"Homoseksualnost s katoličkog gledišta" 23. kolovoza u pola cijene u knjižarama Verbum

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 23. kolovoza imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Homoseksualnost s katoličkog gledišta".

Ova znanstveno utemeljena studija, koju je priredio dr. Andreas Laun, stručnjak na području moralne teologije, predstavlja ozbiljan i argumentiran doprinos upoznavanju javnosti s autentičnim katoličkim gledanjem na homoseksualnost.

Homoseksualna sklonost, kao i zakonska pitanja uz nju vezana, sve više postaju predmet rasprava u medijima, političkih igara i javnih prijepora. Gotovo neizostavno se u tim slučajevima poteže i Katolička Crkva te njeni stavovi s tim u svezi, te se ona najčešće optužuje za nesnošljivost prema homoseksualcima.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 49 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 24,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 23. kolovoza u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr! 

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)