"Samo je u njemu nada" 22. prosinca u pola cijene u Verbumu

U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 22. prosinca imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Samo je u njemu nada pape Franje.

Vodeći se Duhovnim vježbama sv. Ignacija Lojolskoga knjiga Samo je u njemu nada donosi duhovno iskustvo i pouke pape Franje (tadašnjega kardinala Bergoglia), a nastala je tijekom duhovnih vježba koje je održao španjolskim biskupima u Madridu 2006. godine.

"Nada je u istini" – riječi su pape Franje koje odjekuju u ovoj knjizi i koje su poziv svima nama da budemo svjedoci istine. Iako nam se čini kako ponekad ne pobjeđuju ni istina ni dobro te kako trud, rad i poštenje ne bivaju nagrađeni u životu, ova nas Papina knjiga podsjeća na to da je potrebno ustrajati i da svatko u životu može iskusiti pravednu nagradu ako bude ustrajan i strpljiv. Nada koju nam daje Otac istine ukorijenjena je u stvarnosti i lišava nas svake tjeskobe i zaslijepljenosti, dajući nam odlučnost te je stoga Papin prijedlog da molimo upravo za tu nadu.

Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 68 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 34 kune, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 22. prosinca u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!

O knjizi možete čitati ovdje.

(Troškovi dostave za telefonske narudžbe ili narudžbe putem interneta obračunavaju se prema uvjetima dostave naznačenim na stranicama web knjižare www.verbum.hr. Popust iz ove akcije ne zbraja se s ostalim popustima, npr. članskim popustom kluba Verbum.)