Mjesečna arhiva: Srpanj 2017

 1. "Etika autentičnosti" 2. kolovoza u pola cijene u knjižarama Verbum

  "Etika autentičnosti" 2. kolovoza u pola cijene u knjižarama Verbum

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 2. kolovoza imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Etika autentičnosti".

  Sve je prisutnije mišljenje kako je svijet prije bio bolji, možda prije pedeset godina, možda stoljećima prije, ali svakako prije negoli je modernitet prevladao sa svojom neizvjesnošću i sumnjičavošću. I dok jedni jadikuju nad padom zapadne kulture u relativizam i nihiliz...

  Pročitaj više
 2. "Dojenje i katoličko majčinstvo" 26. srpnja u pola cijene u knjižarama Verbum

  "Dojenje i katoličko majčinstvo" 26. srpnja u pola cijene u knjižarama Verbum

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 26. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Dojenje i katoličko majčinstvo".

  U ovoj praktičnoj i korisnoj knjizi autorica Sheila Kippley iz majčinske perspektive nudi razmišljanja za majke koje doje i koje žele naći duhovnu potporu i ohrabrenje u svojoj prevažnoj zadaći. Osim što obrazlaže duhovnu dimenziju dojenja, autorica ta...

  Pročitaj više
 3. Svečano otvorena novouređena Verbumova knjižara u Osijeku

  Svečano otvorena novouređena Verbumova knjižara u Osijeku

  U srijedu 19. srpnja Verbum je svečano otvorio svoju novu knjižaru u Osijeku, u ulici J. J. Strossmayera 4, a svečanom otvaranju nazočio je velik broj ljudi. Knjižaru je prigodom otvaranja blagoslovio mons. Đuro Hranić, đakovačko-osječki nadbiskup, koji je tom prigodom istaknuo važnost Verbumovog dugogodišnjeg vrijednog apostolata knjige u cijeloj Hrvatskoj, posebno se zahvalivši za Verbumove knjižare koje djeluju u tri grada Đakovačko-osječke nadbiskupije: u Osijeku, Vinkovcima i Slavonskom Brodu.

  Nazočne je pozdravio i direktor Verb...

  Pročitaj više
 4. Radno vrijeme knjižara Verbum tijekom ljeta

  Radno vrijeme knjižara Verbum tijekom ljeta
  Knjižare Verbum će u ljetnim mjesecima radi godišnjih odmora raditi u izmijenjenom radnom vremenu i to prema sljedećem popisu:
   
  SPLIT – Trumbićeva
  Trumbićeva obala 1, tel. 021/347 065, fax 021/360 244, knjizara.split@verbum.hr
  Cijelo ljeto:
  PON.-PET od 08.00 do 20.00, SUBOTOM od 08.30 do 13.00, NEDJELJOM ne radi
   
  ...
  Pročitaj više
 5. Verbumova knjižara u Osijeku od srpnja na novoj lokaciji!

  Verbumova knjižara u Osijeku od srpnja na novoj lokaciji!
  Verbumova knjižara u Osijeku, otvorena davne 2004. godine, od sredine srpnja nalazi se na novoj lokaciji, svega pedesetak metara udaljenoj od Trga Ante Starčevića. U novom, širem i opremljenijem prostoru ljubitelji knjiga pronaći će velik izbor duhovnog štiva, romana, knjiga obiteljske tematike, izdanja za djecu i mlade, literature s područja humanističkih i društvenih znanosti – filozofije, povijesti, politike, psihologije, sociologije, priručnika itd. Osim toga, u ponudi su dostupni časopisi, filmovi, glazba, darovi i vjerski uporabni predmeti. Knjižara je suvremeno opremljena i vizualno osmišljena u dvije boje, crvenoj i bijeloj, koje su ujedno i boje Verbumova loga.
  Knjižara, koja je smještena na adresi Strossmayerova 4,  otvorena je od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati, te subotom od 8,30 do 13 sati. (Radi godišnjih odmora, u razdoblju od 17. srpnja do 26. kolovoza, knjižara će raditi od ponedjeljka do petka od 8 do 12 te od 17 do 20 sati, a subotom od 8.30 do 13 sati.)...
  Pročitaj više
 6. "Bogoštovlje - Molitva" 19. srpnja u pola cijene u Verbumu

  "Bogoštovlje - Molitva" 19. srpnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 19. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Bogoštovlje - Molitva".

  Niz knjiga pod zajedničkim nazivom Moralno-duhovni život predstavlja najbolje od onoga što je autor prof. dr. Ivan Fuček tijekom četrdeset godina studirao, naučavao i pisao.

  Ovaj peti svezak posvećen je bogoštovlju koje je, kako nas uči Katekizam Katoličke...

  Pročitaj više
 7. "Muškarci i žene su iz Edena" 12. srpnja u pola cijene u Verbumu

  "Muškarci i žene su iz Edena" 12. srpnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 12. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Muškarci i žene su iz Edena".

  Možda ste čuli za Teologiju tijela pape Ivana Pavla II. i spontano se pitali o čemu se tu zapravo radi. Ili možda dosada nikada niste čuli za teologiju tijela pa se sada prvi put pitate: teologija čega?! Ili ste, pak, već upoznati da se radi o radosnoj vijesti o...

  Pročitaj više
 8. Top ljestvica najtraženijih naslova u Verbumovim knjižarama u lipnju

  Top ljestvica najtraženijih naslova u Verbumovim knjižarama u lipnju

  Top ljestvica najtraženijih naslova u knjižarama Verbum donosi deset zanimljivih naslova među kojima će čitatelji zasigurno pronaći dobre preporuke. Na vrhu top ljestvice najtraženijih naslova u lipnju smjestila se knjiga "Fatima – cijela istina" uglednog vatikaniste i autora više priznatih knjiga - Saveria Gaete. U samoj knjizi autor donosi cjelovit i iscrpan pogled stoljetne povijesti ukazanja u Fatimi, detaljne opise sva tri dijela tajne, posvetu Bezgrj...

  Pročitaj više
 9. Predstavljena knjiga "Uzeti Mariju k sebi" Victora Siona

  Predstavljena knjiga "Uzeti Mariju k sebi" Victora Siona

  U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u četvrtak, 6. srpnja predstavljena je knjiga "Uzeti Mariju k sebi", autora Victora Siona. Knjigu su predstavili mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladne kuće Verbum i dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladne kuće Verbum.  

  Nakon uspješnica "Živjeti sadašnji trenutak", u kojoj otkriva tajnu svakodnevne radosti, te "Predanje Bogu", u kojoj progovara o tome kako pomiriti vlastitu slobodu i težnje sa stvarnim životom, te "Nada grješnika", u kojoj nas potiče da se usudimo biti voljeni bezuvjetnom Božjom ljubavlju, poznati duhovni pisac Victor Sion u svojoj novoj knjizi "Uzeti Mariju k sebi" zaokružuje jedan put ljudskoga i kršćanskoga ostvarenja koji nas dovodi u Marijinu školu jednostavna i ispunjena života. Marija je, zaista, prva učenica i kršćanka koja je naučila ljubiti Boga u svakodnevici, slijediti Isusa i surađivati s Duhom Svetim te živjeti istinsku radost u jednostavnosti života.

  "Uzeti Mariju k sebi" posljednji je svezak od četiri knjige istog autora pod zajedničkim naslovom Za duhovni realizam. I ona se, kao i prethodne, odliku...

  Pročitaj više
 10. O. Jozo Milanović gost u Verbumovoj "Večeri u knjižari"

  O. Jozo Milanović gost u Verbumovoj "Večeri u knjižari"

  Otac Jozo Milanović, OSB, monah iz benediktinskog samostana sv. Kuzme i Damjana na Ćokovcu, jedine muške benediktinske zajednice u Hrvatskoj, u četvrtak 6. srpnja gost je susreta "Večer u knjižari" u knjižari Verbum u Zadru s početkom u 20,30 sati.

  Ususret proslavi sv. Benedikta, zaštitnika Europe i oca zapadnog monaštva koji se slavi 11. srpnja, o. Jozo će predstaviti značaj benediktinaca koji su jedan od najstarijih crkvenih redova. Pod geslom "Moli i radi" neizmjerno su doprinijeli razvoju zapadne civilizacije i europskog kontinenta te se ra...

  Pročitaj više
Stranica