Mjesečna arhiva: Svibanj 2020

 1. Verbumova prigodna ponuda za darivanje prvopričesnika i krizmanika

  Verbumova prigodna ponuda za darivanje prvopričesnika i krizmanika

  Nakladna kuća Verbum u svojim knjižarama nudi niz izdanja za darivanje prigodom sakramenata svete pričesti i svete potvrde. Iz bogatog programa izdanja prikladnih za darivanje prvopričesnicima i krizmanicima izdvajamo nekoliko naslova.

  Sveta pričest

  ...

  Pročitaj više
 2. Bestseler "12 pravila za život" ponovno na vrhu Verbumove top ljestvice

  Bestseler "12 pravila za život" ponovno na vrhu Verbumove top ljestvice

  Doba u kojem smo svi zbog Koronavirusa ostajali kod kuće, bilo je i izvrsna prigoda nabaviti opuštajuće štivo pa je tako između više od 600 Verbumovih knjiga izdvojeno 10 najtraženijih tijekom mjeseca travnja.

  Na vrhu top ljestvice smjestio se svjetski bestseler br. 1 - "12 pravila za život". Autor ovog bestselera je poznati klinički psiholog Jordan B. Peterson koji u ovoj iznimnoj knjizi nudi 12 jednostavnih, ali dubokih i mudrih pravila koje će svakome pomoći da dovede svoje misli, svoju osobnost i...

  Pročitaj više
 3. Uskoro u knjižare Verbum stiže roman o sv. Antunu "Čudotvorac iz Padove"!

  Uskoro u knjižare Verbum stiže roman o sv. Antunu "Čudotvorac iz Padove"!

  Izvrsna pripovijest o životu sv. Antuna uskoro stiže u knjižare Verbum!

  Jan Dobraczyński, jedan od najpoznatijih poljskih autora i katoličkih romanopisaca uopće, poznat našoj publici po sjajnom romanu o sv. Josipu, Snaga ljubavi, u Čudotvorcu iz Padove donosi nam toplu i snažnu pripovijest o životu sv. Antuna Padovanskog, „Sveca svega svijeta“.

  Roman Čudotvorac iz Padove istančanim stilom govori o muškarcu plemićkoga porijekla, rođenu u veličanstvenu dvorcu, koji je imao sve što je potrebno da postigne položaj i ugled u društvu, u...

  Pročitaj više
 4. Popusti dobrodošlice u svim knjižarama Verbum!

  Popusti dobrodošlice u svim knjižarama Verbum!

  Prigodom ponovnog otvaranja pokrenuli smo promotivnu akciju dobrodošlice za naše kupce u svim knjižarama Verbum s popustom od 20% na sva Verbumova izdanja koji će vrijediti do 1. lipnja.

  Pročitaj više