Mjesečna arhiva: Ožujak 2020

 1. "Lijepe priče za laku noć - Isus" 15. travnja u pola cijene u Verbumu

  "Lijepe priče za laku noć - Isus" 15. travnja u pola cijene u Verbumu

  Na web knjižari Verbum.hr, telefonskim putem ili elektronskom poštom na mail adresu: webknjizara@verbum.hr u srijedu 15. travnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige Charlotte Grossetete "Lijepe priče za laku noć - Isus".

  Večernji trenuci pred spavanje najprikladnije su vrijeme za pričanje priča. Zbirka "...

  Pročitaj više
 2. "Molba za kršćane. O uskrsnuću mrtvih. Apologija" 8. travnja u pola cijene u Verbumu

  "Molba za kršćane. O uskrsnuću mrtvih. Apologija" 8. travnja u pola cijene u Verbumu

  Na web knjižari Verbum.hr, telefonskim putem ili elektronskom poštom na mail adresu: webknjizara@verbum.hr u srijedu 8. travnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige Atenagora i Aristid "Molba za kršćane. O uskrsnuću mrtvih. Apologija".

  Atenagora i Aristid, autori koji djeluju u Ate...

  Pročitaj više
 3. Objavljeno hrvatsko izdanje knjige kardinala Saraha i pape Benedikta XVI. "Iz dubine naših srca"

  Objavljeno hrvatsko izdanje knjige kardinala Saraha i pape Benedikta XVI. "Iz dubine naših srca"

  Knjiga Iz dubine naših srca vatikanskog predstojnika Kongregacije za bogoštovlje kardinala Roberta Saraha i pape emeritusa Benedikta XVI. koja je izazvala veliku pozornost svjetske javnosti od danas je dostupna u svim knjižarama Verbum i na web knjižari verbum.hr. Hrvatsko izdanje opremljeno je grafičkim rješenjem i fotografijom na korici za koja su odobrenje dali sami autori knjige.

  U vremenu u kojem se Katolička Crkva suočava s mnogobrojnim raspravama papa emeritus Benedikt XVI. i kardinal Robert Sarah u ovoj knjizi nude cijeloj Crkvi svoju iskrenu i otvorenu riječ o gorućim temama kao i jasnu poruku nade.

  Knjiga se sastoji od Predgovora urednika izvornog izdanja Nicolasa Diata, neobjavljenog teksta pape emeritusa Benedikta XVI. i neobjavljenog teksta kardinala Roberta Saraha. Pridodani su im i Uvod i Zaključak koje je napisao kardinal Sarah, a pročitao ih je i odobrio papa emeritus Benedikt XVI.

  U Uvodu knjige navode da kao biskupi dijele brigu za sve Crkve i da s velikom željom za mirom i jedinstvom svoj braći biskupima, svećenicima i vjernim laicima svijeta nude blagodati svojih razgovora: „Sastajali smo se ovih posljednjih mjeseci. Razmjenjivali smo svoje misli i brige. Molili smo i raz...

  Pročitaj više
 4. Obavijest o neodržavanju manifestacije "Dani kršćanske kulture"

  Obavijest o neodržavanju manifestacije "Dani kršćanske kulture"

  U okolnostima nastalim zbog virusa Covid-19, ne želeći ugrožavati zdravlje izvođača i publike međunarodne manifestacije „Dani kršćanske kulture“, koja se trebala održati od 28. ožujka do 7. travnja 2020. godine, želimo obavijestiti sudionike, publiku i kulturnu javnost da se manifestacija neće održati.

  Program manifestacije bio je u potpunosti pripremljen, nakon nekoliko mjeseci intenzivnog rada dogovorili smo više od šezdeset kulturnih događanja u Splitu i Šibeniku – tribina, koncerata, likovnih i tematskih izložbi, filmskih projekcija, predstavljanja knjiga, susreta s autorima, pre...

  Pročitaj više
 5. "Načela duhovnosti" 18. ožujka u pola cijene u Verbumu

  "Načela duhovnosti" 18. ožujka u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 18. ožujka imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Načela duhovnosti".

  Ova kapitalna knjiga, pravi biser zapadne duhovne misli, na jednom mjestu sabire temeljna djela i zapise sv. Ignacija Loyolskog, utemeljitelja isusovačkog reda. Zahvaljujući trudu priređivača djela pr...

  Pročitaj više
 6. "Sotona i njegove zamke" 1. travnja u pola cijene u Verbumu

  "Sotona i njegove zamke" 1. travnja u pola cijene u Verbumu

  Na web knjižari Verbum.hr, telefonskim putem ili elektronskom poštom na mail adresu: webknjizara@verbum.hr u srijedu 1. travnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Sotona i njegove zamke".

  Autor ovoga djela katolički je svećenik koji progovara o Sotoni iz iskustva svoje službe egzorcista. Ponovno iznoseći na vidjelo ovu go...

  Pročitaj više
 7. "Križni put na Koloseju" 25. ožujka u pola cijene u Verbumu

  "Križni put na Koloseju" 25. ožujka u pola cijene u Verbumu

  Na web knjižari Verbum.hr, telefonskim putem ili elektronskom poštom na mail adresu: webknjizara@verbum.hr u srijedu 25. ožujka imate mogućnost ostvariti popust od 50% na kupnju knjige "Križni put na Koloseju".

  Križni put na Koloseju na Veliki petak 25. ožujka 2005. godine održan je u vrijeme uznapredovale bolesti...

  Pročitaj više
 8. Na sigurnom - i s dobrom knjigom!

  Na sigurnom - i s dobrom knjigom!

  Dragi prijatelji,

  obraćamo vam se u trenutku kada je zbog mjera uslijed epidemije koronavirusa svima preporučen ostanak kod kuće i izbjegavanje svih javnih mjesta.

  Imajući to u vidu, razmotrili smo kako vam ostati na usluzi i u ovoj situaciji, odnosno kako svim našim čitateljima i kupcima omogućiti da na siguran, brz i jednostavan način iz zaštićenosti vlastitog doma mogu i u sadašnjim okolnostima nabaviti dobru knjigu i ostale proizvode iz naših knjižara.

  Organizirali smo više jednostavnih načina, a na vama je da odaberete najprikladniji.

  Odaberite knjige, javite...

  Pročitaj više
 9. Top ljestvica najtraženijih naslova u Verbumovim knjižarama u veljači

  Top ljestvica najtraženijih naslova u Verbumovim knjižarama u veljači

  Top ljestvica najtraženijih naslova u knjižarama Verbum u veljači donosi deset vrijednih i zanimljivih preporuka za čitatelje. Na vrhu top ljestvice najtraženijih naslova u veljači smjestio se višestruko nagrađivani bestseler "Granice. Kada reći "da", kako reći "ne" i preuzeti nadzor nad svojim životom" autorskog dvojca Henryja Clouda i Johna Townsenda. Granice su međe našega osobnog posjeda koje nas definiraju i ukazuju na to gdje m...

  Pročitaj više
 10. Potresna ispovijest "Bio sam mason" uz 40% popusta u knjižarama Verbum!

  Potresna ispovijest "Bio sam mason" uz 40% popusta u knjižarama Verbum!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu ožujku dostupna je potresna ispovijest "Bio sam mason" Mauricea Cailleta i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:

  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),

  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),

  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se kar...

  Pročitaj više
Stranica