Događanja

 1. Knjiga "Koji se bogataš spašava" 20. siječnja u pola cijene u Verbumu

  Knjiga "Koji se bogataš spašava" 20. siječnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 20. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Koji se bogataš spašava", crkvenog oca Klementa Aleksandrijskog.

  Živeći u Aleksandriji, jednoj od metropola staroga svijeta, kršćanski filozof i učitelj Klement koncem 2. st. susreće se s nedoumicama i upitima i...

  Pročitaj više
 2. Započela velika akcija "Uzmi 3 – plati 2" u svim knjižarama Verbum!

  Započela velika akcija "Uzmi 3 – plati 2" u svim knjižarama Verbum!

  Nakladna kuća Verbum od 15. siječnja do 15. veljače u svim knjižarama Verbum i na web knjižari www.verbum.hr organizira prodajnu akciju "Uzmi 3– plati 2". Ovom akcijom u bilo kojoj od 13 knjižara diljem Hrvatske (Split, Zagreb, Osijek, Rijeka, Zadar, Šibenik, Dubrovnik, Varaždin, Slavonski Brod, Požega i Vinkovci) i na web knjižari svaki kupac ima pogodnost da za 3 kupljene knjige u izdanju nakladne kuće Verbum jednu od njih dobije potpuno besplatno, a besplatna je ona knjiga s najnižom cijenom.

  Ovom prigodom mogu...

  Pročitaj više
 3. Predstavljena knjiga "Od temperamenta do karaktera" Alexandrea Havarda

  Predstavljena knjiga "Od temperamenta do karaktera" Alexandrea Havarda

  Nakladnička kuća Verbum je u četvrtak 14. siječnja na konferenciji za medije predstavila knjigu Od temperamenta do karaktera. Kako upravljati vlastitim temperamentom i postati istinski vođa, autora Alexandrea Havarda. Na konferenciji sudjelovali su dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Nakon što je u svojoj uspješnici ...

  Pročitaj više
 4. Velika knjiga pitanja i odgovora "Don Damir odgovara" Damira Stojića i dalje na vrhu Verbumove top ljestvice

  Velika knjiga pitanja i odgovora "Don Damir odgovara" Damira Stojića i dalje na vrhu Verbumove top ljestvice

  Top ljestvica najtraženijih naslova u knjižarama Verbum u prosincu donosi deset vrijednih i zanimljivih preporuka za čitatelje.

  Na vrhu top ljestvice nalazi se velika knjiga pitanja i odgovora "Don Damir odgovara" jednoga od najomiljenijih hrvatskih svećenika don Damira Stojića. Od više tisuća pitanja koja je do sada primio i na koja je odgovorio, za objavljivanje u knjizi "Don Damir odgovara", na 550 stranica veliko...

  Pročitaj više
 5. Knjiga "Karikature Boga" uz 40% popusta za članove kluba Verbum

  Knjiga "Karikature Boga" uz 40% popusta za članove kluba Verbum

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu siječnju dostupna je knjiga "Karikature Boga" Katerine Lachmanove i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:

  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatnicom za HKR)...

  Pročitaj više
 6. "Papa Franjo o životu i vjeri" 13. siječnja u pola cijene u Verbumu

  "Papa Franjo o životu i vjeri" 13. siječnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 13. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Papa Franjo o životu i vjeri".

  Ova knjiga kao nijedna do sada omogućava čitatelju da upozna papu Franju izbliza – njegov život, njegove težnje i njegova promišljanja o najvažnijim duhovnim i o...

  Pročitaj više
 7. Predstavljen nagrađivani roman "Bakhita" autorice Véronique Olmi

  Predstavljen nagrađivani roman "Bakhita" autorice Véronique Olmi

  Nakladnička kuća Verbum je u četvrtak 10. prosinca putem videokonferencije za medije predstavila knjigu Bakhita, francuske spisateljice Véronique Olmi. Na videokonferenciji sudjelovali su vlč. Odilon Singbo, beninski rimokatolički svećenik i misionar u Hrvatskoj, autor meditativne literature i prvi sveučilišni kapelan Hrvatskoga katoličkog sveučilišta, dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Direktor nakladničke kuće Verbum Miro...

  Pročitaj više
 8. Predstavljen nagrađivani roman "Učiteljeva kći" autorice Julie Klassen

  Predstavljen nagrađivani roman "Učiteljeva kći" autorice Julie Klassen

  Nakladnička kuća Verbum je u petak 18. prosinca na konferenciji za medije predstavila knjigu Učiteljeva kći, autorice Julie Klassen. Na konferenciji sudjelovali su dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Nakladnička kuća Verbum u svom izdavačkom nizu Populus, prepoznatljivom po popularnim i opuštajućim romanima s romantičnim elementima, o...

  Pročitaj više
 9. Ovoga Božića, ljubav izrazi knjigom!

  Ovoga Božića, ljubav izrazi knjigom!

  Ovoga Božića možda ćemo više cijeniti sve stvari koje smo do sada olako shvaćali, velika obiteljska okupljanja, osmijehe s prijateljima, vrijeme provedeno zajedno i sve one zagrljaje na poklon, ali bit najradosnijega kršćanskog blagdana i dalje ostaje ista: Ljubav koja nam je darovana.  Kako bi svojim najmilijima približili tu istinsku radost Božića, zašto im ljubav ne izraziti darom koji će biti u tom istom duhu: ovoga Božića, ljubav izrazi knjigom.

  Verbumova ši...

  Pročitaj više
 10. "Sakramenti - lanac milosti" 30. prosinca u pola cijene u Verbumu

  "Sakramenti - lanac milosti" 30. prosinca u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 30. prosinca imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Sakramenti – lanac milosti".

  U ovoj jednostavnoj knjižici sabrane su upečatljive kateheze pape Franje na temu svih sedam sakramenata Katoličke Crkve. Uranjajući u značenje i svrhu svakoga sakramenta, Papa osvjetljava njihovu v...

  Pročitaj više