"Ova ekonomija ubija" 30. rujna u pola cijene u Verbumu!

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 30. rujna imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Ova ekonomija ubija".

Zašto papu Franju napadaju kada kritizira suvremenu ekonomiju i staje u obranu siromašnih, prozivajući ga neznalicom ili čak marksistom? Takvi i slični komentari dolaze od pojedinih libertarijanskih ekonomista, ali i iz nekih katoličkih krugova. No je li ovaj papa doista protiv kapitalizma i bogatstva? Što je to što on naziva ekonomijom isključivanja i nejednakosti? Zašto se zalaže za odbacivanje apsolutne autonomije tržišta i financijskih špekulacija? Postoji li u tomu kontinuitet crkvenoga socijalnog nauka ili je papa Franjo svojom oštrom kritikom kapitalizma učinio presedan u odnosu na svoje prethodnike? Na sva ta pitanja detaljno odgovara ova iznimna knjiga koja donosi precizan i sveobuhvatan pregled Franjina učenja o odnosu između ekonomije i evanđelja.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 110 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 55 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 30. rujna na web knjižari Verbum.hr!

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)

Pomoć pri kupnji i često postavljena pitanja ovdje.