Mjesečna arhiva: Lipanj 2023

 1. Verbum objavio bestseler "Stvoreni za veličinu"

  Verbum objavio bestseler "Stvoreni za veličinu"

  Nakladnička kuća Verbum upravo je objavila uspješnicu Stvoreni za veličinu poznatog autora Alexandrea Havarda.

  Istinska veličina nije u izvanrednim sposobnostima ni u iznimnim postignućima, niti se odnosi na položaj na vrhu. Veličina nije rezervirana za elitu. Riječ je o ljudskom i duhovnom rastu, putu ostvarenja na koji su svi pozvani, bez obzira na mjesto u društvu ili organizaciji.

  Onaj tko je uistinu velik na pravi način upravlja svojim životom te istovremeno drugima omogućuje d...

  Pročitaj više
 2. Velika ljetna akcija "UZMI 3, PLATI 2" u svim knjižarama Verbum i na verbum.hr

  Velika ljetna akcija "UZMI 3, PLATI 2" u svim knjižarama Verbum i na verbum.hr

  Uzmi 3 Verbumove knjige, a plati 2!

  Nakladna kuća Verbum od 1. do 31. srpnja u svim knjižarama Verbum i na web knjižari www.verbum.hr organizira prodajnu akciju "Uzmi 3, plati 2".

  Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Osijek, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

  Ovom prigodom moguće je birati iz Verbumove ponude od preko 800 vrijednih i zanimljivih naslova. Svu nakladu Verbum, na koju se odnosi ova akcija, možete pregledati ovdje.

  Posjetite Verbumove knjižare i web knjižaru www.verbum.hr od 1. do 31. srpnja i iz bogate ponude Verbumovih naslova odaberite nešto za sebe i svoje najdraže uz posebne pogodnosti akcije "Uzmi 3, plati 2".

   


  Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe u web knjižari obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr.

  Akcija se ne može kombinirati s drugim popustima i akcijama i članskim pogodnostima kluba Verbum te se ne odnosi na asortiman personaliziranih darova.

  <...

  Pročitaj više
 3. Predstavljena knjiga "Korintska kradljivica"

  Predstavljena knjiga "Korintska kradljivica"

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 29. lipnja na konferenciji za medije predstavila je knjigu Korintska kradljivica. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i Mislav Vušković, koordinator projekata nakladničke kuće Verbum.

  Nakladnička kuća Verbum upravo je objavila roman Korintska kradljivica svjetski poznate spisateljice Tesse Afshar. Tessa Afsh...

  Pročitaj više
 4. Ispovijesti vatikanskoga egzorcista i njegove molitve za oslobođenje – novi Verbumovi bestseleri

  Ispovijesti vatikanskoga egzorcista i njegove molitve za oslobođenje – novi Verbumovi bestseleri

  Nakladnička kuća Verbum ove je godine objavila dva bestselera najpoznatijega vatikanskog egzorcista i jednog od najvećih egzorcista današnjice, Gabrielea Amortha.

  Amorthove knjige Ispovijesti vatikanskoga egzorcista i Izbavi nas od zla odmah su po objavljivanju zauzele same vrhove top ljestvica najprodavanijih knjiga, te se tako pot...

  Pročitaj više
 5. Predstavljena knjiga "Čudo oca Malahije"

  Predstavljena knjiga "Čudo oca Malahije"

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 15. lipnja na konferenciji za medije predstavila je knjigu Čudo oca Malahije. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i Mislav Vušković, koordinator projekata nakladničke kuće Verbum.

  U svojoj književnoj biblioteci Stilus, nakladnička kuća Verbum upravo je objavila roman Čudo oca Malahije škotskog književnika Brucea Marshall...

  Pročitaj više
 6. Novo u Verbumu - Personalizirani darovi za sakramente!

  Novo u Verbumu - Personalizirani darovi za sakramente!

  U trenucima primanja sakramenta, odnosno slavlja krštenja, prve pričesti i krizme, često se postavlja pitanje kako odabrati prikladan dar koji ima simboličnu i praktičnu vrijednost. Takve darove mnogi pronalaze upravo među mnogobrojnim Verbumovim izdanjima i knjigama, a sada one najtraženije možete pronaći i u posebnoj, personaliziranoj verziji.

  Omiljenim i sad već dobro poznatim Verbumovim izdanjima dodajte personaliziranu notu – ime djeteta te datum primanja sakramenta – kreirajući tako jedinstvenu i trajnu uspomenu na trenutak primanja sakramenta.

  Personalizirani darovi za krštenje
  Personalizirana knjiga "Moja krsna Biblija" svojim bogatim sadržajem i privlačnim izgledom bit će radosna uspomena na primanje sakramenta krštenja, kao i najdraža prva "Biblija“ svakom djetetu.
  Na bijelom, tvrdom omotu knjige moguće je zlatnim slovima napisati ime djeteta.
  Biblija se nalazi u bijeloj poklon kutiji s bijelom satenskom mašnom te privjeskom anđela u zlatnoj boji.

  Personalizirani darovi za prvu pričest
  Jedinstveni personalizirani komplet kao poklon za sakrament pričesti sastoji se od "Ilustrirane Biblije za mlade" i posebne Papine knjige za prvopričesnike "Sveta Pričest", koja sadrži i prostor za posvetu, popis uzvanika i fotografije.
  Knjige se nalaze u zlatno-bijeloj poklon kutiji s bijelom satenskom mašnom te privjeskom u zlatnoj boji.
  Na poklon kutiji moguće je zlatnim slovima napisati ime prvopričesnika/-ce te datum primanja sakramenta.

  Personalizirani darovi za krizmu
  Personalizirana "Biblija" u velikom formatu s tvrdim uvezom, zlatorezom i crvenom/crnom kutijom kao cjeloživotna uspomena na primanje sakramenta krizme.
  Na kutiji moguće je zlatnim slovima napisati ime krizmanika/-ce. Na kutiji se nalazi zlatna satenska mašna te privjesak u zlatnoj boji.

  Personalizirana "Youcat Biblija za mlade" s duhovitim i zabavnim ilustracijama koje prate tekstove te tako na zanimljiv i mladima pristupačan način prenose glavne poruke poticajno djelujući na njih i ohrabrujući ih na čitanje Biblije.
  U svom izvanredno napisanom Predgovoru, koji odiše neposrednošću i bliskošću, papa Franjo piše da držeći u rukama ovu Bibliju ne drži "samo komad književnosti" nego "knjigu koja je poput vatre"! Papa Franjo poziva mlade da intenzivno, svakodnevno čitaju Bibliju za mlade, da raspravljaju o njoj u skupinama te da žive po njoj.
  Moguće je bijelim slovima ispisati ime krizmanika/-ce na knjizi te se na njoj nalazi i bijela satenska traka s privjeskom golubice.

  Personalizirane i bezvremenske darove za krštenje, pričest i krizmu od sada možete naručiti u ...

  Pročitaj više
 7. Verbum upravo objavio uspješnicu "Život nakon života"

  Verbum upravo objavio uspješnicu "Život nakon života"

  Nakladnička kuća Verbum upravo je objavila knjigu Život nakon života cijenjenog francuskog autora Patricka Theilliera, nastavak istraživanja tajnovitih fenomena iskustva tik do smrti izloženih u knjizi Kad mi je duša napustila tijelo

  Je li život jači od smrti? Kako je s one strane života? Postoje li razlike između nadnaravnoga i paranormalnoga? Što nas čeka nakon ovoga...

  Pročitaj više
 8. "Korintska kradljivica" - novi roman Tesse Afshar u knjižarama Verbum

  "Korintska kradljivica" - novi roman Tesse Afshar u knjižarama Verbum

  Tessa Afshar, svjetski poznata spisateljica vjerski nadahnutih povijesnih romana, svom bogatom opusu pridodala je još jedno djelo, roman Korintska kradljivica koji je upravo objavila nakladnička kuća Verbum.

  Korint prvoga stoljeća grad je prepun živahne trgovine i neodoljive privlačnosti, istovremeno prepun i opasnosti i iskvarenosti – a to je idealna pozornica za Arijadninu najveću pustolovinu. Nakon što je godinama s majkom i djedom, koji su je ugnjetavali, živjela u Ateni, Arijadna b...

  Pročitaj više
 9. Verbum upravo objavio književni klasik "Čudo oca Malahije"

  Verbum upravo objavio književni klasik "Čudo oca Malahije"

  Nakladnička kuća Verbum upravo je objavila pravu književnu poslasticu i klasik kršćanske književnosti, roman Čudo oca Malahije škotskoga književnika Brucea Marshalla.

  Bila je sasvim obična subotnja večer u Edinburghu. U plesnoj dvorani sumnjiva morala i skandaloznoga imena Rajski vrt odvijala se uobičajena zabava kada je otac Malahija u molitvi zatražio od Svemogućega Boga da čitavu zgradu plesne dvorane, zajedno sa svim njezinim posjetiteljima, premjesti na otočić Bass Rock. Nitko nije vjero...

  Pročitaj više
 10. Top ljestvica najprodavanijih Verbumovih izdanja u mjesecu svibnju

  Top ljestvica najprodavanijih Verbumovih izdanja u mjesecu svibnju

  Na prvom mjestu Verbumove top ljestvice i dalje se, već nekoliko mjeseci zaredom, nalazi knjiga Brini se manje, moli se više. Osim ove Verbumove uspješnice, na top ljestvici se nalaze i brojna druga izdanja, poput duhovnih bestselera Padra Pija, Georga Gänsweina, Gabrielea Amortha, don Dolinda Ruotola itd.

  Na vrhu Verbumove top ljestvice mjeseca svibnja nalazi se hit knjiga Brini se manje, moli se više. Riječ je o knjizi koja sadrži 180 kratkih i poticajnih meditativno molitvenih tekstova za žene za život bez tjeskobe prikladnih za sve životne situacije i poteškoće. Bilo da si zabrinuta zbog posla, obiteljskih i međuljudskih odnosa, financija, događanja u svijetu ili nečega drugog, ove će ti meditacije pomoći u otklanjanju tjeskobnih misli, učeći te pritom življenju u slobodi svemogućega Boga.

  Na drugom mjestu top ljestvice nalazi se molitvenik Izbavi nas od zla u kojem se nalaze molitve koje je otac Gabriele Amorth, najpoznatiji egzorcist našeg doba, sam probrao i sastavio. Ovaj mali Amorthov molitvenik za obranu od zloga i od svakoga oblika zla sadrži provjerene molitve iz Svetoga pisma i tradicije Crkve, molitve za oslobođenje od zloduha i utjecaja zlih sila, za nutarnje ozdravljenje, molitve za ozdravljenje od tjelesnih bolesti i patnja, za blagoslov ili oslobođenje kuća, radnih mjesta i po...

  Pročitaj više
Stranica