Mjesečna arhiva: Svibanj 2022

 1. Temeljno djelo Jordana Petersona „Mape značenja: arhitektura vjerovanja“ po prvi put u hrvatskom prijevodu

  Temeljno djelo Jordana Petersona „Mape značenja: arhitektura vjerovanja“ po prvi put u hrvatskom prijevodu

  Nakladna kuća Verbum ekskluzivno objavljuje da je iz tiska izašlo djelo koje je udarilo temelje svjetskog intelektualnog fenomena koji je Jordan Peterson postao.

  Po prvi put je u hrvatskom prijevodu i u izdanju nakladne kuće Verbum svjetlo dana ugledala knjiga Mape značenja: arhitektura vjerovanja. Riječ je o programatskom djelu koje stoji na početku misli koju Jordan Peterson metodično i sustavno razvija i dan danas.

  Prije nego što je objavio svjetski bestseler ...

  Pročitaj više
 2. Predstavljena knjiga „Želim ti dobar život“

  Predstavljena knjiga „Želim ti dobar život“

  Nakladna kuća Verbum u četvrtak 26. svibnja na konferenciji za medije predstavila je knjigu Želim ti dobar život. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladne kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladne kuće Verbum.

  Nakon prošlogodišnje uspješnice pape Franje Želim ti osmijeh, nakladna kuća Verbum upravo je objavila još jednu papinu knjigu, idealnu za vrijeme...

  Pročitaj više
 3. Predstavljena knjiga „Jordan Peterson, Bog i kršćanstvo“

  Predstavljena knjiga „Jordan Peterson, Bog i kršćanstvo“

  Nakladna kuća Verbum u četvrtak 19. svibnja na konferenciji za medije predstavila je knjigu Jordan Peterson, Bog i kršćanstvo. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladne kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladne kuće Verbum.

  Ugledni klinički psiholog dr. Jordan Peterson po mnogima je najutjecajniji intelektualac našega doba, a nadasve je poznat po svojim bestselerima ...

  Pročitaj više
 4. „Biljne terapije i recepti“ sestre Ljubice Kovač u knjižarama Verbum!

  „Biljne terapije i recepti“ sestre Ljubice Kovač u knjižarama Verbum!

  Nakladna kuća Verbum s ponosom predstavlja izdanje knjige Biljne terapije i recepti časne sestre Ljubice Bernardice Kovač, FDC. Riječ je o knjizi koja na jednom mjestu objelodanjuje čitavu mudrost sestre Ljubice u liječenju brojnih zdravstvenih tegoba.

  Časna sestra Ljubica već se desetljećima nesebično posvećuje brizi za bližnje svakodnevno primajući brojne ljude s različitim zdravstvenim tegobama i učinkovito im pomažući prirodnim ljekovitim pripravcima. Nje...

  Pročitaj više
 5. Predstavljen strip „Charles de Foucauld“

  Predstavljen strip „Charles de Foucauld“

  Nakladna kuća Verbum u četvrtak 12. svibnja na konferenciji za medije predstavila je strip Charles de Foucauld. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladne kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladne kuće Verbum.

  Charles de Foucauld (1858. – 1916.), jedna je od najupečatljivijih duhovnih osobnosti 20. stoljeća, svetac kršćanske dobrote i blagosti, koji je nakon obraćenja lagodan život zamijenio pustinjačkim životom potpunog siromaštava usred Sahare...

  Pročitaj više
 6. Hit knjiga "Izbaci to iz glave" uvjerljivo na vrhu Verbumove top ljestvice

  Hit knjiga "Izbaci to iz glave" uvjerljivo na vrhu Verbumove top ljestvice

  Već šesti mjesec za redom svjetski bestseler Izbaci to iz glave uvjerljivo se nalazi na vrhu Verbumove top ljestvice. Osim ove hit knjige, na ovoj proljetnoj top ljestvici mogu se pronaći i raznovrsni noviteti poput duhovnog bisera Charlesa de Foucaulda Misli iz pustinje ili bezvremenog klasika Tunika.

  Na vrhu to...

  Pročitaj više
 7. Predstavljena knjiga „Ukinuće čovjeka“

  Predstavljena knjiga „Ukinuće čovjeka“

  Nakladna kuća Verbum u četvrtak 5. svibnja na konferenciji za medije predstavila je knjigu Ukinuće čovjeka. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladne kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladne kuće Verbum.

  Nastavljajući svoj rad na objavljivanju djela čuvenog C. S. Lewisa, nakladna kuća Verbum upravo je objavila jednu od njegovih najznačajnijih knjiga naslovljenu Ukinuće čovjeka...

  Pročitaj više
 8. Knjiga "Njujorška luda" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Knjiga "Njujorška luda" uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu svibnju dostupna je knjiga Njujorška luda Michaela D. O'Briena i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatnicom za HKR),
  - korisn...

  Pročitaj više
 9. Hit knjiga „Jordan Peterson, Bog i kršćanstvo“ dostupna u knjižarama Verbum!

  Hit knjiga „Jordan Peterson, Bog i kršćanstvo“ dostupna u knjižarama Verbum!

  Nakladna kuća Verbum s ponosom predstavlja izdanje knjige Jordan Peterson, Bog i kršćanstvo: potraga za smislenim životom koje je u knjižare stiglo upravo pred skoro Petersonovo hrvatsko gostovanje. Ova je knjiga stoga idealna prilika za sve koji se žele bolje upoznati s mišlju jednog od najuglednijih intelektualaca našega doba, autora svjetskih bestselera 12 pravila za život i ...

  Pročitaj više