Na stotu obljetnicu rođenja Majke Terezije predstavljena njezina knjiga "Isus je moje Sve u Svemu"

U prostorijama nakladne kuće Verbum u četvrtak 26. kolovoza, na stotu obljetnicu rođenja Majke Terezije, predstavljena je njezina knjiga "Isus je moje Sve u Svemu. Moliti sa 'sveticom iz Calcutte'". Knjigu su na konferenciji za medije predstavili mr. sc. Petar Balta i Miro Radalj, glavni urednik i direktor nakladne kuće Verbum.

Postulator kauze za proglašenje svetom blažene Majke Terezije iz Calcutte, o. Brian Kolodiejchuk, MC, sabrao je neke od njezinih najpoticajnijih riječi u snažnu knjigu za sve njezine štovatelje.

"Isus je moje Sve u Svemu" slijedi oblik tradicionalne katoličke devetnice u kojoj se neka zajednička ili osobna molitva opetovano moli i razmatra tijekom devet uzastopnih dana za neku naročitu potrebu ili nakanu, odnosno kao priprava za neki blagdan. Molitva blaženoj Tereziji iz Calcutte tako predstavlja temelj za svakodnevna razmatranja, a rasvjetljuje teme kao što su:

  • Pronalaženje Isusa u vlastitom srcu
  • Uvjerenost u Isusovu ljubav prema nama
  • Rasti pod vodstvom Marije, Isusove Majke
  • Tažiti Isusovu žeđ za našom ljubavlju i za ljubavlju duša.

Popraćena izražajnim fotografijama knjiga "Isus je moje Sve u Svemu" ovjekovječuje riječi i mudrost jedne od najsjajnijih žena čovječanstva...

Pročitaj više