Mjesečna arhiva: Kolovoy 2017

 1. Predstavljen novi naslov u biblioteci Hosana Magna "Slika Boga nevidljivoga" patera Marka Kornelija Glogovića

  Predstavljen novi naslov u biblioteci Hosana Magna "Slika Boga nevidljivoga" patera Marka Kornelija Glogovića

  U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u četvrtak 31. kolovoza predstavljena je knjiga "Slika Boga nevidljivoga". U svojoj biblioteci Hosana Magna, u kojoj objavljuje popularne knjižice molitava i pučkih pobožnosti, Verbum je upravo čitateljima učinio dostupnim i novo izdanje - knjižicu "Slika Boga nevidljivoga", čiji je autor pater Marko Kornelije Glogović, poznati redovnik pavlin i jedan od najgorljivijih promicate...

  Pročitaj više
 2. "Život Isusa Krista" 30. kolovoza u pola cijene u knjižarama Verbum

  "Život Isusa Krista" 30. kolovoza u pola cijene u knjižarama Verbum

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 30. kolovoza imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Život Isusa Krista".

  Henri-Daniel-Rops, glasoviti crkveni povjesničar, u djelu "Život Isusa Krista" na poseban je način prikazao Isusa Krista, centralnu i nezaobilaznu osobu naše povije...

  Pročitaj više
 3. Vjerski bestseler "Kad župniku prekipi" uskoro u Verbumovom izdanju!

  Vjerski bestseler "Kad župniku prekipi" uskoro u Verbumovom izdanju!

  Izvrstan humoristični roman Jeana Merciera "Kad župniku prekipi" izvorno je objavljen u Francuskoj, gdje je postao izdavački fenomen te se mjesecima nalazio na top ljestvicama čitanosti. Ovo je priča koja će čitatelja nasmijati i ganuti do suza.

  U župi vlč. Benjamina ništa više nije kako treba. Našao se usred kritika, sitnih sukoba, u središtu čvora neslaganja i nezadovoljstva svojih župljana pa čak i od svog biskupa doživljava razočaranje. Župljanke zadužene za cvjetne aranžmane na oltarima međusobno se ogovaraju i svađaju, netko je uneredio...

  Pročitaj više
 4. "Homoseksualnost s katoličkog gledišta" 23. kolovoza u pola cijene u knjižarama Verbum

  "Homoseksualnost s katoličkog gledišta" 23. kolovoza u pola cijene u knjižarama Verbum

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 23. kolovoza imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Homoseksualnost s katoličkog gledišta".

  Ova znanstveno utemeljena studija, koju je priredio dr. Andreas Laun, stručnjak na području moralne teologije, predstavlja ozbiljan i argumentiran doprinos upoznavanju javnosti s autentičnim katoličkim gledanjem na homoseksualnost.

  ...

  Pročitaj više
 5. "Filotea 21. stoljeća" 16. kolovoza u pola cijene u knjižarama Verbum

  "Filotea 21. stoljeća" 16. kolovoza u pola cijene u knjižarama Verbum

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 16. kolovoza imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Filotea 21. stoljeća".

  "Filotea 21. stoljeća" pred čitatelja stavlja suvremenu obradu knjige koja je zasigurno jedno od najčitanijih duhovnih djela svih vremena. Ovaj duhovni klasik sv. Franje Saleškoga, biskup...

  Pročitaj više
 6. "Nada grješnika" 9. kolovoza u pola cijene u knjižarama Verbum

  "Nada grješnika" 9. kolovoza u pola cijene u knjižarama Verbum

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 9. kolovoza imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Nada grješnika".

  Nakon uspješnica "Živjeti sadašnji trenutak", u kojoj otkriva tajnu svakodnevne radosti, te "Predanje Bogu", u k...

  Pročitaj više
 7. Predstavljen novi naslov u biblioteci Populus "Buđenje gospođice Prim" Natalie Sanmartin Fenollera

  Predstavljen novi naslov u biblioteci Populus "Buđenje gospođice Prim" Natalie Sanmartin Fenollera

  U prostorijama nakladne kuće Verbum na konferenciji za medije u četvrtak, 3. kolovoza predstavljena je nova knjiga "Buđenje gospođice Prim", roman prvijenac španjolske novinarke i nove književne zvijezde Natalie Sanmartin Fenollera.

  Rijetko koje suvremeno literarno djelo odiše istovremeno profinjenim književnim stilom, izraženom erudicijom i privlačnošću za najširi krug čitatelja kao što je to roman "Buđenje gospođice Prim" koji su odlično prihvatili i književni kritičari i publika te je odmah postao izdavački hit u Španjolskoj, a potom i međunarodni bestseler objavljen na mnogim svjetskim jezicima.

  Glavni lik romana Prudencia Prim inteligentna je i uspješna mlada žena. Iznimno dobro poznaje književnost, a ime joj krasi više od jedne akademske titule. U idilično mjestašce San Ireneo de Arnois je došla prihvativši posao privatne knjižničarke. Njezin poslodavac, intelektualac, ljubitelj je knjiga uvijek spreman na kritiku i pomalo bezobziran, no unatoč tome iznimno privlačan i šarmantan muškarac. A takvi su i njezini susjedi: šarmantni i ujedno ekscentrični gotovo u jednakoj mjeri i nadasve odlučni da očuvaju svoj životni stil i odupru se utjecajima "modernoga" svijeta koji ih okružuje. Prudencia se nadala da će u San Ireneu pronaći prijatelje, ali nije očekivala buđenje ljubavi. Njezini pogled...

  Pročitaj više
 8. Top ljestvica najtraženijih naslova u Verbumovim knjižarama u srpnju

  Top ljestvica najtraženijih naslova u Verbumovim knjižarama u srpnju

  Top ljestvica najtraženijih naslova u knjižarama Verbum donosi deset vrijednih naslova i zanimljivih preporuka za čitatelje. Na vrhu top ljestvice najtraženijih naslova u srpnju i dalje je knjiga "Fatima – cijela istina" uglednog vatikaniste i autora više priznatih knjiga Saveria Gaete. U samoj knjizi autor donosi cjelovit i iscrpan pogled stoljetne povijesti ukazanja u Fatimi, detaljne opise sva tri dijela tajne, posvetu Bezgrješnomu Srcu Marijinu, kao...

  Pročitaj više
 9. Akcija "Uzmi 3 plati 2" produljena do blagdana Velike Gospe!

  Akcija "Uzmi 3 plati 2" produljena do blagdana Velike Gospe!

  Akcija "Uzmi 3 - Plati 2" zbog velikog zanimanja čitatelja nastavlja se do 15. kolovoza u Verbumovim knjižarama i na web knjižari www.verbum.hr.

  U bilo kojoj od 13 Verbumovih knjižara akcijom možete birati iz ponude više od 500 naslova objavljenih u nakladi Verbuma, a od tri odabrane knjige, jedna će biti besplatna. (Kod kupnje tri knjige besplatna je ona s najnižom cijenom).

  Ovu pogodnost do 15. kolovoza možete ostvariti u bilo kojoj od 13 Verbumo...

  Pročitaj više