Mjesečna arhiva: Ožujak 2021

 1. "Živjeti slobodu snagom vjere" 21. travnja u pola cijene u Verbumu

  "Živjeti slobodu snagom vjere" 21. travnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 21. travnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Živjeti slobodu snagom vjere Jutte Burggraf.

  Živjeti slobodu snagom vjere jasna je, pronicava, poticajna i odvažna knjiga koja otvara nove vidike te nudi brojne teme za razmišljanje kao i utemeljene razloge za duboku životnu nadu odgovarajući na neka ključna životna pitanja: Kako živjeti izazov slobode i otkriti Božji plan za svoj život? Kako živjeti unutarnju slobodu, vlastiti prostor intime i istovremeno se otvoriti drugima? Kako upravljati sobom i vlastitom voljom da bismo zadobili slobodu djelovanja? Kako usmjeriti spontanu želju za srećom, učiniti pravi odabir i ostvariti istinsku ljubav?

  Živjeti slobodu snagom vjere snažan je opis kršćanskoga života u istinskoj slobodi, iskazan prekrasnim nadahnjujućim primjerima i poticajnim mislima: od korica do korica ova knjiga upućuje neodoljiv poziv da se preuzme odgovornost za svoj život i oduševljeno se upusti u avanturu odnosa s Bogom. Jer, kao što kaže autorica "svaki čovjek može pružiti svijetu mnoga iznenađenja, pridonijeti novim načinima razmišljanja, (...) novim rješenjima, jedinstvenim postupcima. U stanju je živjeti vlastiti život i biti izvor nadahnuća i podrške drugima".

  Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 75 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 37,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srijedu 21. travnja u knjižarama Verbum u Splitu, Zagrebu, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Dubrovniku, Varaždinu, Slavonskom Brodu, Osijeku, Požegi i Vinkovcima i na web knjižari Verbum.hr!

  O knjizi možete čitati ...

  Pročitaj više
 2. "Radost Uskrsa" 14. travnja u pola cijene u Verbumu

  "Radost Uskrsa" 14. travnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 14. travnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu aktivnosti za djecu Radost Uskrsa.

  Knjiga Radost Uskrsa na zabavan način približava djeci prip...

  Pročitaj više
 3. "Govori i homilije o nadi u uskrsnuće" 7. travnja u pola cijene u Verbumu

  "Govori i homilije o nadi u uskrsnuće" 7. travnja u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 7. travnja imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Govori i homilije o nadi u uskrsnuće Ivana Zlatoustog.

  Kršćanska literatura prošlih vremena, napose ona iz prvoga razdoblja kršćanstva, neiscrpna je riznica duhovnoga bogatstva i poticaja. Otački spisi nude suvremenim duhovnim tražiteljima mogućnost da otkriju to autentično duhovno blago neprolazne vrijednosti.

  Iskusni teolog, vrsni egzeget i briljantni govornik sveti Ivan Zlatousti tumači u ovim tekstovima goruća eshatološka pitanja kao što su umiranje i smrt, nada i uskrsnuće.

  Bili su oci i zauvijek će ostati oci! Crkvenim se ocima s pravom nazivaju oni sveci koji su snagom vjere, dubinom i bogatstvom svoga učenja tijekom prvih stoljeća Crkvu preporodili i uvelike doprinijeli njezinu razvoju. Uistinu, oni su ˝oci˝ Crkve jer je po evanđelju ona od njih dobila život. Također su i njezini graditelji jer su oni – na jedinomu temelju koji postaviše apostoli, a to je Krist – izgradili temeljno ustrojstvo Crkve. Crkva i danas živi životom što ga crpi od svojih otaca; na ustrojstvu koje utvrdiše njezini prvi graditelji, ona se još i danas nadograđuje u radosti i patnji svoga svagdanjeg življenja i svojih tegoba.
  Ivan Pavao II.

  Ova vrijedna knjiga, čija je redovna cijena 95 kuna, ovom je akcijom dostupna za samo 47,50 kuna, a po pogodnostima akcije možete je potražiti samo u srij...

  Pročitaj više
 4. Predstavljena knjiga „Želim ti osmijeh“ pape Franje

  Predstavljena knjiga „Želim ti osmijeh“ pape Franje

  Nakladnička kuća Verbum je u utorak 30. ožujka na konferenciji za medije predstavila knjigu Želim ti osmijeh. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Nakladnička kuća Verbum upravo je objavila novu knjigu pape Franje naslovljenu Želim ti osmijeh, koja sabir...

  Pročitaj više
 5. Preporučujemo 10 knjiga za Veliki tjedan

  Preporučujemo 10 knjiga za Veliki tjedan

  Izdvojili smo 10 naslova koje čitatelju mogu biti pouzdan oslonac na korizmenom hodu!

  Pročitaj više
 6. Predstavljena knjiga „Daruj“ autora Magnusa MacFarlane-Barrowa, utemeljitelja Marijinih obroka

  Predstavljena knjiga „Daruj“ autora Magnusa MacFarlane-Barrowa, utemeljitelja Marijinih obroka

  Nakladnička kuća Verbum je u četvrtak 18. ožujka na konferenciji za medije predstavila knjigu Daruj. Na konferenciji su sudjelovali dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Nakladnička kuća Verbum upravo je objavila hrvatsko izdanje knjige Daruj Magnusa MacFarlane – Barrowa koja na vrlo konkretan način progovara o nesebičnosti, ljubavi i umijeću vel...

  Pročitaj više
 7. "Križni put s razmišljanjima pape Franje" 31. ožujka u pola cijene u Verbumu

  "Križni put s razmišljanjima pape Franje" 31. ožujka u pola cijene u Verbumu

  U svim knjižarama Verbum i na web knjižari Verbum.hr u srijedu 31. ožujka imate mogućnost ostvariti popust od 50% na knjigu Križni put s razmišljanjima pape Franje.

  Jasnim i dubokim mislima Papa povezuje bolne postaje križnoga puta iz kojih se zrcali logika ljubavi s križevima svakoga čovjeka, uranjajući nas u ota...

  Pročitaj više
 8. Knjiga "Uskrsnuće - upute za uporabu" Fabricea Hadjadja uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Knjiga "Uskrsnuće - upute za uporabu" Fabricea Hadjadja uz 40% popusta za članove kluba Verbum!

  Verbumovom akcijom "Knjiga mjeseca u knjižarama Verbum" za članove kluba Verbum i partnere u mjesecu ožujku dostupna je knjiga Uskrsnuće-upute za uporabu Fabrice Hadjadj i to uz 40% popusta.

  Akcija je namijenjena:
  - članovima kluba Verbum (evidentiraju se karticom kluba, odnosno članskim brojem),
  - članovima kluba prijatelja Bitno.net-a (evidentiraju se karticom kluba prijatelja Bitno.net-a),
  - prijateljima Hrvatskog katoličkog radija (evidentiraju se karticom, uplatni...

  Pročitaj više
 9. Predstavljena potresna životna priča „Pisma i zapisi iz zatvora“ Franza Jägerstättera

  Predstavljena potresna životna priča „Pisma i zapisi iz zatvora“ Franza Jägerstättera

  Nakladnička kuća Verbum je u četvrtak 11. ožujka na konferenciji za medije predstavila knjigu Pisma i zapisi iz zatvora. Na konferenciji sudjelovali su dr. sc. Miro Radalj, direktor nakladničke kuće Verbum i mr. sc. Petar Balta, glavni urednik nakladničke kuće Verbum.

  Nakladnička kuća Verbum upravo je objavila hrvatsko izdanje knjige Pisma i zapisi iz zatvora. Ova snažna knjiga, po...

  Pročitaj više
 10. Top ljestvica najtraženijih naslova u Verbumu u veljači

  Top ljestvica najtraženijih naslova u Verbumu u veljači

  Top ljestvica najtraženijih naslova u knjižarama Verbum u veljači donosi deset vrijednih i zanimljivih preporuka za čitatelje.

  Na vrhu top ljestvice nalazi se velika knjiga pitanja i odgovora naslova Don Damir odgovara, jednoga od najomiljenijih hrvatskih svećenika don Damira Stojića. Od više tisuća pitanja koja je do sada primio i na koja je odgovorio, za objavljivanje u knjizi ...

  Pročitaj više
Stranica