Mjesečna arhiva: Prosinac 2021

 1. Verbumova knjižara u Vinkovcima osvojila treće mjesto u nacionalnom izboru za najbolju knjižaru u okviru knjižarskog lanca!

  Verbumova knjižara u Vinkovcima osvojila treće mjesto u nacionalnom izboru za najbolju knjižaru u okviru knjižarskog lanca!

  Ministarstvo kulture i medija u suradnji sa Zajednicom nakladnika i knjižara HGK, u Godini čitanja ove je godine po prvi put raspisalo Javni poziv za dodjelu nagrada najboljim knjižarama i antikvarijatima u Republici Hrvatskoj. U pozivu je sudjelovalo 40 knjižara u tri kategorije: najbolja samostalna knjižara, najbolji antikvarijat i najbolja knjižara u okviru knjižarskog lanca.

  Verbum kao lanac knjižara diljem Hrvatske priključio se ovom pozivu te je u kategoriji „najbolja knjižara u okviru knjižarskog lanca“ Verbumova knjižara u Vinkovcima osvojila 3. mjesto!

  Čestitamo i...

  Pročitaj više
 2. "Tajna sreće" 12. siječnja u pola cijene u Verbumu

  "Tajna sreće" 12. siječnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 12. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na slikovnicu Tajna sreće.

  Isusov Govor na gori, tj. njegova pouka o Blaženstvima izrečena tom prigodom jedan je od najsnažnijih govora ikad izrečenih u ljudskoj povijesti. Ta Isusova poruka o onome što doista može usrećiti ljudsko srce privlači ljude svih naraštaja. U ilustriranoj slikovnici Tajna sreće ta Isusova poruka o blaženstvima iz Govora na gori ispričana je na način prilagođen djeci, posebice uzrastu predškolaca od pete do sedme godine.

  Pisana jednostavnim izričajem, slikovitim primjerima te snažnim i upečatljivim porukama te obogaćena vrlo lijepim ilustracijama ova slikovnica djeci približava Isusov Govor na gori kroz način kako ga doživljava jedan od slušatelja koji su se zatekli na gori i slušali tom prigodom Isusa – dječak David i njegovi pri...

  Pročitaj više
 3. "Izgrađivanje karaktera" 5. siječnja u pola cijene u Verbumu

  "Izgrađivanje karaktera" 5. siječnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 5. siječnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Izgrađivanje karaktera Davida Isaacsa.

  David Isaacs, jedan od najistaknutijih stručnjaka na području odgoja i obrazovanja, ovom knjigom nudi nezaobilazno štivo za roditelje i učitelje o odgoju i cjelovit...

  Pročitaj više
 4. Ovoga Božića biraj darove sa smislom

  Ovoga Božića biraj darove sa smislom

  Kako odabrati pravi poklon za Božić našim najmilijima? Ovoga Božića ne poklanjajmo „na sigurno“, nego sa srcem i smislom.

  Ove godine, ne dajmo se zadovoljiti običnostima. Kada našim najdražima (ili sebi) poklanjamo knjigu, poklanjamo nešto puno više jer...

  knjige pružaju više.

  Pružaju trenutke odmora,

  pružaju t...

  Pročitaj više
 5. Radno vrijeme knjižara Verbum tijekom božićnog vremena

  Radno vrijeme knjižara Verbum tijekom božićnog vremena

  Knjižare Verbum će u božićno vrijeme raditi u izmijenjenom radnom vremenu:


  BADNJAK, 24. prosinca 2021.

  Radno vrijeme: od 8.00 do 13.00 sati


  STARA GODINA, 31. prosinca 2021.

  Radno vrijeme: od 8.00 do 15.00 sati


  Knjižare će biti zatvorene 25. i 26. prosinca te 1. siječnja.

   

  Standardno radno vrijeme knjižara Verbum tijekom godine je:

  PON.-PET od 08.00 do 20.00, SUBOTOM od 08.30 do 13.00, NEDJELJOM zatvoreno....

  Pročitaj više
 6. "Veliko božićno putovanje" 29. prosinca u pola cijene u Verbumu

  "Veliko božićno putovanje" 29. prosinca u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 29. prosinca imate mogućnost ostvariti popust od 50% na slikovnicu Veliko božićno putovanje.

  Slijedite Mariju i Josipa na njihovu putu u Betlehem i ukrasite svoj dom jedinstvenim jaslicama s božićnim prizorima s kojima se djeca mogu igrati! Čitajte o navještenju, Isusovu...

  Pročitaj više
 7. "Samo je u njemu nada" 22. prosinca u pola cijene u Verbumu

  "Samo je u njemu nada" 22. prosinca u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 22. prosinca imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Samo je u njemu nada pape Franje.

  Vodeći se Duhovnim vježbama sv. Ignacija Lojolskoga knjiga Samo je u njemu nada...

  Pročitaj više
 8. Predstavljen „Molitveni dnevnik – 365 dana s Biblijom“

  Predstavljen „Molitveni dnevnik – 365 dana s Biblijom“

  Nakladnička kuća Verbum u četvrtak 16. prosinca na konferenciji za medije predstavila je Molitveni dnevnik – 365 dana s Biblijom. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Nakladna kuća Verbum upravo je objavila najopsežniji i najpotpuniji molitveni dnevnik na hrvatskom jeziku: Molitveni dnevnik - ...

  Pročitaj više
 9. Objavljena najveća i najpotpunija zbirka katoličkih devetnica – 'Velika knjiga devetnica'

  Objavljena najveća i najpotpunija zbirka katoličkih devetnica – 'Velika knjiga devetnica'

  Već čitav niz stoljeća katolici diljem svijeta mole devetnice kao sredstvo za produbljivanje svoga duhovnog života izražavajući štovanje Presvetoga Trojstva, Blažene Djevice Marije i svetaca ili moleći Gospodina za posebnu milost u različitim životnim potrebama. Radi se o razdoblju javne ili privatne molitve u trajanju od devet dana po uzoru na vrijeme između Uzašašća Kristova i Pedesetnice, tijekom kojega su Blažena Djevica Marija i apostoli u molitvi iščekivali dolazak Duha Svetoga. Ova omiljena pobožnost mnogim je vjernicima donijela utjehu i oraspoložila ih za dublji susret s Gospodinom...

  Pročitaj više
 10. Verbum objavio "Molitveni dnevnik – 365 dana s Biblijom"

  Verbum objavio "Molitveni dnevnik – 365 dana s Biblijom"

  Ovaj najopsežniji i najpotpuniji molitveni dnevnik (jedna stranica/jedan dan) dostupan je u bijeloj i plavoj varijanti korica, a sadrži i vodič za čitanje cijele Biblije u godinu dana, kao i 365 poticajnih i ohrabrujućih biblijskih citata.


  Sve one koji žele rasti u duhovnom životu obradovat će vijest da je nakladna kuća Verbum upravo objavila najopsežniji i najpotpuniji molitveni dnevnik na hrvatskom jeziku: Molitveni dnevnik - 365 dana s Biblijom. Ovo jedinstveno izdanje s više od 380 stranica u tvrdom uvezu, osim samog molitvenog dnevnika tj. prostora za duhovne bilješke, donosi i plan čitanja cijele Biblije raspoređen na 365 dana, kao i poticajni biblijski citat za svaki dan u godini.

  Ovaj posebni Molitveni dnevnik priređen od strane Verbumovog uredničkog tima, nastao je s ciljem da svim vjernicima pomogne da se svakodnevno nadahnjuju na Božjoj riječi i da se čitanje Biblije istovremeno pretvori u molitvu, osoban razgovor s Gospodinom, kako bi riječ Božja bila ne samo nadahnuće u svakom danu, nego kako bi sve više prožimala i preobražavala naš život.

  Čitajući svakodnevno Bibliju po predviđenom planu, uz pomoć ovoga jedinstvenog Molitvenog dnevnika uspješno ćete pročitati cijelu Bibliju u 365 dana, budući da je cjeloviti biblijski tekst raspoređen upravo...

  Pročitaj više
Stranica