"Muškarci i žene su iz Edena" 12. srpnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 12. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Muškarci i žene su iz Edena".

Možda ste čuli za Teologiju tijela pape Ivana Pavla II. i spontano se pitali o čemu se tu zapravo radi. Ili možda dosada nikada niste čuli za teologiju tijela pa se sada prvi put pitate: teologija čega?! Ili ste, pak, već upoznati da se radi o radosnoj vijesti o spolnosti i ljubavi u kulturi koja je opterećena razvodima, preljubima, spolnim bolestima, tugama i osamljenostima…

Ovaj je studijski vodič kroz Teologiju tijela Ivana Pavla II. korisna knjiga za svakoga. "Muškarci i žene su iz Edena" osmišljen je kao prikladno i poticajno sredstvo za osobno proučavanje teologije tijela, kao i za oblikovanje radnih skupina po župnim zajednicama koje proučavaju i razmišljaju o značenju ljubavi, spolnosti i braka. Svrha je vodiča da doprinese širenju učenja Ivana Pavla II. o teologiji tijela na vjernicima razumljiv način te da im omogući njezinu primjenu u vlastitomu životu. Time se ostvaruje i evangelizacijska svrha vodiča jer dovodi pojedinca do dubljega poštovanja prema Bogu i njegovu planu za naš život. Ozdravljanje shvaćanja čovjeka o tijelu i spolnosti može biti snažno sredstvo dovođenja ljudi Kristu.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 65 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 32,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 12. srpnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje, a možete je i prelistati.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)