Vjerski bestseler "Kad župniku prekipi" uskoro u Verbumovom izdanju!

Izvrstan humoristični roman Jeana Merciera "Kad župniku prekipi" izvorno je objavljen u Francuskoj, gdje je postao izdavački fenomen te se mjesecima nalazio na top ljestvicama čitanosti. Ovo je priča koja će čitatelja nasmijati i ganuti do suza.

U župi vlč. Benjamina ništa više nije kako treba. Našao se usred kritika, sitnih sukoba, u središtu čvora neslaganja i nezadovoljstva svojih župljana pa čak i od svog biskupa doživljava razočaranje. Župljanke zadužene za cvjetne aranžmane na oltarima međusobno se ogovaraju i svađaju, netko je uneredio ispovjedaonicu, a nekolicina vjernika pokrenula je peticiju protiv župnika. Jedni mu zamjeraju da je konzervativan i zaostao, a drugi da nije dovoljno predan zaštiti tradicionalnih vrijednosti. Biskup je nezadovoljan, a on frustriran… Počinje sebi postavljati pitanje zašto je postao svećenik?

Svega mu je dosta te odlučuje pokupiti stvari i otići. Njegov iznenadni nestanak župljane je ostavio s mnoštvom pitanja: Gdje je? Je li otišao s nekom ženom? Je li poludio? Je li preminuo? Čitav niz neočekivanih događaja koji će potom uslijediti imat će velikoga utjecaja na živote likova ove knjige, kao i na one koji je uzmu u ruke...  Ovo je nezaboravna duhovita priča o našim župnicima, ali još više o svima nama, roman koji će svakoga tko ga bude čitao nasmijati i duboko dirnuti.

Hrvatsko izdanje ovog hit romana u knjižare stiže u srijedu 6. rujna, a već sada ga je moguće naručiti i više o njemu saznati preko web knjižare verbum.hr te na linku ovdje.