Mjesečna arhiva: Rujan 2020

 1. "Ova ekonomija ubija" 30. rujna u pola cijene u Verbumu!

  "Ova ekonomija ubija" 30. rujna u pola cijene u Verbumu!

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 30. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Ova ekonomija ubija".

  Zašto papu Franju napadaju kada kritizira suvremenu ekonomiju i staje u obranu siromašnih, prozivajući ga neznalicom ili čak marksistom? Takvi i slični komentari dolaze od poje...

  Pročitaj više
 2. Bestseler "12 pravila za život" Jordana Petersona na vrhu Verbumove top ljestvice

  Bestseler "12 pravila za život" Jordana Petersona na vrhu Verbumove top ljestvice

  Top ljestvica najtraženijih naslova u knjižarama Verbum u kolovozu donosi deset vrijednih i zanimljivih preporuka za čitatelje, a na samom vrhu top ljestvice smjestio se svjetski bestseler br. 1 - "12 pravila za život". Autor ovog bestselera je poznati klinički psiholog Jordan B. Peterson koji u ovoj iznimnoj knjizi nudi 12 jednostavnih, ali dubokih i mudrih pravila koje će svakome pomoći da dovede svoje misli, svoju osobnost i svoj dom u red i to ne pomoću površnih instant rješenja nego usvajanjem bitnih is...

  Pročitaj više
 3. Predstavljena izvrsna knjiga "Zašto liberalizam nije uspio" političkog teoretičara Patricka J. Deneena

  Predstavljena izvrsna knjiga "Zašto liberalizam nije uspio" političkog teoretičara Patricka J. Deneena

  U prostorijama nakladničke kuće Verbum u Splitu, u četvrtak 24. rujna na konferenciji za medije predstavljena je knjiga Zašto liberalizam nije uspio Patricka J. Deneena. Knjigu su predstavili dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladne kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Od tri dominantne ideologije koje su obilježile dvadeseto stoljeće - fašizam, komunizam i liberalizam - preživjela je samo ova posljednja. Upravo je ta činjenica stvorila ozračje u k...

  Pročitaj više
 4. Knjiga mjeseca "Biblijski kompas" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Knjiga mjeseca "Biblijski kompas" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u Verbumu" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu rujnu dostupna je jedinstvena knjiga "Biblijski kompas" autora Edwarda Srija i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatnicom za HKR),
  ...

  Pročitaj više
 5. Knjiga "Autoliku" Teofila Antiohijskoga 23. rujna u pola cijene u Verbumu

  Knjiga "Autoliku" Teofila Antiohijskoga 23. rujna u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 23. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Autoliku" Teofila Antiohijskoga.

  Antiohijski biskup Teofil u ovomu djelu daje svojemu prijatelju Autoliku, za razliku od poganskih uvjerenja, svjedočanstvo kršćanske vjere u jednoga i pravoga Boga, ukazuje na uzvišenije poiman...

  Pročitaj više
 6. Predstavljena autobiografska proza "Noć vatre" Érica-Emmanuela Schmitta

  Predstavljena autobiografska proza "Noć vatre" Érica-Emmanuela Schmitta

  U prostorijama nakladničke kuće Verbum u Splitu, u četvrtak 17. rujna na konferenciji za medije predstavljena je knjiga Noć vatre Érica-Emmanuela Schmitta. Knjigu su predstavili dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladne kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Može li jedna noć izgubljenosti u pustinji postati trenutak egzistencijalnog pronalaska? U svojoj autobiografskoj prozi naslovljenoj Noć vatre...

  Pročitaj više
 7. Nova akcija "5 dana, 50 knjiga, 50% popusta" u svim knjižarama Verbum!

  Nova akcija "5 dana, 50 knjiga, 50% popusta" u svim knjižarama Verbum!

  Nakladna kuća Verbum pokrenula je novu akciju pod nazivom "5 dana, 50 knjiga, 50% popusta" za sve ljubitelje dobre knjige!

  U sklopu akcije "5 dana, 50 knjiga, 50% popusta" koja traje od 14. rujna do 18. rujna u svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr na 50 biranih naslova iz Verbumove ponude svi kupci ostvaruju 50% popusta. Akcija se odnosi na kupnju jedne ili više knjiga s odabranog popisa naslova i vrijedi samo u naznačenom vremenskom razdoblju.

  Među 50 knjiga na akciji nalaze se i mnogi popularni naslovi kao što su bestseler Petera...

  Pročitaj više
 8. Predstavljeno monumentalno djelo "Tumačenje Ivanova Evanđelja" svetog Augustina

  Predstavljeno monumentalno djelo "Tumačenje Ivanova Evanđelja" svetog Augustina

  U prostorijama nakladničke kuće Verbum u Splitu, u četvrtak 10. rujna na konferenciji za medije predstavljeno je izvanredno djelo svetog Augustina Tumačenje Ivanova Evanđelja. Knjigu su predstavili dr. sc. don Ivan Bodrožić, patrolog i profesor na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Splitu, dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladne kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  U svojoj uvodnoj riječi direktor Miro Radalj je istaknuo kako se novo Verbumovo i...

  Pročitaj više
 9. "Kerigma" 9. rujna u pola cijene u Verbumu

  "Kerigma" 9. rujna u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 9. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Kerigma" Kika Argüella.

  "Kerigma. U barakama sa siromasima" donosi potresno životno svjedočanstvo začetnika Neokatekumenskoga puta, slikara Kika A...

  Pročitaj više
 10. Predstavljena dugo očekivana knjiga "Postoji jedan drugi svijet" Andréa Frossarda!

  Predstavljena dugo očekivana knjiga "Postoji jedan drugi svijet" Andréa Frossarda!

  U prostorijama nakladničke kuće Verbum u Splitu, u četvrtak 3. rujna na konferenciji za medije predstavljena je knjiga Postoji jedan drugi svijet Andréa Frossarda. Knjigu su predstavili dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladne kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Knjiga francuskog publicista i novinara Andréa Frossarda Postoji jedan drugi svijet...

  Pročitaj više