Verbum objavio bestseler "Stvoreni za veličinu"

Nakladnička kuća Verbum upravo je objavila uspješnicu Stvoreni za veličinu poznatog autora Alexandrea Havarda.

Istinska veličina nije u izvanrednim sposobnostima ni u iznimnim postignućima, niti se odnosi na položaj na vrhu. Veličina nije rezervirana za elitu. Riječ je o ljudskom i duhovnom rastu, putu ostvarenja na koji su svi pozvani, bez obzira na mjesto u društvu ili organizaciji.

Onaj tko je uistinu velik na pravi način upravlja svojim životom te istovremeno drugima omogućuje da rastu i postignu vlastitu veličinu. To podrazumijeva velikodušnost (spremnost da se uhvatimo ukoštac s velikim zadaćama koje su pred nama) i poniznost (spremnost služenja i pomaganja drugima).

Upravo tim ključnim liderskim vrlinama bavi se u ovoj knjizi poznati konzultant i stručnjak za vodstvo Alexandre Havard, autor uspješnica Istinsko vodstvo i Od temperamenta do karaktera.

Usvajanje ovih vrlina može preobraziti vaš život, dati mu novo značenje i dovesti do istinskoga razvoja osobnosti, istinske veličine. Zajedno s praktičnim koracima i točkama za samoispitivanje ova knjiga ne samo da će vas nadahnuti, već će vas i sigurno usmjeriti prema velikodušnijem, ispunjenijem životu.

„Velikodušnost i poniznost, koje su ponajprije vrline srca, čine samu bit liderstva. Velikodušnost je navika da se teži velikim stvarima. Poniznost je navika služenja drugima. Velikodušnost (tj. veličina srca) i poniznost plodovi su istinskoga razumijevanja čovjekove vrijednosti; malodušnost, uskogrudnost (tj. malenost srca), koja sprečava čovjeka da razumije samoga sebe, i oholost, koja ga sprečava da razumije druge, proizlaze iz pogrešna razumijevanja čovjekove vrijednosti. Liderstvo je životni ideal koji prepoznaje, usvaja i promiče istinu o čovjeku.“ - Alexandre Havard

Ovu vrijednu knjigu možete naći na web knjižari verbum.hr i u knjižarama Verbum diljem Hrvatske. Više o knjizi možete saznati ovdje