čudesne slikovnice "Biblija" i "Noina arka" stigle u knjižare Verbum!

  Čudesne slikovnice "Biblija" i "Noina arka" stigle u knjižare Verbum!

  U knjižare Verbum upravo su stigle predivne slikovnice za najmlađe naslova "Biblija" i "Noina arka". 

  Ove čudesne slikovnice za čitanje i kupanje sadrže stranice koje u doticaju s vodom mijenjaju boje. Dijelovi ilustracija su prekriveni bijelim slojem, a tek kada se nanese voda otkriva se cjelovita slika. Nakon što se stranice osuše, boje se vrać...

  Pročitaj više