"Načela duhovnosti" 18. ožujka u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 18. ožujka imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu "Načela duhovnosti".

Ova kapitalna knjiga, pravi biser zapadne duhovne misli, na jednom mjestu sabire temeljna djela i zapise sv. Ignacija Loyolskog, utemeljitelja isusovačkog reda. Zahvaljujući trudu priređivača djela prof. dr. Vladimira Horvata, DI, hrvatski čitatelji kroz ovu knjigu imaju priliku pristupiti Ignacijevim temeljnim spisima sabranim na jednom mjestu.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 130 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 65 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 18. ožujka u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)