"Bogoštovlje - Molitva" 19. srpnja u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 19. srpnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Bogoštovlje - Molitva".

Niz knjiga pod zajedničkim nazivom Moralno-duhovni život predstavlja najbolje od onoga što je autor prof. dr. Ivan Fuček tijekom četrdeset godina studirao, naučavao i pisao.

Ovaj peti svezak posvećen je bogoštovlju koje je, kako nas uči Katekizam Katoličke Crkve, "vrhunac ka kojemu teži djelatnost Crkve i ujedno izvor iz kojega proistječe sva njezina snaga" te molitvi koja je "uzdignuće duše Bogu ili traženje primjerenih dobara od Boga", koja je doista "susret Božje i naše žeđi".

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 150 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 75 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 19. srpnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)